23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaDiyet7 zeytin 1 incir diyeti nasıl yapılır? Yapanların yorumları neler?

7 zeytin 1 incir diyeti nasıl yapılır? Yapanların yorumları neler?

İştahı azaltarak doğal yollardan zayıflamayı sağlayan 7 zeytin 1 incir diyeti nasıl yapılır, yapanların yorumları neler? Detaylar yazımızda.

İçerikleri

7 zeytin 1 incir diyeti kişileri zorlamadan iştahı azaltarak doğal yollardan kilo vermeyi sağlar. Bunun yanı sıra birçok inanışta kutsal kabul edilen zeytin bitkisi, insan sağlığı için de şifa kaynağıdır. İncir meyvesi ise bağışıklığı düzenleyici, kilo vermeye yardımcı, kalp ve damar sağlığı için koruyucu özelliği ile diyet listelerinin vazgeçilmez birer parçasıdır.

7 Zeytin 1 İncir Diyetinde Yemek Yenir mi?
7 Zeytin 1 İncir Diyetinde Yemek Yenir mi?

7 Zeytin 1 İncir Diyetinde Yemek Yenir mi?

7 zeytin 1 incir diyetinde yemek yenir mi? diyeti uygulayacak kişilerin dikkat etmeleri gereken bir konudur. Sabah ve aksam öğünlerinden önce 7 zeytin ile 1 incir tüketilmeli ardından da dengeli ve sağlıklı bir öğün hazırlanmalıdır. Gün içerisinde su tüketim miktarı olabildiğince attırılmalıdır. Sıvı alımı ile desteklenen diyetlerde başarı oranı oldukça yüksektir.

Uygulanan bu diyette öncelik iştah azalmasıdır. Kahvaltı ve aksam yemeğinde aşırı yağlı ve tuzlu gıdalardan uzak durulması önerilir. Kilo kontrolü sağlamak için diyetin yanı sıra sağlıklı beslenme de uygulanmalıdır.

7 Zeytin 1 İncir Diyeti Ekşi

Takviye edici bitkisel karışım ile diyet yaparak zayıflamanın mümkün olduğu savunuluyor. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için yeterli ve dengeli beslenme önemlidir. Fazla kilolar bedensel ya da psikolojik birçok hastalığa sebep olabilir. Bu nedenle kilo kontrolü sağlıklı bir yaşam için önemlidir. 7 zeytin 1 incir diyeti ile zayıflamayı tercih edenler görüşlerini bildiriyorlar:

Güler Hanım diyor ki: İlacı annem internet sitesinden aldı. Kullanmaya başladıktan sonra iştahı açıldı. 1,5 kilogram daha aldı.

Hasan Bey diyor ki: İnternette birçok yerde reklamlarını gördüm ve merak ettim. En kısa sürede denemek istiyorum. Umarım işe yarar.

Osman Bey diyor ki: Diyet takviye ilacının işe yaracağını düşünmüyorum. Bunun yerine Kuru incir ve zeytin ile zayıflamayı düşünüyorum.

7 Zeytin 1 İncir (Esat Başaran)

Dr. Esat Başaran psikoterapi eğitimi almış ve sağlıklı kilo vermek üzerine araştırmalar yapmış bir hekimdir. Dr. Başaran öncellikli olarak kişisel kilo problemlerinin çözümünü aramış ve 7 zeytin 1 incir formülünü keşfetmiştir. Zayıflama sürecine girmeden önce 136 kg ağırlığa sahip olan Dr. Başaran şimdilerde 95 kg ağırlığındadır. Toplam ağırlığından 41 kg vererek fit bir görünüme ulaşmıştır.

Peki 7 zeytin 1 incir diyeti denir? İştahı azaltarak zayıflama ve kilo kontrolünü amaçlayan bir diyettir. Sabah kahvaltı öncesinde bir tablet alınarak, sağlıklı bir kahvaltı ile güne başlanır. Gün içinde alınan sıvı miktarının 3 litreyi geçmesi önemlidir. Aksam yemekleri hafif ve az yağlı tercih edilmelidir. Yatmadan önce de bol suyla bir tablet alınır. Günde iki defadan fazla kullanım önerilmez.

7 Zeytin 1 İncir Eczane Fiyatı

Bölgelere ve şehirlere göre farklılık gösterebilir. 60 adet takviye edici karışım 100 Türk lirası ya da 120 Türk lirası bandında satışa sunulmuştur. Takviye edici karışım internet sitesinde ya da e–ticaret sitelerinden satın alınabilir.

7 Zeytin 1 İncir Üzerlik Tohumu Hurma

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki zeytin, incir, üzerlik tohumu ve hurma bitkisinin bir araya getirilmesiyle oluşan formül sağlıklı kilo vermeyi sağlıyor. Evde kalıcı ve sağlıklı şekilde kilo vermek isteyenler için hazırlanan bu formüle gelin yakından bakalım:

  • 7 adet tuzsuz zeytin
  • 2 adet orta boy hurma
  • 1 adet kuru incir
  • Çay kaşığının yarısı kadar üzerlik tohumu
  • Yeteri kadar zeytin yağı

İncir ve hurma küçük parçalara bölünür ve zeytinler ile karıştırılır. Hazırlanan karışıma üzerlik tohumu eklenerek üzerine zeytin yağı gezdirilir. Sabah kahvaltıdan önce ve aksam yatmadan önce 7 zeytin 1 incir diyeti için hazırlanan bitkisel karışım uygulanabilir.

7 Zeytin 1 İncir Kullanıcı Yorumları Kadınlar Kulübü

7 zeytin 1 incir diyeti yapanlar kadınlar kulübü üyeleri diyet hakkındaki düşüncelerini paylaşıyorlar:

Esra Hanım diyor ki: Diyeti yapmaya iki gün önce başladım. Sabah ve aksam yemeklerden önce tüketiyorum. Hemen ardından yarım litre su içerek güne başlıyorum.

Tülin Hanım diyor ki: Diyete geçen hafta başladım. Aksam ve sabah öğünlerinden önce bol suyu ile tüketiyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum.

Büşra Hanım diyor ki: Ben bu diyeti iki hafta boyunca uyguladım. Kilo vermeme yardımcı oldu.

7 Zeytin 1 İncir Kullanıcı Yorumları

7 zeytin 1 incir bitkisel takviye karışımı Dr. Esat Başaran tarafından formüle edilmiş kalp ve damar sağlığını koruyan, İltihap giderici ve kişilerin yorulmadan sağlıklı kilo vermeleri için hazırlanmıştır. Bu takviye edici bitkisel karışımı kullananlar görüşlerini paylaşıyorlar:

Kübra Hanım diyor ki: Ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Hiçbir etkisini göremedim.

Ebru Hanım diyor ki: Bitkisel takviyeyi kullanmaya başladıktan sonra kilo almaya başladım. Bağırsak fonksiyonlarım bozuldu. Memnun kalmadım.

7 Zeytin 1 İncir Kürü İle 21 Günde 10 Kilo Verin

7 zeytin 1 incir diyeti nasıl yapılır? Yapanların yorumları neler?