Ana SayfaDiyetYatmadan önce içerseniz sabaha kadar göbek yağlarınızı deli gibi yakarsınız!

Yatmadan önce içerseniz sabaha kadar göbek yağlarınızı deli gibi yakarsınız!

Basit bir bitkisel karışım ve elbette birkaç egzersiz ile hızlı bir şekilde kilo verebilseydiniz ne kadar iyi olurdu değil mi? İnanması zor gelebilir ancak, gerçekten hızlı ve kolay bir şekilde yağ yakmanın ve kilo vermenin bir yolu var! Nasıl mı? Bu basit içecek hızlı kilo vermenin sırrıdır.

İçerikleri

Göbek ve yan yağlar erkek kadın herkesin ortak problemidir ve kurtunulması en zor olan yağlardandır. Hiçbir şeyin işe yaramayacağını düşünerek kendinizi çaresiz hissediyor olabilirsiniz ancak, bu inatçı yağları yok etmede diyet çok önemlidir. Tarifimizde yer alan bu içecekten yatmadan önce 1 bardak içmeniz halinde göbek bölgesi yağ yakımında size son derece yardımcı olacaktır. Yağ yakımını hızlandıran bu içeceğin hazırlanması kolaydır ve düzenli olarak tüketildiği müddetçe kısa sürede harika sonuçlar getirdiği kanıtlanmıştır.

Göbek Yağlarını Hızlı Yakan Karışım Tarifi

Yatağa girip uykuya daldığınızda, metabolizmanız uyanık olduğunuz zamandan daha yavaş çalışır. Bu içecek, uyurken metabolizmanızı hızlandırmanıza ve kalori yakmanıza yardımcı olacaktır ve en iyi yanı lezzetli ve yapımı kolay olmasıdır.

Malzemeler:

  • 1/2 bardak su
  • 1 adet salatalık,
  • 1 demet maydanoz veya kişniş,
  • 1 adet limon,
  • 1 yemek kaşığı rendelenmiş zencefil,
  • 1 yemek kaşığı aloe vera suyu,
Göbek yağlarını hızlı yakan karışım tarifi:
Göbek yağlarını hızlı yakan karışım tarifi:

Hazırlanışı;

Limon hariç tüm malzemeleri bir meyve sıkacağına veya blendere atın. Limonun kabuğunu, beyaz kısmı hariç rendeleyin. Daha sonra limonun suyunu sıkın. Limon suyunu ve rendelediğiniz limon kabuğunu blendeare ekleyin. Bütün malzemeleri iyice karıştırın. Evinizde aloe vera bitkisi varsa saksınızdaki  aloe vera bitkisinden 1 yaprak kırarak 1 çorba kaşığı aloe vera suyu elde edebilirsiniz. Aloe vera suyunu hazır olarak da satın alabilirsiniz.

Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra yağ yakıcı suyunuz artık hazır. Karışımınızı meyve sıkacağında değil de blender de hazırladıysanız süzün. Yağ yakıcı karışımı her gece yatmadan önce içebilirsiniz.

Karışımdaki Malzemelerin Faydaları Neler?

Salatalık; yağ yakmaya yardımcı olması açısından mükemmeldir. Ferahlatıcıdırlar, su içeriği yüksektir, lif yüklüdür ve kalorisi çok düşüktür. Bir tam salatalık sadece 45 kalori içerir ve bu onu en yararlı besinlerden birisi yapar. Ayrıca vücudun detoksuna yardımcı olur.

Maydanoz ve kişniş; kalori bakımından son derece düşüktür, antioksidanlarla doludur. Şişkinliğe ve karın ağrısına neden olmadan ödem attırmaya yardımcı olan birkaç hayati vitamin ve mineral içerir.

Limon; vücutta biriken toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Toksinlerin atılması ile birlikte metabolizma hızlanarak yağ yakımını kolaylaştırır.

Zencefil; metabolizmayı hızlandırır, kabızlığı önler ve istenmeyen karın yağlarını eritir. Düz bir karına sahip olmak istiyorsanız öğünlerinize düzenli olarak zencefil eklediğinizden emin olun. Zencefildeki tüm bileşikler, aşırı yemeyi önlemek ve göbek yağını hızlı bir şekilde yakmak için sinerji içinde çalışır.

Aloe vera suyu; vücuttaki serbest radikallerin büyümesini geciktirmeye ve hatta vücutta meydana gelen iltihaplanma süreçlerini azaltmaya yardımcı olan doğal antioksidanlar içerdiği için gerçekten etkili bir kilo verme ilacı olarak kabul edilir. Daha fazla enerji tüketilmesine yardımcı olan metabolik hızı uyarır. Bu süreç vücut kitle indeksini (BMI) stabilize eder ve azaltır.

Yağ yakıcı detoks suyu tarifi
Yağ yakıcı detoks suyu tarifi

Gün içinde yağ yakmayı ekstra hızlandırmak için, aşağıdaki sağlıklı detoks suyuyla birlikte kullanabilirsiniz.

Yağ Yakıcı Detoks Suyu Tarifi

Malzemeler: 

  • 6 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı rendelenmiş zencefil
  • 1 dilimlenmiş salatalık
  • 1 dilimlenmiş limon
  • 1/3 su bardağı taze nane yaprağı

6 su bardağı suyu sürahiye dökün ve tüm malzemeleri sürahinin içerisine atın. Karışımın gece boyunca demlenmesine izin verin. Yağ yakıcı detoks suyunu gün boyunca içebilirsiniz. Sürahideki su azaldığında 3-4 kez daha üzerine su ekleyerek içmeye devam edebilirsiniz.

Yatmadan önce içerseniz sabaha kadar göbek yağlarınızı deli gibi yakarsınız!