26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKadınCilt BakımıTritone Forte krem sivilceye iyi gelir mi? İçeriği nedir?

Tritone Forte krem sivilceye iyi gelir mi? İçeriği nedir?

Leke giderici olarak bilinen Tritone Forte krem ne işe yarar, nasıl kullanılır, ne kadar sürede etki eder, muadili kremler neler, hamilelikte kullanılır mı? Tritone Forte krem ile ilgili tüm merak edilenler yazımızın detayında.

İçerikleri

Cilt üzerinde meydana gelen eski koyu ve dirençli lekelerin giderilmesini sağlayan Tritone Forte krem, leke giderici olarak satılmaktadır. Cilt bakımına ve güzelliğine önem verenlerin tercihi olan Tritone Forte krem ile güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Mevcut lekeleri geçiren Tritone Forte’ninleke oluşumunu engelleme özelliği de bulunmaktadır. Peki, Tritone Forte krem nasıl kullanılır? Tritone Forte hemen etkisini gösterir mi? Tritone Forte ne zaman kullanılır? Gelin merak ettiğiniz soruların yanıtına beraber bakalım.

Tritone Forte Krem Nedir?

Temel olarak leke giderici görevi üstlenen Tritone Forte krem nedir sorusunun yanıtının çok kişi tarafından araştırıldığını görüyoruz. Pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyenlerin kullandığı Tritone Forte’nin faydaları çok fazladır. Tritone Forte krem 30 gram şeklinde satılmaktadır. Hamilelik, yanlış beslenme, uzun süre hormonal haplar kullanılması, yaşın ilerlemesi ve menopoz etkisi ile oluşan lekeler için Tritone Forte krem idealdir.

Tritone Forte tüm cilt tiplerinde kullanılabilmektedir. Bu yönü ile herkese hitap etmektedir. Tritone Forte’yi lekeler dışında çatlaklar ve selülit için de kullanabilirsiniz. Bu kremi hem eczanelerden hem de online satış sitelerinden alabilirsiniz. Yani Tritone Forte’nin reçete ile alınma zorunluluğu yoktur.

Tritone Forte Krem Ne İşe Yarar?
Tritone Forte Krem Ne İşe Yarar?

Tritone Forte Krem Ne İşe Yarar?

İçeriğinde bulunan etken maddelerin olumlu etkisi sayesinde ciltte oluşan sivilce ve güneş lekeleri için Tritone Forte önerilmektedir. Kolay bir şekilde temin edilebilen Tritone Forte kremin sağladığı faydalar şu şekilde sıralanabilir:

  • Güneş lekelerini geçirir.
  • Sivilce lekelerini geçirir.
  • Selülit görünümünü azaltır.
  • Ciltte oluşan renk farklılıklarını giderir.
  • Canlı bir cilt görünümü sağlar.
  • Cilde parlaklık kazandırır.
  • Pürüzsüz bir cilt görünümüne yardımcı olur.
  • Cildi, güneşin zararlı etkilerine karşı korur.
  • Kırışıklıkların hafiflemesine yardımcı olur.
  • Cildin yenilenmesine yardımcı olur.
  • Cildi ölü derilerden arındırmayı sağlar.
  • Hamilelik ve yaşlanma lekelerini giderir.

Tritone Forte Krem Nasıl Kullanılır?

Son günlerin gözdesi haline gelen Tritone Forte nasıl kullanılır öğrenerek kremin etkilerini artırabilirsiniz. Tritone Forte’nin kuru ve temizlenmiş bir cilde uygulanması gerekmektedir. Krem, cilt tipine ve lekelerin sıklığına göre kullanılmalıdır. Sabah – akşam olmak üzere düzenli bir şekilde kullanıldığı zaman etkisini daha hızlı göstermektedir. Kullanılacak alanın durumuna göre, günde 3 defaya kadar kullanılabilir. Lekeleri bölümlere ince bir tabaka halinde sürülmelidir. SPF 30 faktörlü güneş koruyucunun Tritone Forte’yi sürdükten sonra kullanılması önerilmektedir. İstenilen sonucu elde etmek için kremin 6 aya kadar düzenli olarak kullanılması gerekmektedir.

Uyarı:

Tritone Forte ilk kez kullanıldığında ciltte yanma ve batma görülebilir. Bu yan etkiler yaşandığında dermatoloğunuzdan görüş almadan kremi kullanmayı asla bırakmayın. Bu yan etkilerin tedavi sürecinde kendiliğinden geçeceğini unutmayın.

Tritone Forte Yazın Kullanılır Mı?

Tritone Forte krem ile beraber güneş koruyucu kullanılması zorunlu değildir. İsteğe bağlı olarak güneş koruyucu, Tritone Forte’yi sürdükten sonra kullanılmalıdır. Tritone Forte yaz mevsiminde kullanılabilir. Ancak güneş koruyucuyu yaz mevsiminde ihmal etmemek gerekmektedir.

Tritone Forte Ne Kadar Sürede Etki Eder?

Cildindeki lekelerden bir an önce kurtulmak isteyen kişiler, Tritone Forte ne kadar sürede etki eder merak etmektedir. Tritone Forte kremin etkilerini görmek için düzenli kullanım gerekmektedir. Düzenli kullanıldığı takdirde, 21. günden sonra Tritone Forte’nin etkileri kendini göstermeye başlamaktadır. En büyük etki ise 6 aydan sonra ortaya çıkmaktadır.

Tritone Forte İçeriği Nedir?

Tritone Forte kremin içeriğinde olan etken maddeler çok önemlidir. Bu etken maddelere karşı alerjisi olan kişilerin Tritone Forte kullanmamaları tavsiye edilmektedir. Aksi takdirde istenmeyen durumlarla karşılaşılabilir. Tritone Forte’nin içeriğinde bulunan etken maddeler şunlardır:

  • Yüzde 0,1 Glabridin
  • Yüzde 2 askorbik asit
  • Yüzde 6 glikolik asit
  • Yüzde 2 kojik asit
Tritone Forte Krem Sivilceye İyi Gelir Mi?
Tritone Forte Krem Sivilceye İyi Gelir Mi?

Tritone Forte Krem Sivilceye İyi Gelir Mi?

Kullanım alanı çok geniş olan Tritone Forte, birçok cilt sorununa iyi gelmektedir. Özellikle ergenlik döneminde ve strese bağlı olarak oluşan sivilcelere Tritone Forte krem iyi gelmektedir. Sivilce nedeni ile ciltte oluşan lekeler üzerinde de oldukça etkilidir. Düzenli kullanım ile leke ve sivilcelere veda edebilirsiniz.

Tritone Forte Muadili Kremler Neler?

Tritone Forte muadili olan bir kremdir. Bu sayede, Tritone Forte’yi bulamadığınız zaman muadili olan kremleri kullanarak tedavinize devam edebilirsiniz. Tritone Forte’nin muadili olan kremler şu şekilde sıralanabilir:

  • Expigment krem
  • Contractubex jel
  • Biolog leke kremi
  • retin krem
  • Madecassol krem
  • Sinoz

Tritone Forte Hamilelikte Kullanılır Mı?

Hamilelik döneminde kullanılacak olan tüm ilaçlara ve kremlere dikkat edilmelidir. Bazı ilaçların hamilelik döneminde kullanılmasına izin verilmektedir. Ancak bazı ilaçların bebeğe geçerek zarar verebileceği için hamilelik döneminde kullanımı yasaklanmıştır. Bu nedenle Tritone Forte hamilelikte kullanılır mı öğrenmeniz çok önemelidir. Tritone Forte kremin doktora danışmadan hamilelik döneminde kullanılmaması tavsiye edilmektedir.

Tritone Forte Devlet Ödüyor Mu, SGK Karşılıyor Mu?

Bazı kremler devlet tarafından ödendiği için SGK tarafından karşılanmaktadır. Bu kremleri eczanelerden alırken belirli bir yüzdesi ödenmektedir. Tritone Forte SGK tarafından karşılanmayan bir kremdir. Bu nedenle kremin tüm ücretini ödemeniz gerekmektedir.

Tritone Forte Yan Etkileri Neler?
Tritone Forte Yan Etkileri Neler?

Tritone Forte Yan Etkileri Neler?

Tritone Forte yan etkileri neler öğrendikten sonra kullanırken daha dikkatli olabilirsiniz. Kremin içeriğindeki etken maddelere karşı alerjiniz var ise Tritone Forte kremi kullanmamanız gerekmektedir. Tritone Forte kremin yan etkileri çok nadir görülmektedir. Krem ilk kullanıldığı zaman hafif derecede yanma ve batma olabilmektedir. Bu belirtiler beklenen belirtiler olduğu için kremi kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer beklenmeyen bir etki yaşanır ise mutlaka bir uzmana danışmanız tavsiye edilmektedir. Tritone Forte krem hassas cilt tipine sahip olan kişilerde tahrişe neden olabilmektedir. Bu durumda da doktorunuza ya da eczacınıza danışmanız iyi olacaktır. Tritone Forte kremin 12 yaş altındaki çocuklarda kullanılmaması önerilmektedir.

Tritone Forte Kortizon İçerir Mi?

Tritone Forte kremde, kortizon bulunmamaktadır. Bu kremi yüzlerine uygulamak isteyen kişiler kremde kortizon bulunup bulunmadığını araştırırlar. Tritone Forte kortizon içermeyen ve güvenle kullanabileceğiniz bir kremdir.

Tritone Forte Fiyatı Ne Kadar?

Kullanıcı sayısı bir hayli fazla olan Tritone Forte fiyatı ne kadar merak edilmektedir. Tritone Forte pahalı kremler arasında yer almaktadır. Gösterdiği etkileri ile ön planda olan Tritone Forte kremin fiyatı, ortalama olarak 250 TL civarındadır. Online satış sitelerinde satıcılara göre fiyatlarda ufak tefek değişiklikler olabilmektedir.

Tritone Forte Krem Kullananların Yorumları Neler?

Tritone Forte kullananların yorumları birçok kişiye yol göstermektedir. Tritone Forte kremi kullanan kişiler, kremin herhangi bir yan etkisi ile karşılaşmadıklarını belirtmektedirler. Ayrıca kremin etkisini düzenli kullanım ile kısa sürede gösterdiği söylenmektedir.

Ürünü cilt doktoruna reçete ettirerek kullananlar; Birkaç ay gibi kısa bir sürede farklı cilt sorunlarında önemli ölçüde azalma gördüklerini söylüyorlar. Ayrıca kremin yüzde beyazlama sağladığını ifade ediyorlar. Herkes farklı bir cilt tipine, cilt yapısı ve cilt hassasiyetine sahip olduğu için doktorunuza danışmanızı ve bu kremi kullanmanızı tavsiye ederiz.

Sizler de Tritone Forte’yi kullanarak elde ettiğiniz sonucu yorumlayabilirsiniz. Bu sayede diğer birçok kişiye yardımcı olursunuz.