17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKadınCilt BakımıSilverdin güneş yanığına iyi gelir mi, yanık izini geçirir mi?

Silverdin güneş yanığına iyi gelir mi, yanık izini geçirir mi?

Silverdin krem halk arasında yanık kremi olarak bilinmektedir. İçeriğindeki etken maddeler sayesinde yanık ve yara gibi birçok sağlık sorununu tedavi eden Silverdin krem, iltihaplı bölgelerdeki bakterileri öldürmektedir. Birçok kişinin merak ettiği Silverdin krem ne işe yarar ve nasıl kullanılır sorularının cevabını bu haberimizde bulacaksınız.

İçerikleri

Kısa sürede etkisini gösteren Silverdin krem doktorlar tarafından reçete edilen özel bir kremdir. Özellikle yanık tedavisinde etkili olan Silverdin krem yara ve yanık nedeni ile oluşan iltihaplarda da etkilidir. Yaranın hem kızarıklığını hem de acısını alan bu krem doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalıdır.

Silverdin Krem Ne İşe Yarar?

Silverdin kremin etken maddeleri sülfadiazin ve lidokaindir. Yardımcı maddeleri ise setil alkol, parafin ve profile glikoldür. Bu etken ve yardımcı maddeler sayesinde yanık ve yaraları tedavi etmesi Silverdin krem ne işe yarar sorusunun en iyi cevabıdır. Bakterilerin cilt yüzeyinde gelişmesine engel olan ve artmasını önleyen Silverdin krem oldukça etkilidir.

Silverdin krem yanık ve yara dışında güneş yanıklarına da iyi gelmektedir. Uzmanlar yara izlerinde de bu kremin etkili olduğundan bahsetmektedir. Kremin hamilelerde ve çocuklarda doktor gözetiminde kullanılması önerilmektedir.

Silverdin Krem Nasıl Kullanılır?

Herhangi bir krem ya da ilaçtan maksimum fayda sağlamak için o ilacın nasıl kullanıldığının bilinmesi gerekir. Bu bağlamda sizlere silverdin krem nasıl kullanılır anlatacağız. Yara ve yanık olan bölge öncelikle güzelce temizlenmelidir. Temizledikten sonra uygulanacak alana ince bir tabaka halinde günde 1-2 kez silverdin krem sürülebilir.

Silverdin Yanık Kremi Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Bir yanık kremi olan Silverdin kremin etkileri çok fazladır. Normal yanıklar dışında güneş yanıklarında da Silverdin krem kullanılabilir. Güneşten etkilenen bölgeye silverdin krem sürerek hem yanma hissini azaltabilirsiniz hem de yanığın kısa sürede iyileşmesini sağlarsınız.

Silverdin Krem Yanık İzini Geçirir Mi?
Silverdin Krem Yanık İzini Geçirir Mi?

Silverdin Krem Yanık İzini Geçirir Mi?

Silverdin kremin etkilerini bilen kullanıcılar silverdin krem yanık izini geçirir mi araştırmaktadırlar. Yanıkları ve yaraları kısa sürede tedavi eden Silverdin krem yanık izlerini de geçirmektedir. Kullanmadan önce doktorunuza danışarak yanık izlerinde bu kremi kullanabilirsiniz.

Silverdin Piercinge Sürülür Mü?

Piercing taktırmayı seven kişilerin enfeksiyona karşı dikkatli olmaları gerekmektedir. Dikkat edilmediği zaman o bölgede oluşan yaralar can sıkıcı olabilmektedir. Yaraları iyileştirme özelliği olan Silverdin krem piercing bölgesine sürülebilir. Ancak yine de kullanmadan önce doktorunuza danışınız.

Dövmeye Silverdin Sürülür Mü?

Bir yanık ve yara kremi olan Silverdin birçok konuda yardımcı olmaktadır. Yeni yapılan dövmelerde enfeksiyon ve iltihap riskini önlemek için Silverdin krem günde 1 kez kullanılabilir.

Silverdin Yüze Sürülür Mü?

Silverdin krem ile alakalı en çok gelen sorulardan biri Silverdin yüze sürülür mü sorusudur. Kremin prospektüsü incelendiğinde Silverdinin yüze sürülüp sürülemeyeceği ile ilgili herhangi bir bilgi olmadığı görülmektedir. Bu nedenle Silverdin kremi yüzünüze kullanmadan önce uzman bir hekime danışmanız önerilmektedir.

Silverdin Göz Çevresine Sürülür Mü?

Silverdin krem haricen kullanılır. Göze ya da göz çevresine silverdin krem kullanmayınız.

Silverdin Vajinaya Sürülür Mü?

Silverdin kremin vajina bölgesine uygulanıp uygulanamayacağı ile ilgili içeriğinde herhangi bir bilgi yoktur. Bu nedenle kremin vajinaya kullanılmadan önce mutlaka doktora danışılması önerilmektedir.

Silverdin Pişikte Kullanılır Mı?

Silverdin krem yanıklarda kullanıldığı için kremin pişikte de kullanılabileceği düşünülmektedir. Ancak silverdin krem pişik için kullanılmaz.

Silverdin Hamilelerde ve Emzirenlerde Kullanılır Mı?

Silverdin krem anne sütüne geçebilir. Süt aracılığı ile çocuğa da geçeceği için emziren annelerin silverdin kremi kullanmadan önce doktoruna danışması gerekir. Gebelik döneminde de silverdin kullanılması önerilmez. Hamile olduğunu bilmeden bu kremi kullananların doktorlarına bilgi vermeleri önerilir.

Silverdin Krem Kullananların Yorumları

İnternet üzerinden Silverdin krem kullananların yorumları incelendiğinde, kullanıcıların kremden memnun olduğu görülmektedir. Özellikle yanığa hemen sürüldüğünde yanık bölgesindeki acının ve kızarıklığın hemen gittiği belirtilmektedir.

Beyazlatıcı Leke Giderici Yanık Kremi Silverdin