28 Nisan 2024 Pazar
Ana SayfaKadınCilt BakımıMadecassol krem makat çatlağına iyi gelir mi, vajinaya sürülür mü?

Madecassol krem makat çatlağına iyi gelir mi, vajinaya sürülür mü?

Madecassol krem, sadece eczanelerde satılan ve herkesin merak ettiği son dönemlerin en popüler kremlerinden biridir. Madecassol krem ne işe yarar? Yüze uygulanır mı? Yara izlerine iyi gelir mi? Madecassol krem ile ilgili bilinmeyenleri siz değerli takipçilerimiz ile paylaşıyoruz.

İçerikleri

İçeriğinde Centella Asiatica bitkisi bulunan Madecassol krem, bu bitki sayesinde cildi onarma, yenileme ve yaraları iyileştirme özelliğine sahiptir. Yanık, yara, cilt lekeleri, çatlaklar, sivilce izleri gibi birçok farklı sorun için kullanılan Madecassol krem uzmanlar tarafından önerilen kremlerdendir. Ancak kremin bilinçli ve tavsiye edildiği gibi kullanılması gerekmektedir. Yanlış kullanımların önüne geçmek için Madecassol rehberini sizlere sunuyoruz.

Madecassol Krem Ne İşe Yarar?

Son günlerde adını sıkça duyduğunuz Madecassol krem çeşitli sorunlar için kullanılmaktadır. Her bölgede farklı şekilde kullanılan ve etkisi farklı olan Madecassol krem ne işe yarar? Bu konuya değinmeden önce kremin içeriğinde bulunan etken maddelere alerjisi olabilme ihtimali olan kişilerin doktor önerisi olmadan Madecassol kremi kullanmaması gerektiğini belirtmek istiyoruz. Birçok kişinin kullanarak etkili sonuçlar elde ettiği Madecassol kremin faydaları şu şekilde sıralanabilir:

  • Cildi yenileme özelliği vardır.
  • Sivilce izlerine iyi gelir.
  • Cilt lekelerine iyi gelir.
  • Ciltteki tahrişe iyi gelir.
  • Cilt bakımı ya da lazer sonrasındaki tahrişe iyi gelir.
  • Ameliyat sonrasında meydana gelen yaralara iyi gelir.
  • Doğumdan sonra göğüs ucunda oluşan yaralara iyi gelir.
  • Cildi nemlendirme özelliğine sahiptir.
  • Kuru ciltlere iyi gelir.
  • 1.derece ve 2.derece yanıkları tedavi eder.
  • Radyoterapi sonrasında oluşan radyo epidermitise iyi gelir.
  • Lokal ülserlere iyi gelir.
  • Ağda sonrasında cildin kendini yenilemesine yardımcı olur.
  • Sedef hastalığına iyi gelir.
  • Varisli damar hastalığına iyi gelir.
  • Akne izlerini tedavi eder.
  • Güneş hasarlarının tedavisinde etkilidir.

Madecassol Yüze Nasıl Uygulanır?

Yanık ve yara tedavisinde en çok tercih edilen krem olan Madecassol yüze nasıl uygulanır önemli bir konudur. Cilt yenileme özelliği olan Madecassol krem yüze gönül rahatlığı ile sürülebilir. Ciltte oluşan her türlü sorunları tedavi eden Madecassol kremi sorunlu bölgeye ince bir tabaka halinde sürebilirsiniz.

Madecassol Yüzde Ne Kadar Kalmalı?

İnce bir tabaka halinde yüze sürülen Madecassol yüzde ne kadar kalmalı dikkat edilmelidir. Madecassol kremi tek başına kullanabileceğiniz gibi bazı etkili kremlerle karıştırarak da kullanabilirsiniz. Bu sayede daha fazla fayda sağlanır. Madecassol krem göz ve dudak çevresi dışındaki tüm yüze sürüldükten sonra 1 saat kadar beklenmelidir. 1 saat yüzde kalan Madecassol krem bol sabunlu su ile temizlenmelidir.

Madecassol Krem Yüzdeki Lekelere İyi Gelir Mi?

Cildi yenileme özelliğine sahip olan Madecassol krem yüzdeki lekelere iyi gelir. Bu özelliği sayesinde ciltteki lekeleri yok eden Madecassol sivilce izlerinde de etkilidir. Yüze rahatlıkla uygulanabilen kremin etkileri ilk iki hafta içerisinde görülebilmektedir. Ancak kesin sonuç alabilmek için kremin doktor kontrolünde 3 – 4 ay düzenli kullanılması gerekir.

Madecassol Krem Yara İzlerini Geçirir Mi?

Madecassol çok yönlü bir kremdir. Yani ciltte meydana gelen hemen her türlü sorun için doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir. Hamileler ve emziren anneler de Madecassol kremi rahatlıkla kullanabilirler. Ancak her ihtimale karşı doktorun bilgisi dahilinde kullanılması daha doğru olacaktır.

Madecassol kremin iyileştirici özelliği bulunmaktadır. Bu nedenle ameliyat sonrasında oluşan yaraların tedavisinde etkilidir. Vücudunuzda bulunan tüm yara izlerini geçirebilen Madecassol kremi açık yaralara asla sürmeyin. Açık yaraların sulanmasına ve iltihaplanmasına neden olabileceği için yara izinin uzun süre vücudunuzda kalmasına neden olabilir.

Madecassol Krem Çatlaklara İyi Gelir Mi?
Madecassol Krem Çatlaklara İyi Gelir Mi?

Madecassol Krem Çatlaklara İyi Gelir Mi?

Madecassol kremin önemli bir özelliği de çatlak tedavisinde kullanılabiliyor olmasıdır. Çeşitli nedenlerle çatlak sorunu yaşayanlar Madecassol krem çatlaklara iyi gelir mi araştırmaktadırlar. Madecassol kremin etkili bir çatlak giderici olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle bazı kremlerle karıştırıldığı zaman hamilelik dönemi ve sonrasındaki çatlakların tedavisinde etkilidir. Madecassol krem hem beyaz çatlakların hem de soğuktan çatlayan cilt tedavisinde kullanılabilir.

Sezaryen Sonrası Madecassol Krem Nasıl Kullanılır?

Kucağında bebeği ile evine dönen taze anneler ameliyat bölgelerinin bakımına dikkat etmelidirler. Sezaryenle doğum yapan kişilerin yaraları uzun süre geçmeyebilir. Temiz ve düzenli bakım yapıldığı zaman ise kısa sürede ameliyat yarası geçer. Sezaryen sonrası ameliyat yarasının kısa sürede geçmesi için Madecassol kremi kullanabilirsiniz.

Sezaryen dikişleri alınmaz ve kendiliğinden iyileşir. Ancak iz kalmasını istemiyorsanız ve yaranın kısa sürede iyileşmesini istiyorsanız Madecassol kremi ince bir tabaka halinde yara bölgesine sürebilirsiniz. Madecassol kremi kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışarak onayını alınız.

Madecassol Krem Vajinaya Sürülür Mü?

Bazen genital bölge çevresinde de çeşitli yaralar oluşabilmektedir. Bu durumda devreye giren Madecassol krem vajinaya sürülür mü derseniz, vajina içine sürmeden kremi kullanabilirsiniz. Vajinanın etrafına ince bir tabaka halinde kremi sürebilirsiniz. Ancak içine sürmemeye dikkat ediniz.

Madecassol Krem Makat Çatlağına İyi Gelir Mi?

Madecassol pomad şeklinde satılan kremi makat çatlağında kullanabilirsiniz. Makat bölgesindeki çatlaklarda ve kaşıntılarda etkili olan Madecassol krem basur sorununda da makat bölgesindeki tahrişi tedavi eder.

Madecassol, Bepanthol ve E Vitamini Karışımı Nasıl Yapılır?

Tek başına sayısız faydası bulunan Madecassol, Bepanthol ve E vitamini karışımı ile daha büyük faydalar sağlamaktadır. Güçlü bir içeriğe sahip olan bu kür ile cilt problemlerinizden kurtulabilirsiniz. Bu KÜRÜN hazırlanma aşamaları şu şekildedir:

  • Bir kabın içerisine kremlerden eşit oranlarda sıkın ve kremleri karıştırın.
  • Hazırlanan karışımın içerisine 2-3 damla E vitamini ekleyin.
  • Karışımı haftada bir kere cildinize uygulayın. 1 saat beklettikten sonra yüzünüzü durulayın.

Hazırlanan karışımın göz ve dudak çevresine sürülmemesi önerilmektedir. Bu bölgeler dışında yüzünüze ve boynunuza sürebilirsiniz. Son dönemlerde oldukça popülerleşen bu karışım sayesinde cildiniz nemlenerek beslenir. Ayrıca cilt yaralarına ve lekelerine de iyi gelir.

Madecassol, Bepanthol ve E Vitamini Karışımı Kaç Gün Kullanılır?

Güçlü bir içeriğe sahip olan Madecassol, Bepanthol ve E vitamini karışımını haftada bir kere uygulayabilirsiniz. Ancak doktor kontrolünde haftada 3 gün de kullanılabilir. Ciltteki sorun geçene kadar kullanılabilecek bu karışım kısa sürede etkisini göstermeye başlar.

Madecassol Krem Kullananların Yorumları Neler?

Çeşitli forum sitelerinde Madecassol kullananların yorumları neler görebilirsiniz. Kremi kullanma konusunda tereddüt yaşıyorsanız, bu yorumları okuyarak kararınızı netleştirebilirsiniz. Madecassol kremi kullananlar kısa sürede sonuç aldıklarını belirtmişlerdir. Ayrıca Madecassol kremin herhangi bir yan etkisi ile karşılaşmadığını belirten kişilerin sayısı bir hayli fazladır. Sizlerde cilt sorunlarınızdan mustaripseniz, doktorunuza danışarak bu mucizevi kremi kullanmaya başlayabilirsiniz.