26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKadınCilt BakımıMagnis krem siyah noktalara, egzamaya iyi gelir mi?

Magnis krem siyah noktalara, egzamaya iyi gelir mi?

Magnis krem, çeşitli bakteriler nedeni ile cilt yüzeyinde meydana gelen enfeksiyonların tedavisinde kullanılan etkili bir kremdir. Özellikle de ergenlik döneminde birçok kişide görülebilen sivilceleri geçiren Magnis krem, kıl kökünde oluşan bakterilerin birikerek oluşturduğu iltihaplanmayı tedavi eder. Peki, Magnis krem başka ne işe yarar? Magnis krem nasıl kullanılır? Magnis krem lekeleri tedavi eder mi?

İçerikleri

İltihaplı sivilcelerden yakınan kişilere en iyi önerilerden biri olan Magnis krem, iltihaplı sivilceleri derinlemesine temizlemektedir. Ergenlik döneminden başlayarak erişkinlik dönemine kadar karşılaşılabilen sivilceleri tedavi eden Magnis kremi doktor önerisi ile kullanmakta fayda vardır. Doktora danışmadan kendi kafanıza göre Magnis kremi kullanmamalısınız.

Magnis Krem Nedir?

Son dönemlerde birçok sayfada Magnis krem nedir sorularının sorulduğunu görüyoruz. Bu nedenle takipçilerimizin merakını gidermek için Magnis kremi en ince ayrıntısına kadar araştırarak tüm gerekli bilgileri sunuyoruz. Magnis krem bir sivilce kremidir. Etken maddesi Nadifloksasin olan Magnis krem, cilt yüzeyindeki bakterilerin çoğalmasını engeller. Ayrıca sivilce oluşumunun da önüne geçmiş olur.

Bir antibiyotik grubunda olan Magnis krem, iltihaplı sivilcelerde iltihabın kurumasına yardımcı olur. Yüzde, alın bölgesinde, genital bölgede, sırtta, erkeklerdeki sakal ve bıyık bölgelerinde, enseye yakın olan kıl köklerinde kullanıldığında bakterilerin üreyerek çoğalmasını önler.

Magnis krem yalnızca eczanelerde satılmaktadır. Birçok farklı krem online satış sitelerinden satın alınabilmektedir. Ancak Magnis kremi sadece eczanelerden satın alabilirsiniz. Magnis kremin doktor tavsiyesi ile kullanılması önerilmektedir. Aksi takdirde istenmeyen yan etkilerle karşılaşabilirsiniz. İlacın içerisindeki etken maddeye karşı alerjisi olan kişilerde Magnis krem olumsuz etki yaratabilir. Ayrıca, bu kremi çatlak, kesik, egzamalı ve tahriş olan ciltlerde asla kullanmamalısınız.

Magnis Krem Ne İşe Yarar?
Magnis Krem Ne İşe Yarar?

Magnis Krem Ne İşe Yarar?

30 gramlık tüplerde beyaz renkli olarak satılan Magnis krem ne işe yarar bilinmesi gereken önemli bir konudur. Magnis krem, inatçı olan ve diğer tedavilere olumlu yanıt vermeyen sivilcelerin tedavisinde etkilidir. Ayrıca kıl kökü iltihaplarında da bu iltihapların kurumasına yardımcı olmaktadır. Magnis kremin bunun dışında sağlamış olduğu faydalar şu şekilde sıralanabilir:

  • İltihap kurutucu özelliğe sahiptir.
  • Yüzeysel derin enfeksiyonlarını tedavi eder.
  • Deride oluşan iltihapları tedavi eder.
  • Genital bölge, yüz ve alın bölgelerindeki bakterileri öldürür.
  • Ciltteki sebum artışını önler.
  • Cilde mat görünüm kazandırır.
  • İçi irin dolu olan kabarcıkları iyileştirir.
  • Akne vulvarisi denilen derideki kırmızı – pembe kabartıları azaltır.

Magnis Krem Nasıl Kullanılır?

Maksimum fayda sağlamak ve sivilce sorunundan kısa sürede kurtulmak için Magnis krem nasıl kullanılır çok iyi bilinmelidir. Kremi normalden az kullanmak hiçbir fayda sağlamaz. Normalden fazla kullanmak ise bazı yan etkilere neden olabilir. Bu yüzden Magnis kremi doktorun önerdiği şekilde kullanmanız çok önemlidir. Magnis krem, doktor tarafından farklı bir şekilde önerilmediği zaman günde iki kez kullanılmalıdır. Akneli ve sivilceli bölge önceden temizlenmelidir.

Temizlenen ciltte sorunlu bölgeye ince bir şekilde sabah ve akşam Magnis krem sürülmelidir. Tedavinin süresi ortalama olarak 8 haftadır. Ancak tedavinin tamamen ne zaman sona ereceğine doktor karar vermektedir. Magnis kremin göz ile temasından kaçınılmalıdır. Göz ile teması halinde gözlerin bol su ile yıkanması önerilmektedir.

Magnis Krem Tüm Yüze Sürülür Mü?

Magnis kremin kullanım alanları yüz ve vücuttur. Magnis kremi yüzünüzdeki sivilce ve enfeksiyon bölgelerine önerilen miktarda gönül rahatlığı ile sürebilirsiniz.

Magnis Krem Sürdükten Sonra Yıkanır Mı?
Magnis Krem Sürdükten Sonra Yıkanır Mı?

Magnis Krem Sürdükten Sonra Yıkanır Mı?

Magnis krem yüzdeki ya da vücuttaki cilt sorunlarının olduğu bölgeye ince bir tabaka halinde sürülmektedir. Kremi kullanmadan önce cildin temizlenerek kurulanması önerilmektedir. Magnis kremi sürdükten sonra kremin yıkanmaması gerekmektedir.

Magnis Krem Ne Kadar Sürede Etki Eder?

Sivilcelerinden bir an önce kurtulmak isteyen kişiler, Magnis krem ne kadar sürede etki eder merak etmektedirler. Magnis kremin tedavi süresi ortalama 8 haftadır. Ancak bu süre kişinin durumuna, sivilcelerin yoğunluğuna ve ne kadar süredir devam ettiğine göre değişmektedir. Doktor tarafından bırakılması gerektiği söylenmeden Magnis kremin bırakılmaması önerilmektedir. Aksi takdirde krem herhangi bir fayda sağlamaz.

Magnis Krem Tüylenme Yapar Mı?

Magnis kremi kullanan kişiler, Magnis kremin tüylenme yapıp yapmadığı konusunda tereddüt yaşamaktadırlar. Ancak Magnis krem tüylenme gibi bir sorun yaratmaz. Hormon bozukluğu olan kişiler Magnis kremi kullandıklarında tüylenmeyi bu kreme bağlayabilirler. Ancak Magnis kremin tüylenme gibi bir yan etkisi yoktur.

Magnis Krem Lekelere İyi Gelir Mi?

Magnis krem lekelere dolaylı şekilde iyi gelmektedir. Ancak Magnis kremin direkt olarak lekeleri geçirdiği söylenemez.

Magnis Krem Sivilce Çıkarır Mı?

Magnis kremin sivilce çıkarma gibi bir yan etkisi yoktur. Magnis krem bir sivilce kremidir. Enfeksiyon ve bakteri nedeniyle oluşan sivilcelerin tedavisinde etkilidir. Ayrıca ergenlik dönemi sivilcelerine de iyi gelmektedir.

Magnis Krem Egzamaya İyi Gelir Mi?

Magnis krem egzama kremi değildir. Magnis kremin egzamalı ve tahriş olmuş cilde kullanılması önerilmemektedir. Egzama için doktorunuzdan uygun kremi reçete etmesini isteyebilirsiniz.

Magnis Krem Uçuğa İyi Gelir Mi?

Birçok kişinin korkulu rüyalarından biri olan uçuk sorunu ağrılı bir süreçtir. Uçuk için birçok etkili krem bulunmaktadır. Ancak Magnis kremin uçuğa herhangi bir faydası yoktur.

Magnis Krem Siyah Noktalara İyi Gelir Mi?
Magnis Krem Siyah Noktalara İyi Gelir Mi?

Magnis Krem Siyah Noktalara İyi Gelir Mi?

Bir sivilce kremi olan Magnis krem, sivilceye neden olan bakterilerin ve enfeksiyonların iyileşmesine yardımcı olur. Bakterileri tamamen öldürerek sivilce oluşumunu engelleyen Magnis krem siyah noktalara da iyi gelir.

Magnis Krem Yan Etkileri Neler?

Hemen her kremin ya da ilacın hafif/orta/şiddetli yan etkileri bulunmaktadır. İlacın içeriğinde bulunan etken maddelerden birine karşı alerjisi olan kişilerde yan etki riski çok daha yüksektir. Bu nedenle Magnis kremi kullanmadan önce doktorunuza danışmalısınız. Magnis kremin aşağıda sıralanan yan etkilerinden herhangi birini fark ettiğiniz zaman Magnis kremi kullanmayı bırakarak doktorunuza danışınız. Magnis kremin olası yan etkileri şunlardır:

  • Kabarıklık
  • Kaşıntı
  • Derinin tahriş olması
  • Kuruluk
  • Kızarıklık
  • Sıcaklık hissi
  • Derinin renginde açılma

Magnis Krem Fiyat Eczane

Magnis krem yalnızca eczanelerde satılan bir sivilce kremidir. Magnis kremi eczanelerden 46 TL’ye satın alabilirsiniz.

Magnis Krem Kullananların Yorumları Neler?

Magnis krem kullananların yorumları neler olduğu birçok kişiye rehber olmaktadır. Magnis krem yan etkileri çok fazla olmayan bir kremdir. Bunu belirten kullanıcılar, ciddi yan etkiler yaşamadıklarını söylemektedirler. Ayrıca Magnis kremin kısa sürede etkisini gösterdiğini ve sivilce sorununa iyi geldiğini de belirtmektedirler. Magnis kremi düzenli kullanmayan bazı kişiler ise kremin ilk zamanlar fayda ettiğini ancak buna aldanarak kullanmayı bıraktıkları için sivilcelerin yeniden çıktığını söylemişlerdir. Magnis kremden fayda sağlamak için düzenli kullanım çok önemlidir.

Sivilceleri Asla Patlatmayın!