18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınCilt BakımıLocoderm krem yüze, göz çevresine, vajinaya sürülür mü?

Locoderm krem yüze, göz çevresine, vajinaya sürülür mü?

Locoderm krem, genelde cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılan etkili bir kremdir. Etkili olması sebebi bile birçok kişi tarafından içeriği ve faydaları merak edilmektedir. Tüm merakları gidermek için hazırladığımız bu yazımızda Locoderm krem ne işe yarar? Nasıl kullanılır? Locoderm kremin bebeklerde kullanımı nasıldır? gibi sorulara yanıt vereceğiz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

İçerikleri

Orta kuvvette bir kortikosteroid olan Locoderm krem genelde dermatit, egzama, alerji, döküntü, alerjik bozukluklar, akciğer bozuklukları gibi çeşitli hastalıkları tedavi etmekte kullanılır. Kremi kullanmadan önce doktorunuza danışmanız ve kullanım konusunda tavsiyeler almanız çok önemlidir.

Locoderm Krem Nedir?

15 gram ve 30 gramlık tüplerde satılan Locoderm krem beyaz renge sahip homojen bir kremdir. Locoderm krem nedir birçok kişi tarafından net olarak bilinmemektedir. Alerjik reaksiyonlar nedeni ile oluşan kaşıntı, kızarıklık, şişlik gibi sorunları geçiren Locoderm krem cilt hastalıklarında etkilidir. Locodermin etken maddesi hidrokortizon butirattır.

Locoderm Ne işe Yarar?

Locoderm kremin ne olduğundan bahsettikten sonra şimdi de Locoderm ne işe yarar konusuna değinelim. Çeşitli cilt hastalıklarını tedavi eden Locoderm krem son derece etkilidir. Bu nedenle birçok uzman tarafından hastalara önerilmektedir. Locoderm kremin faydası sırasıyla şu şekildedir:

  • Alerjik rahatsızlıklara iyi gelir.
  • Dermatolojik hastalıkların etkilerinde kullanılır.
  • Egzamaya iyi gelir.
  • Sedef hastalığına iyi gelir.
  • Şişlik, kızarıklık ve kaşıntıyı azaltır.

Locoderm Açık Yaraya Sürülür Mü?

Her kremde merak edildiği gibi Locoderm açık yaraya sürülür mü sorusu da birçok kişi tarafından Google da araştırılmaktadır. Locoderm krem açık yaralar için uygun değildir.

Locoderm Krem Bebeklerde Kullanılır Mı?

Locoderm krem kortizon içerdiği için bebeklerde kullanılmamalıdır. Çocuklarda ise sınırlı alanlarda kısa süreli kullanılabilir. Ancak kullanmadan önce kesinlikle doktorunuza danışmalısınız.

Locoderm Krem Basura İyi Gelir Mi?

Locoderm krem basur yani hemoroid için uygun olan bir krem değildir. Basur için doktorunuza danışarak etkili bir ilaç yazdırabilirsiniz.

Locoderm Krem Genital Bölgede Kullanılır Mı?

Locoderm krem yalnızca cilt yüzeyinde kullanılmalıdır. Doktorunuza danışmadan yüzünüzde, genital bölgenizde ve kasıklarınızda kullanmayın.

Locoderm Krem Göz Çevresine Sürülür Mü?

Locoderm kremi kullanırken çok dikkat edilmelidir. Krem ile ilgili özellikle Locoderm krem göz çevresine sürülür mü sorusu merak edilmektedir. Bu krem gözlere ya da göz kapaklarına kesinlikle uygulanmamalıdır.

Locoderm Gözaltı Morluklarına İyi Gelir Mi?

Locoderm kremin gözaltı morluklarına iyi geldiği ile ilgili herhangi bir bilgi içeriğinde bulunmamaktadır. Bu nedenle gözaltında kullanmamanız önerilir. En doğru bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Locoderm Krem Hamilelikte Kullanılır Mı?

İçeriğindeki etken maddeler bebek için risk teşkil edeceğinden hamilelik döneminde Locoderm krem kullanılması önerilmemektedir.

Locoderm Krem Vajinaya Sürülür Mü?
Locoderm Krem Vajinaya Sürülür Mü?

Locoderm Krem Vajinaya Sürülür Mü?

Locoderm krem kortizonlu bir krem olduğu için vajinaya sürülebilir. Ancak kremin miktarının az olmasına dikkat edilmelidir.

Locoderm Mantara İyi Gelir Mi?

Locoderm krem mantara iyi gelir mi sorusu mantar hastalığını çok sık yaşayanlar için önem teşkil etmektedir. Ancak Locoderm krem mantara iyi gelmez. Bunun için uygun kremin doktor tavsiyesi ile kullanılması gerekir.

Locoderm Merhem Sivilceye İyi Gelir Mi?

Birçok kişinin yaşadığı önemli sorunlardan biri de sivilcelerdir. Bazen ergenlik döneminde çıkan sivilceler sonradan kaybolur. Ancak bazen sivilceler uzun süre geçmez ve kişiye rahatsızlık verir. Bu durumda bir cildiye doktoruna giderek uygun tedaviye başlanmalıdır. Locoderm krem sivilce tedavisinde kullanılmamaktadır.

Locoderm Pişik İçin Kullanılır Mı?

Locoderm krem pişik tedavisinde etkili bir kremdir. Ancak kullanım miktarının az ve kullanım süresinin kısa olmasına dikkat edilmelidir.

Locoderm Uçuk İçin Kullanılır Mı?

Locoderm krem uçuk için kullanılmamaktadır.

Locoderm Vajinaya Sürülür Mü?

Locoderm krem vajinal mantar enfeksiyonlarını kısa sürede tedavi eder. Bu krem vajinaya sürülür. Ancak kremi çok fazla almadan ve vajina içine çok sürmeden kullanmalısınız.

Locoderm Yüze Sürülür Mü?

Locoderm krem yüz bölgesine ince tabaka halinde sürülebilir.

Locoderm Yanık İçin Kullanılır Mı?

Locoderm krem güneş yanıklarında kullanılabilir.

Locoderm Fiyatı ve Kullananların Yorumları