20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSağlıkJetex krem geciktirici mi, etkisi ne kadar sürer?

Jetex krem geciktirici mi, etkisi ne kadar sürer?

Jetex krem, özellikle kadınlar tarafından çok sık kullanılan bir kremdir. Cildin herhangi bir bölgesine yapılan ağda, epilasyon ya da acılı diğer işlemler sonrasında kullanılan Jetex krem nasıl kullanılır? Jetex krem geciktirici midir, etkisi ne kadar sürer? Jetex krem ne işe yarar? Birçok kişi tarafından merak edilen Jetex kremi sizler için araştırdık.

İçerikleri

Son günlerde popüler olan ve çoğu kişi tarafından araştırılan Jetex krem mutlaka doktor kontrolünde kullanılması önerilmektedir. Bölgesel uyuşma sağlayan Jetex krem bir anlamda lokal anestezik bir ilaçtır. Sadece eczanelerden alınabilen bu kre tıbbi işlemler öncesinde de cilde uygulanmaktadır.

Jetex Krem Nedir?

Genel olarak lokal anestezi amacı ile kullanılmakta olan Jetex krem nedir sorusu birçok kişi açısından önem taşımaktadır. Lazer epilasyon, iğneli epilasyon, dövme, ufak cerrahi epilasyonlar gibi çeşitli işlemlerde uyuşma sağlanması için kullanılır. % 5 oranında likodin sağlayarak vücuda derinlemesine işler ve etkisini hemen gösterir. Güçlü bir ağrı kesici etkisi olan Jetex kremin etken maddesi Prilokain ve Lidokaindir.

Jetex Krem Ne İşe Yarar?

Lokal anestezik kategorisine ait bir krem olan Jetex krem ne işe yarar konusuna değineceğiz. Jetex krem kullanıldığı anda cildin yüzeyini hızlı bir şekilde uyuşturur. Küçük cerrahi işlemlerden önce kullanılarak hastanın acıyı hissetmesi engellenir. Jetex kremin genel anlamda faydaları şu şekilde sıralanabilir:

  • Ağda ve epilasyonlarda ağrıyı azaltır.
  • Bölgesel uyuşma sağlar.
  • Bacak ülserinde ağrıyı azaltır.
  • Enjeksiyon öncesi kullanılarak ağrı önlenir.

Jetex Krem Nasıl Kullanılır?

Jetex krem nasıl kullanılır sorusunun cevabı, kremin kullanılacağı alana ve amaca göre değişiklik göstermektedir. Doktor ya da hemşire bu konuda hastalara yardımcı olmaktadır. Bunun dışında kremi kendiniz kullanacağınız zaman da doktora danışmalısınız. Aşı ya da iğne, lazer epilasyon ya da iğneli epilasyon gibi durumlardan önce ince bir tabaka halinde sürülmelidir. Böylece ilgili bölgede 5 saate kadar uyuşma sağlanır. Daha büyük işlemler için kremin miktarı artırılabilir. Bunun için doktora danışmalısınız.

Jetex kremi aşağıdaki alanlarda kullanmayınız:

  • Bacak ülserleri hariç kesikler, sıyrıklar veya yaralar,
  • Deri döküntüsü veya egzama bulunan bölgelerde,
  • Göz içine ve çevresine,
  • Burun, kulak veya ağız içine,
  • Anüse,
  • Çocukların cinsel organlarına.
Jetex Krem Geciktirici Midir?
Jetex Krem Geciktirici Midir?

Jetex Krem Geciktirici Midir?

krem geciktirici amacı ile üretilen bir krem değildir. Ancak kremin uyuşturucu etkisinden yararlanarak geciktirici olarak kullanan kişiler vardır. Bu kişiler herhangi bir sorun yaşamadıklarını belirtmektedirler. Ancak yine de doktora danışmadan geciktirici olarak kullanılmamalıdır.

Jetex Krem Etkisi Ne Kadar Sürer?

Jetex kremin uyuşturucu etkisinin süresi kişiden kişiye değişmektedir. Ancak ortalama olarak 1-5 saat arasında uyuşma sağlamaktadır.

Jetex Krem Cinsel İlişkide Kullanılır Mı?

Özellikle ağrılı cinsel ilişki yaşayanlar Jetex cinsel ilişkide kullanılır mı merak ederler. Özel olarak cinsel ilişkideki ağrılar için üretilmeyen Jetex cinsel ilişki esnasındaki ağrıları azaltmaktadır. Bu nedenle birçok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Jetex Krem Vajinaya Sürülür Mü?

Jetex kremin vajinaya sürülmesinde herhangi bir sakınca yoktur. Ancak vajina bölgesinde kremin kontrollü olarak kullanılması önerilir.

Jetex Krem Basura-Hemoroide Sürülür Mü?
Jetex Krem Basura-Hemoroide Sürülür Mü?

Jetex Krem Basura-Hemoroide Sürülür Mü?

Jetex krem basur yani hemoroid ağrısını hafifletmek için kullanılabilir. Her ihtimale karşı doktorunuza danışmayı ihmal etmeyiniz.

Jetex Krem Emziren Anneler Kullanabilir Mi?

Jetex krem anne sütüne az miktarda geçmektedir. Bu nedenle bebeğe geçme ihtimali de vardır. Ancak bu bebek için herhangi bir risk oluşturacak düzeyde değildir. Doktorunuza danışarak emzirme döneminde Jetex kremi kullanabilirsiniz.

Jetex Krem Fiyatı Nedir?

Özel durumların kurtarıcısı olarak görülen Jetex krem fiyatı ne kadar birçok kişinin merak ettiği bir sorudur. Jetex krem fiyatı 95 TL’dir.

Jetex Krem Kullananların Yorumları Neler?

Jetex krem kullananlar, kremden dolayı herhangi bir yan etki ya da olumsuz durum yaşamadıklarını belirtmişlerdir. Kremin işe yaradığı genel yorumlardan anlaşılmaktadır. Kullanma amacınıza göre önce doktorunuza danışın ve önerilen şekilde kremi kullanın.

Jetex Krem Yan Etkileri Neler?