27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviHer gün bir bardak içerek eklem ağrılarınızdan kurtulun!

Her gün bir bardak içerek eklem ağrılarınızdan kurtulun!

Günlük yaşamınızda sizi rahatsız edecek eklem veya kemik ağrılarınız varsa haberimizin detayında yer alan bitkisel kür ile kemikleriniz güçlenecek ve eklem ağrılarına neden olan iltihap yok alacaktır.

İçerikleri

Bilinçsiz yapılan ağır egzersiz hareketleri ve vitamin eksiklikleri kemik ve eklem hastalıklarına yol açabilir. Ayrıca eklem ağrılarınız artrit, gut, osteoartrit sorunlarından ve bazı otoimmün hastalıklarından da kaynaklanıyor olabilir. Bu sağlık problemleri göz ardı edilirse omurilikteki değişiklikler sonucu daha farklı hastalıklara da neden olabilir. Bu yüzden size bu hastalıkları önleyebilecek ve eklem ağrılarınızı iyileştirebilecek sihirli bir bitkisel kürden bahsetmek istiyoruz.

Eklem Ağrılarını Tedavi Eden Bitkisel Kürün Malzemeleri ve Faydaları

Sizin de eklem ağrısı şikayetiniz varsa, işte eklem ağrılarını hafifleten, kemikleri ve eklemleri güçlendiren basit bitkisel kürün malzemeleri ve faydaları;

Zencefil; Bağışıklık sistemini güçlendirir, kan dolaşımını iyileştirir ve artriti ortadan kaldırır.

Zerdeçal; Zerdeçal, anti enflamatuar özellikleri yardımıyla osteoarterit ve romatoid arterit sorunlarını giderebilir. Buna ek olarak, zerdeçalın antioksidan özelliği hücrelere zarar veren serbest radikalleri yok eder. Bunun yanında hafif eklem ağrılarına, romatizma ağrılarına ve iltihaplara iyi gelir, ağrıları giderebilir.

Karabiber; İçerdiği zengin besin değerleri ile bağışıklık sistemini güçlendirir, gut hastalığının önlenmesine yardımcı olur. Antioksidan özellikleri ile vücudu toksinlerden arındırır.

Havuç; kemik ve eklem sağlığını iyileştirmek için çok iyi olan vitamin ve besinler açısından zengin bir sebzedir.

Eklem ve Kemik Ağrılarını Yok Eden Bitkisel Kür
Eklem ve Kemik Ağrılarını Yok Eden Bitkisel Kür

Eklem ve Kemik Ağrılarını Yok Eden Bitkisel Kür

Bu içecek çok basit ve hazırlaması çok kolaydır, ancak bir o kadar da çok etkilidir. O yüzden eklem ağrısına iyi gelen bu karışımı mutlaka deneyin! Tek yapmanız gereken dört ürün ve birkaç dakika ayırmak.

Malzemeler:

  • 5-6 orta boy taze havuç
  • 1 tutam öğütülmüş karabiber
  • 1 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil
  • 1 tatlı kaşığı zerdeçal tozu

Hazırlanışı;

Havuçları yıkayıp soyun ve küpler halinde kesin. Sonra tüm malzemeleri bir blendere koyun ve parça kalmayıncaya ve pürüzsüz bir hale gelinceye kadar karıştırın. Ve eklem ağrılarınızı yok edecek bitkisel kür artık hazır.

Ne zaman içilir?

Bu malzemeler bir günlük tüketim için yeterli olacaktır. Kahvaltıdan 30 dakika önce, öğle yemeğinden 30 dakika önce ve akşam yemeğinden 30 dakika önce olmak üzere günde üç öğün 50 ile 60 ml.  (yaklaşık yarım çay bardağı) tüketilmesi önerilir.

10 gün içilir, 7-10 gün aradan sonra 10 gün tekrar içilir. Bundan sonra eklem ağrılarınız hafifleyecek ve daha az ağrı hissedeceksiniz. Kronik hastalığınız varsa bu tedavi 2-3 ayda bir tekrarlanmalıdır.

Her gün bir bardak içerek eklem ağrılarınızdan kurtulun!