20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKadınCilt BakımıGyno lomexin krem mantara iyi gelir mi, vajina içine uygulanır mı?

Gyno lomexin krem mantara iyi gelir mi, vajina içine uygulanır mı?

Gyno Lomexin krem, bazı mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılan özel bir kremdir. Vajina kremi olarak da bilinen Gyno Lomexin kremin kullanım amacı değişiklik göstermektedir. Gyno Lomexin krem nedir? Gyno Lomexin kremin faydaları nelerdir? Gyno Lomexin krem nasıl kullanılır? Tüm sorularınızın yanıtına gelin beraber bakalım.

İçerikleri

Kadınlar tarafından çok merak edilen Gyno Lomexin krem genel olarak vajinal bölgede kullanılmaktadır. Etkisini kısa sürede gösteren Gyno Lomexin krem, belirli cinsteki mantarların çoğalmasını engellemektedir. Kremin kullanımı konusunda mutlaka doktora danışılması önerilmektedir.

Gyno Lomexin Krem Nedir?

Antifungal bir ajan olarak bilinen fentikonazol nitrat içeren Gyno Lomexin krem nedir sorusuna bir mantar kremidir cevabı verilebilir. İçeriğinde badem yağı, lanonin ve diğer bazı yağlar bulunan Gyno Lomexin krem özellikle bazı mantarların tedavisinde kullanılmaktadır. Vajina bölgesinde görülen mantar enfeksiyonları için Gyno Lomexin krem önerilmektedir.

Gyno Lomexin Krem Ne İşe Yarar?

Vajinal pamukçuk hastalığına neden olan Candida albicans üzerinde etkili olan Gyno Lomexin krem, vajina bölgesinde yaşanan mantarların üremesini ve çoğalmasını engellemektedir. Ayrıca vajina iltihabının tedavisinde de etkilidir. Kısa sürede etkisini göstererek mantara neden olan enfeksiyonların öldürülmesini sağlar.

Gyno Lomexin Krem Nasıl Kullanılır?

Gyno Lomexin krem nasıl kullanılır öncelikle doktora danışılmalıdır. Doktorun önerdiği şekilde kullanmanız elde ettiğiniz faydayı artırır. Ancak herhangi bir öneri verilmediyse, 3 gün süre ile gece yatmadan önce vajina bölgesine uygulanır. Ara vermeden 3 gün kullanıldıktan sonra mantara bağlı semptomlar azalacaktır. Enfeksiyonun tekrarlamasını önlemesi için penise de lokal olarak uygulanabilir.

Gyno Lomexin Krem Mantara İyi Gelir Mi?
Gyno Lomexin Krem Mantara İyi Gelir Mi?

Gyno Lomexin Krem Mantara İyi Gelir Mi?

Gyno Lomexin krem vajinal mantar hastalıklarının tedavisinde kullanılmaktadır. Vajinal bölgede meydana gelen mantara iyi gelir.

Gyno Lomexin Krem Gebelikte Kullanılır Mı?

Hamilelik döneminde Gyno Lomexin krem de dahil tüm ilaçları doktor tavsiyesi ile kullanmalısınız. Doktor tarafından önerilmediği sürece Gyno Lomexin krem hamilelik döneminde kullanılmamalıdır. Tedaviniz sürerken hamile olduğunuzu öğrenirseniz mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Gyno Lomexin Krem Adet Döneminde Kullanılır Mı?

Adet döneminde Gyno Lomexin krem kullanılması önerilmez. Adet bitiminde kullanılmalıdır.

Gyno Lomexin Krem Emzirirken Kullanılır Mı?

Gyno Lomexin krem emzirme döneminde doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalıdır. Süte geçerek bebeğe geçme ihtimaline karşı doktora danışmanız önemlidir.

Gyno Lomexin Krem Vajina İçine Uygulanır Mı?
Gyno Lomexin Krem Vajina İçine Uygulanır Mı?

Gyno Lomexin Krem Vajina İçine Uygulanır Mı?

Vajinal bölge yıkanıp kurulandıktan sonra vajinanın dış kısmına ince bir tabaka halinde sürülür. Doktora danışmadan Gyno Lomexin krem vajina içine sürülmemelidir.

Gyno Lomexin Krem Yüze Sürülür Mü?

Birçok kişi Gyno Lomexin krem yüze sürülür mü bilmek istemektedir. Gyno Lomexin krem genital bölge içindir. Bu nedenle yüze sürülmemelidir.

Gyno Lomexin Krem Reçetesiz Alınır Mı?

Gyno Lomexin krem reçeteli ya da reçetesiz olarak alınabilir.

Vajinal Kaşıntı Neden Olur Vajinal Mantar Nasıl Önlenir?