24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKadınGüzellik SırlarıFransız kadınlarının güzellik sırları neler?

Fransız kadınlarının güzellik sırları neler?

Dağınık saçlar, parıldayan bir cilt, uzun kirpikler modern Fransız kadınını hayal ettiğimizde aklımıza gelen ilk özelliklerdir. Pekiyi, Fransız kadınlarının güzellik sırları neler, güzelliklerini hangi özelliklerine borçlular?

İçerikleri

Şüphesiz dünyanın her yerinde kadınların kendi medeniyetlerine has farklı güzellikleri vardır. Her yaşta güzelliklerini ve enerjilerini korumayı başaran Fransız kadınları ise asil görünümleri, zarafetleri ve cool tarzlarıyla dikkat çekmekte. Fransız kadınlarının güzellik sırları bakım rutinlerini aksatmamaları, çabasız şıklığın sırlarını bilmeleri ve aktif yaşam tarzlarında saklı. Fransız kadınların güzellik sırları hakkında detayları gelin birlikte ayrıntılı olarak inceleyelim.

Fransız Kadınlarının Güzellik Sırları Neler?

1- Öncelikleri cilt bakımıdır

Fransız kadınları genellikle ağır makyajları tercih etmezler. Cilt kusurlarını yüksek kapatıcılığı olan ürünler ile gizlemek yerine bu kusurların ortadan kalkması için düzenli cilt bakımı uygulamayı tercih ederler. Doğru nemlendiriciyi seçmek onların öncelikleri arasındadır. Uzun ve yorucu bir günün ardından bile her akşam makyajlarını temizlemeyi, ciltlerini uygun ürünlerle temizleyip nemlendirmeyi asla ihmal etmezler.

2- Kırmızı dudakların cazibesini kullanırlar

Ten makyajında sadelikten yana olan Fransız kadınlar dudaklarında kırmızının cazibesini tercih ederler. Kırmızı ruj tek başına yeterince iddialı bir tercih olduğu için de göz makyajlarını gündüz için siyah ve tek tek ayrılmış kirpiklerle akşam için ise hafif dumanlı bir görünümle tamamlarlar.

3- İyi bir kuaföre para harcamaktan çekinmezler

Fransız kadınları genellikle aşırı yapılı duran saç şekillerini tercih etmezler. Bunun yerine saçlarını doğal halleri ile kullanmayı ve çabasız görünümü tercih ederler. Saçların doğal hali ile en iyi görünümü yansıtmasının sırrı ise iyi bir saç kesimine sahip olmaktır. Bu nedenle iyi bir kesime sahip olmak için mutlaka profesyonel bir kuaför bulmak öncelikleri arasındadır.

4- Doğal kaşlara inanırlar

Doğal olmayan koyu renkli çok kalın kaşları olan gerçek bir Fransız kadını asla görmeyeceksiniz. Bunun yerine, sağlıklı, iri ve kalın kalmalarını sağlayarak kaşlarına iyi bakarlar. Kaşlarına biraz makyaj yapabilirler ama çoğu zaman bunu bile yapmazlar. Sadece şekillendirmek için biraz jel kullanırlar.

5- Ciltlerini güneşten korumaya dikkat ederler

Fransız kadınlar çoğunlukla bronzlaşmayı tercih etmezler. Bu nedenle güneşte ciltlerini korumaya oldukça özen gösterirler. Genellikle yüksek koruma faktörlü güneş koruyucu kullanırlar. Plajda geniş şapkaları ve büyük güneş gözlüklerini tercih ederek bir yandan tarzlarını konuştururken diğer yandan ciltlerini güneşin zararlı etkilerine karşı korurlar.

6- Basit bir güzellik rutinleri vardır

Fransız bir kadının gerçekten ihtiyacı olan bir şey varsa, o da iyi bir yüz temizleyici, güneş kremi ve nemlendirici gibi pahalı kozmetiklerdir. Bu listeye genellikle vücut ve saç için farklı yağlar eklerler. Fransa’da kadınlar “az olan çoktur” ilkesine göre yaşarlar. Sadece birkaç kozmetik ürünü kullanıyorlar ama kullandıkları ürünler pahalı. Bu nedenle, tüm dünyada kullanılan peeling söz konusu olduğunda, Fransız kadınları onları pek kullanmazlar. Maskeleri tercih ederler, çok sık kullanırlar ve birçok farklı türde kullanırlar çünkü iyi maskeler cildi onarır ve canlandırır.

7- Kokuları imzalarıdır

Fransızlar deyince ilk akla gelen şüphesiz dünyanın en ünlü kokularının üretimini yapmalarıdır. Fransız kadınlar için güzel görünmek kadar güzel kokmak da ilk sıralarda yer alıyor. Bu nedenle tenlerine en uygun parfümü seçerek o kokuyu imzaları haline getirirler. Yanlarından geçen birinin hafızasında kokuları ile unutulmaz olmayı başarırlar.

8- Beslenmede her zaman ölçülüdürler

Sıkı diyet kuralları uygulamayı tercih etmeyen Fransız kadınları fit kalmak için ölçülü beslenmeyi tercih ederler. Katı diyetler uygulamaktansa öğünlerini küçük porsiyonlar halinde ve yavaş yavaş tüketmeyi tercih ederler. Bununla birlikte tuz ve şekere karşı mesafelidirler.

9- Kendilerini oldukları gibi kabul ederler

Fransız kadınları nadiren plastik cerrahların hizmetlerine ihtiyaç duyarlar. Paris’te takma burnu, elmacık kemikleri veya dolgulu dudakları olan bir aktris, model veya moda blogcusu ile tanışmanız pek olası değildir.

Fransız kadınları kusurları da dahil kendilerini oldukları gibi kabul ederler. Onları bu kadar farklı ve canlı yapan da bu özellikleridir. Bu yüzden Fransız kadınları her zaman avantajlarını ve benzersizliklerini vurgulayabilirler.

10- Aktif olmak yaşam tarzlarıdır

Fransız kadınları formlarını korumanın yanı sıra yaşam tarzı olarak aktif olmayı tercih ederler. Öğünlerde kontrolü kaçırıp spor salonunda uzun saatler geçirerek günü telafi etmeye çalışmazlar. Her zaman yürüyüşler, geziler ve doğa aktivitelerine katılırlar. Bunu bir yaşam tarzı olarak benimsemişlerdir. Aktif yaşam tarzları dolayısıyla sağlık, güzellik ve enerjilerini her yaşta korumayı başarırlar.

Fransız Kadınların Güzellik Sırları İle İlgili 15 Tüyo