19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKadınGüzellik SırlarıGöğüs büyütme kremi evde nasıl yapılır? Memeyi ne büyütür?

Göğüs büyütme kremi evde nasıl yapılır? Memeyi ne büyütür?

Göğüslerinin büyüklüğünden memnun olmayan birçok kadın doğal yollarla göğüs büyütme nasıl olur araştırmaktadır. Ameliyatla istediği göğüslere kavuşan kişiler olsa da ameliyattan kaygı duyanlar doğal yöntemleri tercih etmektedirler. Peki doğal yollarla göğüs büyütmek mümkün müdür? Göğüs büyütmek için neler yapılabilir?

İçerikleri

Ameliyatla göğüs büyütme işlemi sonrasında ufakta olsa iz kalabilmektedir. Bu durumdan çekinen kadınlar evde doğal yollarla göğüslerini büyütmek istemektedirler. Doğal yollarla nasıl göğüs büyütülebileceği ile ilgili yaptığımız araştırmanın sonuçlarını sizlere sunuyoruz ve keyifli okumalar diliyoruz.

Doğal Yollarla Göğüs Büyütmek Mümkün Mü?

Tüm kadınlar kendini güzel bulmayı ve hissetmeyi hak ederler. Bu konuda trendleri ya da söylenenleri umursamadan kendinizi sevmeyi öğrenmeniz daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Kadınların estetik konusunda takıntılı oldukları en önemli yerleri göğüsleridir. Göğüslerinin küçük olmasından yakınanlar için doğal yollarla göğüs büyütmek mümkün inceleyeceğiz. Ameliyat masasına yatmadan göğüs büyütmenin doğal yolları şu şekilde sıralanabilir:

Beslenme Düzenine Dikkat Edin: Beslenme düzeni birçok konuda olduğu gibi göğüs büyütmede de etkilidir. Göğüslerini büyütmek isteyenlere fito-östrojen kaynaklı besinler tüketmeleri önerilir. Bu besinler kiraz, elma, erik, pancar, badem, salatalık ve pirinç olarak sıralanabilir.

Göğüs Büyüten Egzersizler Yapın: Düzenli olarak göğüs büyüten egzersizler yapmak göğüs kaslarını geliştirir. Şınav çekmek, duvarda şınav çekmek, bench press hareketleri göğüslerin büyümesine yardımcı olur.

Göğüslerinize Masaj Yapın: Masaj sayesinde göğüs dokuları uyarılmaktadır. Bu sayede daha diri göğüslere sahip olmak mümkündür.

Memeyi Ne Büyütür?

Büyük göğüslere sahip olmak isteyen kişilerin öncelikle beslenmesine dikkat etmesi gerekir. Bu kişiler memeyi ne büyütür öğrenmeli ve ona göre hareket etmelidir. Memeyi büyütmeye yardımcı olan besinlerin düzenli olarak tüketilmesi önerilir. Bununla beraber düzenli olarak egzersizler yapılmalıdır. Egzersiz dışında memeyi büyüten önemli besinler şunlardır:

  • Süt ürünleri
  • Soya
  • Tavuk baget
  • Arpa
  • Keten tohumu
  • Kabak
  • Anason tohumu
  • Ayçiçeği

Vazelin Memeyi Büyütür Mü?

Birçok kişi tarafından kullanılan vazelinin meme büyütme üzerinde etkisi olduğuna dair herhangi bir bilimsel çalışma yoktur. Vazelin yalnızca cildi nemlendirmek için kullanılmaktadır.

Ameliyatsız Göğüs Büyütme Nasıl Olur?

Göğüs büyütmenin tek yolu ameliyat değildir. Ameliyat olmak istemeyenler ameliyatsız göğüs büyütme nasıl olur öğrenerek uygulamak isterler. Ameliyata gerek kalmadan göğüs büyütmenin diğer yolları şu şekilde sıralanabilir:

  • Yağ enjeksiyonu
  • Dolgu maddesi
  • Hidrofilik jel
  • Aquafilling
  • Hylüronik asit

Yağ enjeksiyonunda kişinin kendi dokularından yağ alınarak göğüslere enjekte edilir. 5-8 yıla kadar etkisi süren hidrofilik jel uygulaması birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bu yöntemde iğne ucu kadar açılan delikten dolgu maddesi enjekte edilir.

Göğüs Büyütücü Krem Doğru Mu?

Tek başına bir kremle istenilen büyüklükteki göğüslere sahip olunamaz. Bu kremler ödem oluşturduğu için geçici büyüme sağlarlar. Ödem gittiği zaman göğüsler eski küçük haline dönmektedir. Bazen bu kremler riskli olabilmektedir.

Göğüs Büyütme Kremi Evde Nasıl Yapılır?

Kimyasal içerikli göğüs büyütücüler yerine göğüs büyütme kremi evde nasıl yapılır öğrenerek uygulayabilirsiniz. İbrahim Saraçoğlu tarafından da önerilen bu krem kısa sürede etkisini göstermektedir. Bu krem için gerekli olan malzeme yalnızca sedef otu ve sudur. Bir fincan su ısıtıldıktan sonra içerisine 3 tutam sedef otu eklenerek krem kıvamına getirilir. Bu karışım daha sonra göğüs bölgesine sürülür ve masaj yapılır.

Keten Tohumu Yağı Göğüs Büyütme İçin Nasıl Kullanılır?

Birçok farklı faydası olan keten tohumu yağı göğüs büyütmede etkilidir. Tamamen doğal olan keten tohumu yağı ile 25 gün boyunca her gün göğüslerinize masaj yapmalısınız. Bu sayede göğüslerinizin normalden daha büyük olduğunu göreceksiniz.

Göğüs Büyütmek İçin Ne Yenir?

Beslenme düzeni göğüslerin büyümesinde etkilidir. Bazı besinler göğüslerin büyümesine yardımcı olur. Göğüslerinin küçüklüğünden yakınan ve büyük göğüslere sahip olmak isteyen kişilerin yemesi önerilen besinler şunlardır:

  • Karnabahar
  • Brokoli
  • Salatalık
  • Pancar
  • Havuç
  • Mantar
  • Domates
  • Brüksel lahanası
  • Kereviz
  • Soğan
  • Yeşil fasulye
  • Börülce

Memelerin Büyümesi İçin Bitkisel Çözüm

Sizlerde memelerin büyümesi için bitkisel çözüm önerilerinden yararlanabilirsiniz. Bitkilerin sağlığa olan faydaları saymakla bitmez. Bazı bitkiler bu faydaların yanında göğüs büyütmede de etkilidir. Göğüslerin büyümesine yardımcı olan bitkiler şunlardır:

Çemen Otu Tohumu: Göğüs büyütmede etkisi en çok bilinen bitkidir. İçeriğinde bol miktarda diogenin vardır. Ülkemizde boyotu olarak da bilinen çemen otu tohumu göğüsleri büyütmede etkilidir.

Susam: Göğüs büyütücü kremlerin çoğuna eklenen susam yağını doğrudan göğüslerinize sürebilirsiniz. Kalsiyum, demir ve fosfor yönünden zengin olan susam göğüsleri de büyütür.

Rezene Tohumu: Anne sütü artırıcı etkisi olan rezene tohumu göğüslerin büyümesine de yardımcı olur.

Göğüs Büyütme Egzersizleri İşe Yarıyor Mu?

Ameliyatsız göğüs büyütme egzersizleri işe yarıyor mu merak edenler için araştırdık. Göğüs büyütme egzersizleri tek başına istenen etkiyi sağlamıyor. Göğüslerin biraz büyümesine etki eden egzersizler tek başına göğüsleri büyütmede etkili değildir.

Şerbetçi Otu ve Hayıt Tohumu Göğüs Büyütmek İçin Nasıl Kullanılır?

İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen şerbetçi otu ve hayıt tohumu göğüsleri büyütmede etkilidir. İlk olarak şerbetçi otu suda kaynatılır ve 1 ay boyunca her gün içilir. 1 aydan sonra hayıt tohumu kürüne geçilir. Kaynatılan hayıt tohumu öğle ve akşam yemeklerinden 2 saat kadar sonra içilir. Hayıt tohumu da bir ay düzenli olarak içilmelidir.

Şerbetçi Otu ve Hayıt Tohumu Kullananların Yorumları

Şerbetçi otu ile hayıt tohumu kürünü uygulayanların yorumları İbrahim Saraçoğlu’nu haklı çıkarmaktadır. Kürün etkisinden bahseden Saraçoğlu kısa sürede göğüslerde büyüme olacağını belirtmiştir. Yorumlarda da bu kürü kullananlar hedeflerine ulaştıklarını söylemişlerdir. Bazı yorumlarda ise kürün göğüsleri büyüttüğü ancak istenilen büyüklüğün elde edilemediği yer almaktadır.

Bu Tarif İle Göğüsleri 3 Bedene Kadar Büyütmek Mümkün