26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKadınSaç BakımıErkek çocuk saç kesim modelleri kısa, uzun, kolay

Erkek çocuk saç kesim modelleri kısa, uzun, kolay

Erkek çocuk sahibi anne-babalar erkek çocuk saç kesim modelleri haberlerini yakından takip etmektedir. Dikkat çeken stilleri ile gözleri dolduran erkek çocuk saç kesim modelleri her yıl değişmektedir. Sizlerde saç kesim modasını yakından takip ediyor ve erkek çocuklarınızın saçlarını yeni trendlere uygun olarak kestirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizlere 2021 yılının en popüler erkek çocuk saç kesim modellerini aktaracağız.

İçerikleri

Erkek çocukların saçları kestirilirken yüz şeklinde dikkat edilmelidir. Çünkü her saç şekli her yüze ve tene yakışmamaktadır. Bunun için yazımızı okuyabilir ve berberinizden yardım talep edebilirsiniz. Çocuklarınızın saçlarını kestirebileceğiniz birbirinden farklı modeller bulunmaktadır.

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri 2021

Erkek çocuk saç kesim modelleri 2021 yılında yeni bir boyuta ulaşmıştır. Stil sahibi aileler, çocuklarının da kendileri gibi tarz görünmesi için 2021 yılının saç kesim modellerini yakından takip etmektedirler. Eski zamanlarda erkek çocuklarda 3 numara denilen subay saç kesimi popülerdi. Ancak gelişen günümüzde özellikle yanlar kısa ve üst kesimler uzun olan modeller popülerleşmiştir. Bu saç modeli her yüz tipine uygundur. 2021 yılı doğallıktan vazgeçemeyenlerin yılıdır. Doğal ve karizma görünüme önem veren aileler, çocuklarına doğal saç kesim modeli tercih etmektedirler. Bu sayede hem sosyal hayatında hem de okul hayatında popülerliğini yakalayan çocuk çok mutlu olmaktadır.

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Kısa
Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Kısa

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Kısa

Kısa saç birçok erkeğin vazgeçilmez tarzlarından biridir. Özellikle okula giden erkek çocuklarında genelde kısa saç modelleri tercih edilmektedir. Modasını hiçbir zaman kaybetmeyen kısa saç modelleri popülerliğin anahtarlarından biri olmuştur. Kısa saç modellerini tercih ederken çocuğun yüz şekli de dikkate alınmalıdır. Genelde tamamen kısa modeller tercih edilse de, alt tarafı daha kısa olan modeller de popülerdir.

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Uzun
Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Uzun

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Uzun

Aileler erkek çocuk saç kesim modelleri uzun modasına katılmayı severler. Çocuklarının saçlarına kıyamayan ve kısa kestiremeyen aileler uzun saç modellerini tercih etmektedirler. Uzun saç modellerinde orta uzunluktaki modeller, kakülü uzun modeller, Mohawk saç modeli, yana taranan uzun saç modelleri ve ön kısmı uzun saç modelleri popülerdir. Bu saç modellerinden herhangi birini tercih ederken çocuğunuzun yüzüne yakışıp yakışmadığına dikkat etmelisiniz.

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Kolay
Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Kolay

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Kolay

Çocukları için kolay saç kesim modellerini tercih eden aileler de vardır. Bu aileler ileride saç bakımı konusunda rahat etmeyi planlamaktadır. Kolay saç kesim modelleri genelde subay tıraşı, alabros ve klasik 3 numara tıraşı olarak sıralanabilir. Bu modellerin hem kesimi hem de ileride bakımı son derece kolaydır.

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Amerikan
Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Amerikan

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Amerikan

Ailelerin çoğu erkek çocuk saç kesim modelleri Amerikan modasını çok sevmektedir. Bir zamanlar oldukça popüler olan Amerikan saç kesim modeli günümüzde de popülerliğini sürdürmektedir. Amerikan tıraşı denildiği zaman akıllara tek bir model gelmemelidir. Saçları düz, kıvırcık, ince telli ya da kalın telli olan her çocuğa bu model uygulanabilir. Amerikan saç modelinde saçların alt kısmı ve yan tarafları üst kısma göre daha kısadır. Son derece klas duran bu model ile erkek çocukları tarzını konuşturmaktadır.

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Evde

Saç kesimi konusunda kendine güvenen aileler erkek çocuk saç kesim modelleri evde uygulamaya çalışmaktadır. Bazı aileler bunda başarılı olurken, istenmeyen sonuçlarla karşılaşan aileler de vardır. Herhangi olumsuz bir durum yaşamamak için çocuklarınızın saçlarını berbere kestirmeniz önerilmektedir. Evde çocuklarınızın saçlarının ucundan ya da kakül kısmından kolaylıkla kesebilirsiniz. Ancak diğer bölümleri berbere kestirmeniz daha iyi olacaktır.

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Kıvırcık
Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Kıvırcık

Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri Kıvırcık

Kıvırcık saç şeklinde sahip olan çocukların sayısı bir hayli fazladır. Aileler kıvırcık saçların çok fazla modeli olmadığını düşünse de, kıvırcık saçlar için birbirinden etkileyici modeller bulunmaktadır. Ancak bu kesimin usta ellerde yapılması önemlidir. Özellikle kıvırcık saçların kesimi oldukça zordur. Bu nedenle berberle konuşarak çocuğunuza yakışacak bir kıvırcık modeli tercih edebilirsiniz.

Erkek Çocuk Tarz Saç Kesim Modelleri
Erkek Çocuk Tarz Saç Kesim Modelleri

Erkek Çocuk Tarz Saç Kesim Modelleri

Çocuğunuzu girdiği ortamlarda daha tarz gösterecek erkek çocuk tarz saç kesim modelleri mevcuttur. Son dönemlerde özellikle alt kısmı çok kısa, üst kısmı ise toplanacak kadar uzun saç modelleri tarzlaşmıştır. Sizde çocuğunuzun popüler görünmesini istiyorsanız bu saç modelini tercih edebilirsiniz. Ayrıca modasını hiçbir zaman yitirmeyen Amerikan saç modeli de her yüz tipine uyan tarz saç modellerinden biridir.

Mükemmel Çocuk Saç Kesim Videoları