Ana SayfaKadınSaç BakımıEn popüler erkek kısa saç modelleri

En popüler erkek kısa saç modelleri

Erkekler içinde saç modeli ve bakımı en az kadınlar kadar önemlidir. En popüler erkek kısa saç kesim modelleri yazımızda.

İçerikleri

Erkekler genellikle en çok saçlarına şekil vermeye önem verirler. Tabii kişiden kişiye saç modeli değişkenlik gösterir. Tarza ve yüz hatlarına göre, saç modeli de erkeklerde farklılık gösterir. Yüz hatlarına göre, en çok yakışan saç modeli kişiden kişiye değişebilir. Kimilerine daha kısa saçlar yakışabilir, kimilerine ise daha uzun saç modelleri hoş bir görünüm kazandırabilir. Bu nedenle en popüler erkek kısa saç modelleri arasından, tarzınıza ve zevkinize uyan modeli tercih edebilirsiniz.

Popüler Erkek Kısa Saç Modelleri

En popüler erkek kısa saç modelleri doğrultusunda, size en çok yakışan modeli deneyebilirsiniz. 2019 yılında popüler saç stilleri arasında yer alan erkek saç modellerinden bazılarını sizlerle paylaşıyoruz.

Keskin Çizgili Kısa Saç Modeli

Keskin çizgili saç modeli; saçlarınızın iki yanını kazıtarak, sadece ortasının uzun bırakıldığı bir saç stilidir. Oldukça havalı bir görünüm elde edeceğiniz modeldir. Öncelikle saçlarınızı uzatabilir ve ardından bu havalı saç modeline kavuşabilirsiniz. Ayrıca özellikle, oval yüz şekline sahip erkeklere çok yakıştığını söyleyebiliriz. Aynı zamanda tok ya da kirli sakalı olanlara da yakışan bir saç stilidir. Deneyenlerin bir daha vazgeçemediğini belirtmek isteriz. 2019 yılında en popüler erkek kısa saç modelleri arasında olan hoş ve havalı saç modelini sizlerde deneyebilirsiniz.

Asimetrik Saç Kesimi

En popüler erkek kısa saç modelleri 2019 yılının trendleri arasındadır. Saçların tek tarafı kısa ve diğer tarafının uzun olduğu saç modelidir. Erkekler arasında da genel olarak popüler bir saç stilidir. Düz ve dalgalı saçlara sahipseniz sizlerde deneyebilirsiniz. Ayrıca yüzünüz, köşeli yüz hatlarına sahipse mutlaka denemenizi tavsiye edebiliriz. Böylece köşeli yüz hatlarınız yumuşak hatlara sahip olur. Saçlarınıza bu saç stilini verdikten sonra, şekillendirme aşamasında, istediğiniz tarafa ayırabilir ve şekillendirici krem yardımı ile uzun bölümlerini sabitleyebilirsiniz.

Geriye Doğru Stil Kısa Saç Modeli

Geriye doğru kısa saç modelini, günlük hayatınızda ya da iş hayatınızda daha ciddi bir görünüm elde etmek için deneyebilirsiniz. Böylece daha karizmatik bir hava elde edebilirsiniz. Bu saç stilinizi dilerseniz, sinekkaydı saç modeliyle ya da hafif kirli sakal saç modeliyle tamamlayabilirsiniz. Her ikisiyle de uyum sağlar ve havalı bir görünüm elde edersiniz. Şekillendirirken ise saçlarınıza jöle uygulayabilirsiniz. Ardından geniş ve dişli bir tarak ile saçlarınızı geriye doğru tarayın. Saçlarınız elektriklenirse, yatıştırıcı krem kullanabilirsiniz.

Orta Boy Saç Kesimi

En popüler erkek kısa saç modelleri dahilinde, orta uzunlukta saç modelleri de kısa saç stilleri arasında dikkat çeker. Saçlarınız gür ve orta uzunluğa sahipse, ilgili modeli deneyebilirsiniz. Saç modeli yüzü uzun gösterir, bu nedenle uzun yüz hatlarına sahip olanlar yerine daha küçük hatları olanlar tercih edebilir. Böylece kullanımı kolay olan modeli tercih edebilir ve pratik bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Saçlarınızı yıkadıktan sonra, nemini havlu ile alın ve saçlarınızı yandan ayırın. Saç spreyi ile kabarmasını önleyebilirsiniz.

Ön Kısımları Uzun Saç Modeli

Kısa saç modeli ve uzun saçların ortak noktada birleştiği havalı bir saç stilidir. Saçlarınızın sadece önde kalan bölümünü uzatabilir ve bu modeli deneyebilirsiniz. Böylece havalı bir saç stiline sahip olabilirsiniz. Özellikle uzun veya kirli sakalları olanlar için idealdir. Ayrıca geniş bir alına sahipseniz, öz kısımlarının uzunluğu alnınızı kapatacaktır ve daha küçük görünecektir. Ayrıca saçları düz olanların denemesi tavsiye edilir. Şekillendirirken, saçlarınızın önünü istediğiniz yöne ayırın ve sabitleyin. Dağınık saç modelinden hoşlanıyorsanız da parmaklarınız ile saçlarınızı karıştırabilir ve sonra sabitleyebilirsiniz.

Karmakarışık Saç Modeli

Saçlarınızın ön bölümleri hafif uzunsa, ayrıca saçlarınız dalgalı ise; karmakarışık saç modelini deneyebilirsiniz. Ön bölümlerine biraz şekillendirici krem uygulayın daha sonra, elleriniz ile saçlarınızı dağıtın. Ayrıca yuvarlak fön fırçası ile saçlarınızın ön bölümüne fön çekebilirsiniz. Saçlarınızı sarın ve dışa doğru fön çekin. Ardından dalgayı eliniz ile dağıtın.

Yandan Ayrılmış Saç Modeli

İş yeriniz ya da özel bir toplantı için, resmi bir saç modeli istiyorsanız; yandan ayrılmış saç modelini tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda oval yüz hatlarına sahip olanlara daha çok yakışacağını belirtebiliriz. Saçlarınıza jöle ya da şekillendirici uygulayın, sonra yandan derin bir şekilde ayırın. Ardından saçlarınızı tarayın. Böylece en popüler erkek kısa saç modelleri arasından, yandan ayrılmış saç modelini elde edebilirsiniz.