27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKadınCilt BakımıEczanede satılan en etkili et beni ilacı hangisi?

Eczanede satılan en etkili et beni ilacı hangisi?

Et beni ilacı, et beni sorunu ile mücadele eden kişiler için mucizevi ürünlerin başında gelmektedir. Ağrı ya da acıya yol açmayan ve kansere dönüşmeyen ben türlerine et beni denilmektedir. Et benleri saplı ben olarak da bilinmektedir. Genelde ciltte kıvrımlı olan koltuk altı ve boyun bölgesinde çıkan et beni ilacı var mı? Et etkili et beni ilacı hangisi? Et beni sorunu yaşayanlar için hazırladığımız bu yazımızda et benini tedavi eden ilaçlarla ilgili kıymetli bilgilere ulaşacaksınız.

İçerikleri

Ailesinde et beni görülen kişilerde et beni görülme olasılığı çok yüksektir. Genelde cilt renginde olan et benlerinin cilt altında kökleri olmamaktadır. İnsanlara görsel açıdan rahatsızlık veren et benlerinin sağlık açısından herhangi bir zararı yoktur. Ancak yine de et benlerinin ilaçla tedavi edilmesi gerekmektedir. Kişiler kendileri et benlerini koparmamalıdırlar.

Et Beni İlacı Var Mı?

Et beni sorunu yaşayan kişiler et beni ilacı var mı araştırmasına girmişlerdir. Et benleri kişiye sağlık yönünden herhangi bir zarar vermemektedir. Ancak günlük hayatta et benlerinin kıyafetlere ya da başka herhangi bir şeye takılması kişileri rahatsız etmektedir. Bununla beraber görüntü açısından da birçok kişi et beninden rahatsız olmaktadır. Peki, et beninden kurtulmanın yolu nedir?

Et beninden kurtulmak için et beni ilacı kullanabilirsiniz. Et beni ilaçları eczanelerde satılmaktadır. Et beni için evde doğal tedavi yöntemlerini deneyen kişiler de vardır. Ancak daha kısa sürede daha etkili sonuçlar almak için eczanelerde satılan et beni ilacını kullanmanız önerilmektedir.

Eczanede Satılan En Etkili Et Beni İlacı Hangisi?
Eczanede Satılan En Etkili Et Beni İlacı Hangisi?

Eczanede Satılan En Etkili Et Beni İlacı Hangisi?

Birçok kişi eczanede satılan en etkili et beni ilacı hangisi konusunda emin olmak istemektedir. Tıp dilinde akrokordon olarak bahsedilen et beni kasık, boyun, koltuk altı, göz kapağı ve genital bölgede görülmektedir. Nadiren sırt bölgesinde de görülen et beni genetik yatkınlığa bağlı olarak oluşmaktadır. Her yaşta görülme ihtimali olan et beni özellikle 20’li yaşlardan sonra görülmeye başlamaktadır.

Et beninin boyutları herkeste aynı değildir. Bazen toplu iğne büyüklüğünde olan et beni bazen ceviz büyüklüğünde görülebilir. Ancak et beni için canınızı sıkmanıza hiç gerek yok. Sizlere eczanelerde satılan en etkili et beni ilacı listesini sunacağız. Bu listede ilaçların özelliklerinden bahsedeceğiz. Hangi ilacı kullanmak isterseniz, eczacınıza da danışarak ilacı alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Eczanede satılan en etkili et beni ilaçları şunlardır:

  • Podofılm %25 25 Ml Topikal Solusyon
  • Verrutol Solüsyon
  • Siğilex Siğil Solüsyonu
  • Endwarts Siğil Kalemi

Yukarıda sıralanan et beni ilaçları tüm eczanelerde satılmaktadır. Bu ilaçların her birinin özelliğini ve kullanım şeklini aktaracağız. Ancak her ihtimale karşı et beni ilaçlarınızı doktorunuza danışarak kullanmanız önerilmektedir. Yukarıda sıralanan et beni ilaçları ve özellikleri şu şekildedir:

Podofılm %25 25 Ml Topikal Solusyon

En etkili et beni ilacı arasında üst sıralarda yer alan Podofılm %25 25 Ml Topikal Solusyon yalnızca hekim önerisi ile kullanılmalıdır. Bu ilaç iletişim kuramayan çocuklarda kesinlikle kullanılmamalıdır. Podofilm temelde bir siğil ilacıdır. Cinsel yolla bulaşmış olan siğiller, genital bölgede görülen siğiller ve genel siğiller için kullanılan Podofılm et beni tedavisinde de etkilidir.

Podofılm %25 25 Ml Topikal Solusyon yalnızca hekim tarafından kullanılmaktadır. Bu nedenle ilacı kendi başınıza kullanmayınız. Et beni olan bölgenin üzerine kürdan ya da kulak çubuğu yardımı ile ilacı uygulayarak kurumasını bekleyin. Bu esnada ilacın üzerini bir bantla kapatabilirsiniz. Podofılm %25 25 Ml Topikal Solusyonun emziren anneler ve gebeler tarafından kullanılmaması önerilmektedir.

Verrutol Solüsyon

%10 oranında salisilik asit içeren Verrutol Solüsyon et beni tedavisinde etkili olan ilaçlardan biridir. Deriye dışarıdan uygulama şeklinde kullanılan Verrutol Solüsyon günde 2-3 defa kullanılabilir. İlacın ortalama olarak tedavi sürtesi 6 haftadır. Ancak tedavinin gidişatına göre doktor tarafından kullanım süresi 1 hafta uzatılabilir.

Siğilex Siğil Solüsyonu

Evde tedavi yöntemini tercih edenler için geliştirilen Siğilex Siğil Solüsyonu, et beni ilacı kategorisinde önemli bir yere sahiptir. Pratik kullanımı ile herkesin kolaylıkla uygulayabileceği Siğilex Siğil Solüsyonu uygulamadan önce et beni olan alan temizlenir. İlacın içerisinde çıkan koruyucu bant uygulama alanına yapıştırılır. Bandın ortasında 2-3 damla kadar Siğilex Siğil Solüsyonu damlatılır. 30 dakika kadar su ile temas etmeden bekletilir. Bu işlem günde iki kez sabah-akşam şeklinde uygulanabilir.

Endwarts Siğil Kalemi

Kullanımı son derece kolay olan Endwarts Siğil Kalemi normalde siğil tedavisi için üretilmiştir. Ancak içeriğindeki etken maddeler sayesinde et beni ilacı olarak da kullanılmaktadır. Endwarts Siğil Kalemi doğrudan et beni üzerine 2-3 defa yavaşça dokundurun. Bu işlemi et beni kaybolana kadar haftada bir kez uygulayabilirsiniz.

Et Beni Spreyi Eczanede Satılan

Eczanelerde satılan et beni ilacı dışında farklı bir yöntem denemek isteyenler için et beni spreyi bulunmaktadır. Kullanımı son derece kolay olan et beni spreyi eczanede satılan bir ilaçtır. Eczanelerde bulabileceğiniz ve kullananların memnun kaldığı et beni spreyleri şunlardır:

Histofreezer

Önemli bir et beni spreyi olan Histofreezer kullanımı son derece kolaydır. Spreyi açtıktan sonra ucunu et beni üzerine getirerek 40 saniye bekletin. Ayrıntılı kullanım önerisini eczacınızdan da alabilirsiniz.

Wartner Siğil Giderici

Bir siğil giderici olan Wartner Siğil Giderici, teknolojinin gelişmesi ile üretilen ve tedavide çığır açan ürünlerdendir. Wartner Siğil Gidericiyi kullandığınız ilk haftadan itibaren gözle görülür değişikliği hissedeceksiniz. Reçetesiz olarak satılan Wartner Siğil Giderici et benini anında dondurur.

Et Beni Kremi Eczane
Et Beni Kremi Eczane

Et Beni Kremi Eczane

Et beni ilacı ve et beni spreyinden sonra et beni kremi eczane satışlarında yerini almıştır. Et beni tedavisinde etkili olan ve eczanelerde uygun fiyatlara satılan et beni kremleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Aldara % 5 Krem
  • Hpvgent Siğil Kremi 25 ml
  • Kırk Ambar Siğil Kremi
  • Tensil Kozmetik Siğil Kurutucu Losyon Bitkisel Merhem

Aldara % 5 Krem

Genelde genital siğil tedavisinde kullanılan Aldara % 5 kremi et beni tedavisinde de kullanabilirsiniz. Harici kullanıma uygun olan bu kremi kesinlikle doktor önerisi ile kullanmanız önerilmektedir. Aldara % 5 kremin muadili yoktur.

Hpvgent Siğil Kremi 25 ml

Hpvgent Siğil Kremi 25 ml etkili bir et beni kremidir. Kürdan ucu ile et benini kapatacak kadar kremi kutu içerisinden alın ve et beninin üzerine koyun. Kremin içeriğindeki yağ asitleri et beni tarafından emilecektir. 2-3 saat sonra kremi yıkayabilirsiniz.

Kırk Ambar Siğil Kremi

% 100 organik içerikli olan Kırk Ambar Siğil Kremi, içeriğindeki doğal etken maddeleri sayesinde et benine de iyi gelmektedir. Kullanımı son derece kolay olan kremi eczanelerden satın alabilirsiniz.

Tensil Kozmetik Siğil Kurutucu Losyon Bitkisel Merhem

Tensil Kozmetik Siğil Kurutucu Losyon Bitkisel Merhemini kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalamalısınız. Bu kremi genital bölge haricinde belirtilen alanlarda kullanabilirsiniz. Kremi et beni geçene kadar haftada 2-3 kere kullanabilirsiniz.

Et Beni İlacı Fiyatları Neler?

Et beni tedavisinde etkili olan ilaç, sprey ve krem gibi ürünlerin fiyatları değişiklik göstermektedir. Kullanmak istediğiniz ürünün fiyatını eczaneye sormanız daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca bu ilaçları doktor önerisi olmadan kullanmamanız tavsiye edilmektedir.

3 Günde Et Benlerinden Kurtaran Aspirin Mucizesi!