26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKadınCilt BakımıClindoxyl jel sivilce lekelerine, izlere iyi gelir mi?

Clindoxyl jel sivilce lekelerine, izlere iyi gelir mi?

Clindoxyl jel, yalnızca eczanelerde satılan ve sivilceleri tedavi etmeye yarayan bir kremdir. Diğer sivilce kremlerine göre fiyatı biraz daha pahalı olan Clindoxyl kremin etkisi çok fazladır. Bu nedenle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bu kadar tercih edilen kremle ilgili akıllara takılan Clindoxyl jel nedir? Clindoxyl jel ne işe yarar? Clindoxyl jel nasıl kullanılır? Gibi ve buna benzer diğer soruları sizler için yanıtladık.

İçerikleri

25 gramlık tüplerde satılan Clindoxyl jel bir sivilce kremidir. Yeni çıkmaya başlayan sivilceleri söndüren Clindoxyl jel hemen sonuç vermesi ile popülerdir. Uzmanlar tarafından da sık sık tavsiye edilen Clindoxyl kremi kullanırken çok dikkat edilmelidir. Kremin sonuçlarından hızlı ve etkili bir şekilde yararlanmak için düzenli kullanım son derece önemlidir.

Clindoxyl Jel Nedir?

Birçok uzman tarafından önerilen ve kullanıcı sayısı bir hayli fazla olan Clindoxyl jel nedir çok merak edilmektedir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Clindoxyl jel bir sivilce kremidir. Yeni çıkmaya başlamış olan sivilceleri hemen söndüren Clindoxyl jel, çıkmış olan sivilcelerin de iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Temelde sivilce için üretilen Clindoxyl jelin siyah noktalara, lekelere ve diğer bazı cilt sorunlarına faydası çok fazladır.

Clindoxyl jel doktor önerisi olmadan kesinlikle kullanılmamalıdır. Bazı kişiler, kendi kişisel tercihleri ile Clindoxyl jeli kullanmaya başlamaktadırlar. Ancak bu durum oldukça tehlikelidir. Sivilcelerinizin ya da diğer cilt sorunlarınızın durumuna göre doktorunuz tarafından önerildiği zaman Clindoxyl jeli kullanmalısınız. Aksi takdirde alerjik reaksiyonlarla karşılaşma ihtimali çok yüksektir.

Clindoxyl Jel Ne İşe Yarar?
Clindoxyl Jel Ne İşe Yarar?

Clindoxyl Jel Ne İşe Yarar?

En çok kullanılan ve memnun kalınan sivilce kremlerinden biri olan Clindoxyl jel ne işe yarar diye merak eden çok fazla kişi vardır. Glaxo Smith Kline firması tarafından üretilmiş olan Clindoxyl jel, sivilceler dışında beyaz ve siyah noktaların giderilmesinde de kullanılmaktadır. İçeriğindeki etken maddeler sayesinde kısa sürede etkisini gösteren Clindoxyl krem oldukça faydalıdır. Clindoxyl jelin sağladığı yararlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Antibiyotik özelliği sayesinde kısa sürede sonuç verir.
  • Cildin tek tonda görünmesine yardımcı olur.
  • Sivilceleri kısa sürede kurutmaktadır.
  • Akneye neden olan bakterileri öldürür.
  • Siyah noktaları azaltır.
  • Sivilceleri yok eder.
  • Sivilce oluşumuna engel olur.
  • Ciltte oluşan yağlanmayı azaltır.
  • Pürüzsüz bir cilde ulaşmayı sağlar.

Clindoxyl Jel Nasıl Kullanılır?

Clindoxyl jeli kullanmaya başlamadan önce Clindoxyl jel nasıl kullanılır detaylı bir şekilde öğrenilmelidir. Öncelikle Clindoxyl jel doktorun tavsiye edildiği şekilde kullanılmalıdır. Doktor tarafından herhangi bir tavsiyede bulunulmadı ise Clindoxyl jelin prospektüsünde yazan önerilere dikkat edilmelidir. Buna göre, Clindoxyl jel günde bir kere kullanılmalıdır. Yüzünüzü ılık su ile yıkadıktan ve kuruladıktan sonra Clindoxyl jelden biraz alarak yüzünüze masaj şeklinde uygulamalısınız. Jel sürüldükten sonra güneşe çıkılmaması tavsiye edilmektedir. Kullanım süresi ise doktorun önerdiği kadar olmalıdır. İlk kullanımlarda fayda sağladığınız zaman Clindoxyl jeli kullanmayı hemen bırakmamalısınız.

Clindoxyl Hangi Cilde Kullanılır?

Clindoxyl jel akneli ve sivilceli cilde kullanılmalıdır. Çok hassas cilt tipine sahip olan kişilere Clindoxyl jel kullanmaları önerilmemektedir. Bu nedenle Clindoxyl jeli kullanmadan önce doktorunuza danışmanız çok daha doğru olacaktır.

Clindoxyl Hamileler Kullanabilir Mi?

Clindoxyl jelin hamilelerde nasıl bir etki yarattığına dair klinik çalışmalar yoktur. Bu nedenle hamilelerin kullanmaması önerilmektedir. Ancak doktorunuz tavsiye etti ise hamileyken Clindoxyl jeli kullanabilirsiniz.

Clindoxyl Uçuk İçin Kullanılır Mı?

Çeşitli nedenlerle ortaya çıkan uçuklar birçok kişiyi rahatsız eden bir sağlık sorunudur. Clindoxyl jeli uçuklar için kullanabileceğiniz belirtilmektedir. Antibiyotik özelliği bulunan Clindoxyl jel uçuk tedavisinde etkili olmaktadır. Ancak Clindoxyl jeli uçuk için kullanmadan önce doktorunuza mutlaka danışmanız önerilmektedir.

Clindoxyl Buzdolabında Mı Saklanır?

Clindoxyl jelin saklama koşulları oldukça önemlidir. Önerilen saklama koşullarında saklanmayan Clindoxyl jelin faydalı etkileri yok olmaktadır. Clindoxyl jel eczanelerde 2-8 derece arasında sıcaklıkta saklanmalıdır. Clindoxyl jel dondurulmamalıdır. Eczanelerden satın aldıktan sonra Clindoxyl jel 25 derece altındaki oda sıcaklığında saklayabilirsiniz.

Clindoxyl Açıldıktan Sonra Ne Kadar Kullanılır?

Clindoxyl jel ile ilgili ne kadar kullanılacağı sorusu çok merak edilmektedir. Clindoxyl jel açılmadığı sürece son kullanma tarihine kadar kullanılabilir. Ancak krem açıldıktan sonra en fazla 2 ay kullanılması önerilmektedir.

Clindoxyl Cilt Rengini Açar Mı?
Clindoxyl Cilt Rengini Açar Mı?

Clindoxyl Cilt Rengini Açar Mı?

Clindoxyl jel ile ilgili Clindoxyl jel cilt rengini açar mı sorusu çok fazla araştırılmaktadır. Clindoxyl jel kullandıktan sonra cildin soyulmasına neden olduğu ve lekeleri geçirdiği için cilt rengini açması doğaldır. Clindoxyl jelin cilt renk tonunu eşitleme özelliği de vardır.

Clindoxyl Cildi Kurutur Mu?

Clindoxyl jeli kullanan kişiler, Clindoxyl jelin cildi kuruttuğunu ve kaşındırdığını belirtmektedirler. Ancak bu geçici bir durumdur. Clindoxyl jeli kullandıktan sonra cildiniz kuruduğunda telaşa kapılmamalısınız. Tedavinin olağan süreçlerinden biri olan cilt kuruması ilerleyen zamanlarda geçecektir.

Clindoxyl Jel Sivilce Çıkarır Mı?

Bazı sivilce kremleri kullanıldığı ilk zamanlarda sivilce sayısını artırmaktadır. Ancak Clindoxyl jelin böyle bir etkisi olduğuna dair bir bilgi yoktur. Yine de bu konuda doktorunuzdan daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Clindoxyl Kızarıklık Ne Zaman Geçer?

Clindoxyl jel kullanımından sonra ilk günlerde kızarıklık görülebilmektedir. Bu durum tamamen doğaldır. Ciltte oluşan kızarıklıklar birkaç gün içerisinde geçmektedir. Bir haftaya kadar kızarıklıklar geçmezse, Clindoxyl jeli kullanmayı bırakarak doktorunuza gitmeniz önerilmektedir.

Clindoxyl İzlere İyi Gelir Mi?

Sivilceleri çok iyi bir şekilde tedavi eden Clindoxyl jel izlere iyi gelir mi sorusuna değineceğiz. Çeşitli nedenlerle cildinde izler ve lekeler meydana gelen kişiler bu durumdan oldukça rahatsızdırlar. Bu nedenle izlerin geçmesi için çeşitli yöntemleri araştırmaya başlarlar. Clindoxyl jel iz tedavisinde de etkili bir kremdir. Doktorunuza danışarak cildinizdeki izler için Clindoxyl jeli kullanabilirsiniz.

Clindoxyl Sivilce Lekelerine İyi Gelir Mi?
Clindoxyl Sivilce Lekelerine İyi Gelir Mi?

Clindoxyl Sivilce Lekelerine İyi Gelir Mi?

Clindoxyl jel sivilcelerin oluşumunu engelleyerek oluşmuş sivilcelerin kurumasını sağlamaktadır. Clindoxyl jelin bir diğer faydası da, sivilce lekelerine iyi gelmesidir. Sivilceler nedeniyle ciltte oluşan lekeler için Clindoxyl jeli önerilen şekilde kullanabilirsiniz.

Clindoxyl Genital Bölgede Kullanılır Mı?

Clindoxyl jel yalnızca haricen kullanılmaktadır. Clindoxyl jelin genital bölgede kullanılması önerilmemektedir. Ancak yine de bu konuda doktorunuzdan daha doğru bilgileri alabilirsiniz.

Clindoxyl Sivilce Kremi Reçetesiz Alınır Mı?

Clindoxyl jel reçetesiz olarak satın alınabilen bir kremdir. Ancak Clindoxyl jelin reçeteli olarak satın alınması önerilmektedir. Clindoxyl jeli reçeteli olarak satın aldığınızda sigorta tarafından ücret karşılanmaktadır.

Clindoxyl Jel Fiyatı Nedir?

Clindoxyl jel fiyatı güncel olarak 61 TL’dir. Clindoxyl jel yalnızca eczanelerde satılmaktadır. Yani online satış sitelerinde Clindoxyl jeli bulamazsınız.

Clindoxyl Jel Kullananların Yorumları Neler?

Birçok sivilce mağduru kişi tarafından Clindoxyl jel kullananların yorumları neler merak edilmektedir. Yapılan bu yorumlar, Clindoxyl jeli kullanmak isteyenlere bir tavsiye niteliği taşımaktadır. Clindoxyl jeli kullananlar, sivilce ve lekelerinin çok ciddi düzeyde iyileştiğini belirtmektedirler. Kremin iki ay içerisinde bitirilmesi gerektiği söylenirken, her gün düzenli kullanımın faydalarına da dikkat çekilmiştir.