30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKadınCilt BakımıAclorem krem ne işe yarar? Fiyatı ve kullananların yorumları

Aclorem krem ne işe yarar? Fiyatı ve kullananların yorumları

Aclorem krem, sedef hastalığı ile beraber kontakt Dermatit ve egzama gibi cilt sorunlarını tedavi eden etkili bir kremdir. Etkisini kısa sürede gösteren Aclorem krem nedir, Aclorem ne işe yarar, Aclorem nasıl kullanılır, Aclorem nereye sürülür sorularının yanıtlarını beraber inceleyelim.

İçerikleri

Etken maddesi alklometazon dipropiyonat olan Aclorem krem kaşıntı, şişlik ve kızarıklık gibi semptomlara iyi gelmektedir. Kremin doktor tavsiyesine göre kullanılması önerilmektedir. İçeriğindeki etken maddesine karşı alerjisi olan kişilerin Aclorem kremi kullanmaması tavsiye edilmektedir.

Aclorem Krem Nedir?

Doktoru tarafından Aclorem reçetelenen kişiler Aclorem krem nedir araştırmaya başlar. Aclorem krem kullanımı önerilen kişilerde muhtemelen egzama, sedef, döküntü ya da temas alerjisi gibi cilt sorunlarından biri oluşmuştur. Çünkü bu kremin etken maddesi değişik dermatolojik sorunları tedavi etmektedir.

Aclorem Krem Ne İşe Yarar?
Aclorem Krem Ne İşe Yarar?

Aclorem Krem Ne İşe Yarar?

Tüm eczanelerden normal reçete ile satın alınabilen Aclorem krem ne işe yarar bilen kişiler, bu kremi hemen kullanmaya başlamaktadır. Kremin etken maddesi sayesinde inflamatuar yani tahriş edici maddelerin salınımı durdurulmaktadır. Bu sayede kaşıntı, kızarıklık ve şişlik önemli ölçüde azalmaktadır.

Kızarıklık ve kaşıntı gibi semptomları hafifleten Aclorem krem, her cilt hastalığında kullanılmamalıdır. Su çiçeği, gül hastalığı ve sivilce gibi deri enfeksiyonlarında Aclorem krem kesinlikle cilde sürülmemelidir.

Aclorem Krem Neye İyi Gelir?

Birçok kişide çeşitli nedenlere bağlı olarak cilt sorunları ortaya çıkmaktadır. Bu durumda ilk olarak doktora gidilerek sorunun nedeni belirlenmelidir. Egzama ve sedef hastalığına bağlı olarak görülen şişlik, kaşıntı ve kızarıklık için Aclorem krem reçete edilmektedir. Düzenli kullanım ile etkisini gösteren Aclorem krem, kişiyi rahatsız eden semptomların hafiflemesine yardımcı olmaktadır.

Aclorem Krem Ne İçin Kullanılır?

Son günlerde birçok doktor tarafından reçete edildiği için Aclorem krem ne için kullanılır merak edilmektedir. Topikal kortikosteroid ilaç grubunda yer alan Aclorem krem, bazı cilt sorunlarının neden olduğu kaşıntı, kızarıklık ve şişliği tedavi etmektedir. Genel anlamda cilt problemleri için kullanılan Bu kremin her cilt sorununda kullanılmaması gerektiği unutulmamalıdır.

Aclorem Krem Nasıl Kullanılır?

Cilt sorunlarının ortaya çıkardığı semptomlardan bıkan kişiler, Aclorem krem nasıl kullanılır öğrenerek bu sorunlarından kurtulabilirler. Aclorem krem kullanımında doktora danışılması önerilmektedir. Ancak bazen doktor tarafından kullanım şekli ile ilgili bilgi verilmeyebilir. Bu durumda kremin prospektüsüne bakılmalıdır.

Bu krem günde 2-3 kez cilt yüzeyine sürülerek kullanılmalıdır. Kremi parmak ucunda kullanmanız yeterli olacaktır. Krem kayboluncaya kadar parmağınızla hastalıklı bölgeye masaj yapmanız önerilmektedir. Gözler, ağız ve burun içine temas ettirilmemelidir.

Aclorem Krem Nereye Sürülür?

Aclorem krem sadece cilt yüzeyinde topikal olarak kullanılmalıdır. İstenmeyen sonuçlarla karşılaşmamak için Aclorem krem nereye sürülür iyi bilinmelidir. Aclorem kremin gözlere, ağız ve burun içine temas ettirilmemesi önerilmektedir.

Aclorem Krem Hamileler Kullanabilir Mi?

Hamilelik döneminde hem annenin hem de bebeğin sağlığı için ilaç kullanımına dikkat edilmelidir. Aclorem kremin hamileler ve emziren anneler üzerinde etkisi olup olmadığı bilinmemektedir. Ancak hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalar neticesinde bu kremin hamilelikte kullanılmaması gerektiği belirtilmektedir.

Aclorem Krem Yüze Sürülür Mü?

Aclorem krem yüze sürülür sorusu yüzünde dermatolojik sorun oluşan kişiler için önemlidir. Aclorem krem gözlere kaçırmamaya dikkat edilerek yüze sürülebilir.

Aclorem Krem Genital Bölgede Kullanılır Mı?

Aclorem krem her bölgede kullanılmaz. Bu krem mantar, bakteriyel ve viral enfeksiyonlar için tehlikeli olabilmektedir. Genital bölgede oluşan mantar enfeksiyonları için Aclorem kullanılmaz.

Aclorem Krem Kaşıntıya İyi Gelir Mi?

Birçok farklı hastalık nedeni ile kaşıntı sorunu yaşayan kişilerin sayısı çok fazladır. Aclorem krem kaşıntıya iyi gelir mi sorusuna evet yanıtı verilebilir. Sedef ve egzama gibi hastalıklar nedeni ile vücutta oluşan kaşıntı Aclorem sayesinde azalmaktadır.

Aclorem Krem Sivilceye İyi Gelir Mi?

Aclorem krem sivilceye iyi gelmez. Bu nedenle sivilce için kesinlikle kullanılmamalıdır.

Aclorem Krem Kortizonlu Mu?

Aclorem krem kortizonlu mu merak edilen sorulardan biridir. Aclorem krem kortizon içermektedir. Bu nedenle doktor gözetiminde kullanılmalıdır.

Aclorem Krem Devlet Karşılıyor Mu?

Aclorem krem SGK tarafından karşılanan bir kremdir. Reçete ile alındığı zaman devlet tarafından ödenmektedir.

Aclorem Krem Reçetesiz Alınır mı?

Aclorem krem normal reçeteli krem grubundadır. Yani hem reçeteli hem de reçetesiz bir şekilde eczanelerden satın alınabilir.

Aclorem Krem Fiyatı Kaç Lira?

Aclorem krem fiyatı güncel olarak 104 TL ‘dir.

Aclorem Krem Muadili Kremler Hangileri?

Her ilacın olduğu gibi Aclorem krem muadili kremler hangileri öğrenerek aynı etkiyi sağlayacak kremleri kullanabilirsiniz. Aclorem muadili kremler Hamederm plus, Beklazon fort, Beklazon ve Hotfix Krem olarak sıralanabilir.

Aclorem Krem Yan Etkileri Neler?

İçeriğinde propilen glikol olan Aclorem Krem, ciltte irritasyona neden olabilmektedir. Kremin içeriğinde etken maddeye karşı alerjisi olan kişilerin yan etkiler konusunda çok dikkat etmesi gerekmektedir. Genelde yan etki ile karşılaşılmaz. Ancak bazı kişilerde kızarıklık, kaşıntı, batma hissi ve yanma görülebilir. Bu durumda Krem kullanımı durdurularak doktora danışılmalıdır.

Aclorem Krem Kullananlar Yorumları Neler?

Aclorem krem kullananların yorumları neler genel bir araştırma yaptık. Kremi kullanan kişiler, Aclorem kremin olumlu etkilerinden bahsetmiştir. Dermatolojik sorunlarına çare bulduklarını söyleyen kullanıcılar, yan etkileri yaşamadıklarını belirtmişlerdir.

 

İlginizi Çekebilir: