18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınSaç BakımıVazgeçilmeyen kolay ve pratik saç modelleri neler?

Vazgeçilmeyen kolay ve pratik saç modelleri neler?

İçerikleri

2021 yılının en modası olan saç modeli kısa saç modellerinden oluşuyor. Bu nedenle küt ve asimetrik kesimler oldukça yaygın kullanılan bir saç modeli olmaktadır. Günlük olarak kullanılacak saç modelinin yapımının pratik olması ise oldukça önemli bir konudur. Bu nedenle günlük yaşamda hem pratik hem de şık görünen saçlar oldukça dikkat çekmektedir.

Pratik Saç Modelleri

Pratik saç modelleri, özellikle modayı yakından takip eden bayanlar için oldukça önemli bir konudur. Yoğunluk olarak kısa saçlar ön planda tutulmuştur. Kısa saçı ise şekle sokmak bazı durumlarda kolay, bazı durumlarda ise oldukça zordur.

Ancak genel itibari ile kısa saç her yüze gitmez. Kullanımı zor olduğu için de çok fazla tercih edilmeyen bir saç modelidir. Kısa saç kullanan bayanların en çok tercih ettikleri saç modeli, tek tarafı örgülü modeller olmaktadır.

Böylece saçın modeli daha fazla ön plana çıkmaktadır. Bunun haricinde dalgalı fön de oldukça tercih edilenler arasında yer almaktadır. Hem yapımı basittir. Hem de her ortama uygun olan bir saç modelidir. Uzun saçlarda ise at kuyruğu modeli ya da dağınık topuz en çok kullanılan saç modeli olmaktadır.

Vazgeçilmeyen Kolay Saçlar

Kolay ve pratik saç modelleri arasındaki en vazgeçilmeyen saç modeli ise örgülü saçlardır. Örülen saçlar daha sonra birçok farklı şekle girebilir. Bu yöntem hem pratiktir, hem de her ortamda kullanılacak bir saç modelidir.

Günlük hayatta kullanılacak aynı zamanda da oldukça şık duracak bir saç modeli de saçınızın üzerini balık sırtı örerek saçın at kuyruğu yapılan modelidir. Ancak sıcak yaz günlerinde bunalma ihtimali oldukça fazladır.

Özellikle uzun saçlı biri için yaz günleri eziyete dönüşebilir. Bunun için de saçınızı öne atarak balık sırtı örüp, kalan saçı topuz yaparak kullanabilirsiniz. Bu model hem sıcaktan bunalmanıza engel olur hem de oldukça şık bir görüntü oluşmasını sağlar.

Vazgeçilmeyen kolay ve pratik saç modelleri neler?