20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiyetUyurken yağ yakımını hızlandıran mucize tarif yoğurt kürü nasıl yapılır?

Uyurken yağ yakımını hızlandıran mucize tarif yoğurt kürü nasıl yapılır?

Hepimizin fit bir vücut hayaliyle beklediğimiz yaz dönemi geldi çattı. Peki bu dönemde kısa sürede yağ yakmak ve zayıflamak mümkün mü? Kişinin sağlık durumuna ve iradesine göre değişmekle birlikte sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizle kısa sürede kilo verebilmek elbette mümkün. Bunun yanında uygulayacağımız yoğurt kürü tarifimiz ise bu süreçte yağ yakımını hızlandırıp bizi tok tutarak hem sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi sağlarken hem de aç kalmamamızı sağlayarak metabolizmamızı harekete geçirir.

İçerikleri

Yoğurt kürünü diyet yaparken veya diyet yapmadan da istediğiniz bir dönemde evde bulunan basit malzemelerle siz de uygulayabilirsiniz. Yoğurt kürü bir doktor tavsiyesiyle hazırlanmış bir kür değildir. Herhangi bir sağlık problemi bulunan veya mide rahatsızlığı olanlar için dikkatli kullanım göz ardı edilmemelidir. Kronik veya ciddi bir rahatsızlığı bulunanlar, hamileler doktoruna danışmadan bu kürü kullanmamalıdır. Malzemeler azaltılarak kişinin isteğine uygun bir şekilde kullanılabilir.

Yoğurt Kürü Malzemeleri Neler?

  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Yarım limon

Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır?

4 yemek kaşığı yoğurdu kaseye aldıktan sonra sonra 1 tatlı kaşığı pul biberi ardından kekiği ekleyerek iyice karıştırıyoruz. Sonrasında ortadan ikiye bölmüş olduğumuz limonun yarısını da küre ekleyerek homojen bir hal alana kadar karıştırıyoruz. Malzemelerin azlığı veya çokluğu kişinin isteğine göre değiştirilebilir. Pul biber 1 tatlı kaşığı yerine 1 çay kaşığı koyularak da kür hazırlanabilir. Pul biber veya kekik tüketemeyenler için yağ yakımının en önemli parçası doğal antioksidan olan limon tek başına kullanılarak da bu karışım hazırlanabilir.

Yoğurt Kürü Nasıl Kullanılır?
Yoğurt Kürü Nasıl Kullanılır?

Yoğurt Kürü Nasıl Kullanılır?

Hazırladığımız kürü gece uyumadan 1 saat önce tüketiyoruz ve yağ yakımını başlatmış oluyoruz. Bu kür 15 gün boyunca her akşam uyumadan önce düzenli olarak kullanıldığında göbek yağlarının erimesini ve yağ yakımının hızlanmasını sağlar. Hazırladığımız yoğurt kürü için azami süre 15 gündür fakat isteğe göre 1 ay veya 3 hafta olarak da kullanılabilir.

Herhangi bir diyet uygulanıyorsa yanında kullanılarak yağ yakımını hızlandırıp etkili sonuçlar getirebildiği gibi diyet yapmıyorken yediklerimize dikkat ettiğimiz takdirde de bu kürü uygulayarak istenilen sonuçları hızlı almak mümkündür.

Uyurken yağ yakımını hızlandıran mucize tarif yoğurt kürü nasıl yapılır?