Ana SayfaKadınCilt BakımıŞems Arslan gençleştiren cilt bakım maskeleri neler?

Şems Arslan gençleştiren cilt bakım maskeleri neler?

Cilt ve bakım tavsiyeleri ile birçok kişinin gönlünü kazanan Şems Arslan tarifleri ile popülerliğini korumaktadır. Güzellik sırlarını takipçileri ile paylaşan Şems Arslan’ın birbirinden etkili tarifleri mevcuttur. Peki, Şems Arslan cilt bakım tarifleri neler merak ediyor musunuz? Sizlere Şems Arslan’ın en popüler tariflerini detaylı olarak anlatacağız.

İçerikleri

Güzelliğine ve dış görünümüne önem veren kişiler çeşitli bakım tariflerini denemektedirler. Ancak bu konuda uzman olan kişilerin tarifleri çok daha etkilidir. Bu konuda kendini ispatlamış olan Şems Arslan’ın tariflerini birçok kişi denemiş ve olumlu sonuçlar almıştır. Sizlere aktaracağımız maskelerden birini yaparak sonuçlarını görebilirsiniz.

Şems Arslan Cilt Bakım Tarifleri Neler?

Birçok sitede Şems Arslan cilt bakım tarifleri neler diye araştırma yapmayı düşünebilirsiniz. Sizleri bu araştırma derdinden kurtarıyoruz ve Şems Arslan’ın en etkili cilt bakım maskelerini bilgilerinize sunuyoruz. Şems Arslan’ın etkili ve popüler maskeleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Aspirin maskesi
  • Aloe Vera maskesi
  • Chia ve keten tohumu maskesi
  • Beyaz melek maskesi
  • Bıldırcın yumurtası maskesi
  • Pirinç unu maskesi
  • Jelatin maskesi
  • Koltuk altı kararması maskesi
  • Mısır unu maskesi
  • Porselen cilt maskesi
  • Patates elma maskesi
  • Yosunlu hint maskesi
  • Yumurta akı maskesi
  • 5 yaş gençleştiren maya maskesi
Şems Arslan Aspirin Maskesi Tarifi
Şems Arslan Aspirin Maskesi Tarifi

Şems Arslan Aspirin Maskesi Tarifi

Popüler maskelerden biri olan aspirin maskesi, aspirinin içinde bulunan salisilik asitin etkisi ile cildin soyulmasını sağlayarak ferahlık verir. Limon ile beraber hazırlanan bu maske limonun etkisi ile güneş lekelerine de iyi gelir. 4-5 tane aspirini limon ile ezin ve içerisine bir miktar sıcak su ekleyin. Krem halini alan maskeyi yüzünüze sürün. Daha sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Yüzünde çok fazla sivilce olan kişiler bu maskeyi haftada iki kere uygulayabilirler. Sivilce oranı az ise haftada bir kere aspirin maskesi yeterlidir.

Şems Arslan Aloe Vera Maskesi Tarifi

Popüler olan Şems Arslan aloe vera maskesi tarifi oldukça kolaydır. Cilt sorunlarını kısa sürede tedavi eden bu maske için 1 tatlı kaşığı aloe vera jelini 1 tatlı kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı limon suyu ile karıştırın. Macun kıvamına gelen maskeyi yüzünüze uygulayarak 20 dakika bekletin ve durulayın.

Şems Arslan Chia ve Keten Tohumu Maskesi

İçerdikleri yararlı vitaminler ile faydaları saymakla bitmeyen chia ve keten tohumu Şems Arslan tarifi ile bir araya geldi. 1 yemek kaşığı chia tohumu ile 1 yemek kaşığı keten tohumunu bir çay bardağı su ile karıştırın ve cezvede kaynatın. Jel haline geldikten sonra süzerek yüzünüze sürün ve soğuk su ile durulayın. Bu maskeyi haftada bir kez uygulayabilirsiniz.

Şems Arslan Beyaz Melek Maskesi Tarifi
Şems Arslan Beyaz Melek Maskesi Tarifi

Şems Arslan Beyaz Melek Maskesi Tarifi

Leke düşmanı olarak bilinen Şems Arslan beyaz melek maskesi tarifi ile cildiniz canlılığını ve sıkılığını koruyacak. Ayrıca cildinizdeki lekeleri gideren maske sayesinde yüzünüzün koyu rengi açılacak. Maske için gerekli malzemeler şunlardır:

  • 1 tatlı kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı nişasta
  • 1 tatlı kaşığı kaymak
  • 1 tatlı kaşığı mayonez
  • 1 yemek kaşığı nar suyu

Tüm malzemeleri karıştırarak cildinize ince bir tabaka halinde sürün. 20 dakika bekledikten sonra soğuk su ile yüzünüzü yıkayın. Bu maske hassas cilt tipine de uygundur. Maskeyi koltuk altı-bikini bölgesi kararmaları için de kullanabilirsiniz.

Şems Arslan Bıldırcın Yumurtası Maskesi Tarifi

Cilt uzmanı Şems Arslan bıldırcın yumurtası maskesi tarifi ile cildinizin gençleşmesini hedeflemektedir. 1 tane bıldırcın yumurtasını beyazından ayırın ve 1 damla limon suyu ile karıştırın. Bu karışımı sabah akşam cildinize sürebilirsiniz. Biraz beklettikten sonra soğuk su ile yüzünüzü yıkayın.

Şems Arslan Pirinç Unu Maskesi Tarifi

Popüler cilt maskelerinden biri de pirinç unu maskesidir. Yüzü beyazlatmayı sağlayan bu maske için 1 tatlı kaşığı pirinç ununu 1 fincan süt, 1 ç.ay kaşığı süt tozu ve 4 damla limon suyu ile karıştırın. Hazırladığınız karışımı yüzünüze sürün ve kuruduktan sonra yüzünüzü yıkayın.

Şems Arslan Jelatin Maskesi Tarifi

İlginç tariflerden biri olan Şems Arslan jelatin maskesi tarifi birçok kişinin ilgisini çekmektedir. 30 yaş ve üstü kadınların uygulaması önerilen maske için sığır jelatini ile süte ihtiyaç vardır. Sığır jelatinini bir kaba alın ve üzerine 7 çay kaşığı kadar soğuk sütü ekleyin. Bu sayede jelatinin şişmesi sağlanacaktır. Daha sonra çözünen jelatine 1 çay kaşığı tuzsuz tereyağını ekleyin. Temizlediğiniz cildinize fırça ya da elinizle sürün. Bir süre sonra jelatin yüzünüzde kuruyacaktır. Ortalama yarım saat sonra yüzünüzden jelatini çıkarın ve yıkayacağınız yüzünüzü gül suyu ile silin.

Şems Arslan Koltuk Altı Kararması Maskesi Tarifi
Şems Arslan Koltuk Altı Kararması Maskesi Tarifi

Şems Arslan Koltuk Altı Kararması Maskesi Tarifi

Koltuk altı kararması birçok kişinin ortak sorunudur. Bu sorunu çözmeyi hedefleyen Şems Arslan güzel bir tarif hazırlamıştır. 1 kaşık Hindistan cevizi yağına 1 kaşık toz şeker, yarım limon ve karbonatı ekleyerek karıştırın. Kararma olan bölgeye bu karışımı sürün ve yarım saat kadar beklettikten sonra ılık su ile durulayın.

Şems Arslan Mısır Unu Maskesi Tarifi

1 kaşık mısır ununu 1 kaşık kil ve 1 miktar el kremini karıştırarak macun kıvamına getirin. Çok az sulandırdıktan sonra cildinize masaj yaparak maskeyi sürün. 10 dakika beklettikten sonra yüzünüzü yıkayın. Bu maskeyi haftada iki kere uygulayabilirsiniz.

Şems Arslan Patates Elma Maskesi Tarifi

Cildi sıkılaştıran ve esnekliğini artıran Şems Arslan patates elma maskesi tarifi oldukça basittir.2 orta boy patatesi ve 1 elmayı rendeleyerek suyunu sıkın. İçerisine yarım çay kaşığında bal ve 4 damla limon suyu ekleyin. Karışımı hazırladıktan sonra cildinize sürün ve 20 dakika beklettikten sonra soğuk su ile yüzünüzü yıkayın. Bu özel maske haftada bir kere uygulanabilir.

Şems Arslan Yosunlu Hint Maskesi Tarifi
Şems Arslan Yosunlu Hint Maskesi Tarifi

Şems Arslan Yosunlu Hint Maskesi Tarifi

Cilde parlaklık kazandıran yosunlu hint maskesi cildinizin daha canlı görünmesini sağlar. Şems Arslan tarafından hazırlanan ve önerilen yosunlu hint maskesi online internet sitelerinde satılmaktadır. Güvendiğiniz bir adresten bu maskeyi alarak üzerinde yazdığı gibi kullanabilirsiniz.

Şems Arslan Yumurta Akı Maskesi Tarifi

Sivilceleri gidermede etkili olan yumurta akı maskesi kısa sürede etkisini göstermektedir. 1 çay kaşığı elma suyunu yarım yumurta akı, 1 çay kaşığı süt ve 1 çay kaşığı lahana suyu ile karıştırın. Bu karışımı göz ve burun delikleri hariç diğer bölümlere sürün ve 20 dakika bekletin. Daha sonra ılık su ile yüzünüzü yıkayın.

Şems Arslan 5 Yaş Gençleştiren Maya Maskesi Tarifi

Yaşlanmanın belirtilerini azaltan ve kırışıklıkları gideren Şems Arslan 5 yaş gençleştiren maya maskesi tarifi birçok kişinin gözdesidir. 1 paket yaş mayayı çok az şeker ve çok az ılık su ya da süt ile karıştırın. Yıkadığınız ve kuruladığınız cildinize maskeyi sürerek bekletin. Mayalanma olmaması için sıcak suda ıslatılıp sıkılan havluyu yüzünüze uygulayın. Bu maskeyi 20 gün düzenli uygulamanız önerilmektedir.

Şems Arslan Ölü Hücreleri Temizleyen Maske Tarifi