28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınMakyajMakyajla yanaklar nasıl dolgun gösterilir? Yanakları daha dolgun göstermenin yolları

Makyajla yanaklar nasıl dolgun gösterilir? Yanakları daha dolgun göstermenin yolları

İçerikleri

Konturları, vurguları ve aralarındaki her şeyle dolu bir tuvalet masasında allık hala gizli bir kahraman. Sadece bir fırçanın süpürülmesiyle, allık yüzünüze ışık getirecek, yerleştirdiğiniz yere göre dolgunluk veya tanım ekleyecektir. Allık, tabanın uygulanmasından sonra kontrast sağlarken, çıplak cildi aynı derecede güzel bir şekilde tamamlar. Yüzünüzün dolgun görünmesi ve genç bir parıltı kazanması için allığınıza ulaşın.

Allık Seçimi

Cilt tonunuza uyması için bir allık seçin. Saten cilalı soluk pembe bir allık kullanın. Soluk allık, öne çekmek ve dolgunluk eklemek için yanağa ışık çekerken koyu allık tanım eklemek için çekilir. Bir saten kaplama cilde doğal bir parlaklık katar ve mat ürünlerden daha kolay harmanlanır.

Allık Fırçası Seçimi

Allık kabına kabarık bir allık fırçası çevirin. Fazla tozu gidermek için fırçanın tencerenin kenarına üç kez hafifçe vurun.

Allık Nasıl Uygulanır?

Yanaklarınızın elmasını daha belirgin hale getirmek için gülümseyin. Elmalar, yanaklarınızın gülümserken yükselen yuvarlak kısmıdır. Bunları tanımlamak anında dolgunluk katacaktır.

Fırçayı doğrudan sol yanak üzerine yerleştirin ve saat yönünün tersine dairesel hareketlerle çevirin. Fırçayı elma üzerinde yukarı doğru veya kulağınıza doğru hareket ettirmeden tutun, çünkü bu yüzünüzü incitir. Diğer yanağınızda da aynı işlemi tekrarlayın.

Not: Sert bir sonuç almamak için allık uygularken doğal ışık altında durun.

Çıplak cilt üzerinde çalışıyorsanız, pudra fondöten tabakasına sahip olan ciltten daha hızlı emildiğinden ekstra bir allık tabakası uygulayın.

Highlighter

Doğru uygulandığında yüzü tamamen dönüştürme özelliğine sahiptir. Daha belirgin bir kemik yapısının görünümünü vererek – kaldırır ve cilde içten bir ışık verir. Ayrıca gözleri genişletir, kaşları şekillendirir ve dudakları dolgunlaştırır. Yanardöner krem veya pudrayı fondöten sonrası yüzünüzün her tarafına süpürmek cazip gelse de, hedeflenen uygulama yağlı bir görünümden kaçınmak için anahtardır. Cildinize havalı bir görünüm kazandırmak için günlük rutininize vurgulayıcı ekleyin.

Cilt tipinize uygun bir highlighter seçin. Kuru cildiniz ve yağlı veya karma ciltler için ince öğütülmüş bir tozunuz varsa, daha fazla aydınlatma için krem ​​formülü seçin.

 Highlighter Fırça Seçimi

Küçük bir stippling fırçasını vurgulayıcıya batırın. Stippling fırçaları, krem ​​veya toz olsun olmasın, doğal bir sonuç elde etmek için iyice karıştırarak yeterli ürünü alır.

Fırçayı burnunuzun köprüsüne gözlerinizin arasına yerleştirin ve burnunuzun ucuna ulaşana kadar yavaşça aşağı sürükleyin. Çizgili bir görünümü önlemek için ucuna ulaştığınızda fırçayı bir dairede döndürün.

Highlighter Fırça Uygulaması

Fırçayı tekrar vurgulayıcıya batırın ve sağ elmacık kemiğinizin üzerine, doğrudan gözün ortasına yerleştirin. Vurgulayıcıyı yukarı doğru kaydırın, kaşınızın dış kenarından hareket ettirin ve saç çizginizle kesişin. Fırçayı tekrar başlangıç ​​noktasına getirin ve harmanlamak için dışa doğru dairesel bir hareketle uygulanan vurgulayıcıya getirin. Sol yanağında tekrarlayın.

Fırçanızla daha fazla vurgulayıcı alın ve alnınızın sol tarafına, kaşınızın 2 inç üstüne yerleştirin. Vurgulayıcıyı alnınıza doğru hafifçe bastırın, saç çizginize ulaşana kadar sola hareket edin. Alnın sol tarafı genellikle en fazla ışığı alır ve bu etkiyi vurgulayacaktır.

Fırçayı alt dudağınızın ortasının altına yerleştirin ve çenenizin kenarına ulaşana kadar yavaşça aşağı doğru kaydırın. Bu, vurgulanan diğer alanlarla hizalamak için öne getirerek simetri ekler.

Parmağınızı highlightera batırın ve gözlerinizi açmak için her bir kaşın arkasının altına hafifçe bastırın.

Yanaklarını daha sağlıklı, parlak ve dolgun gösterebilmek her kadının hayali. Özel makyaj teknikleri ile yanağınızı olduğundan daha çıkık ve canlı gösterebilirsiniz.