25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınMakyajKusursuz bir görünüm için en yeni 7 makyaj trendi

Kusursuz bir görünüm için en yeni 7 makyaj trendi

İçerikleri

Makyaj, kadınların doğal güzelliklerine güzellik katmalarına yardımcı olan bir sanattır. Kadının görünümüne ruh katar, gözleri ön plana çıkartır, dudakların daha dolgun görünmesini sağlar ve elmacık kemiklerini daha belirginleştirir. Günümüzde makyaj artık her kadının hayatının bir parçası olmuştur ve her kadın dışarı çıkmadan önce en son trendlere uygun makyaj yapmak ister. Ancak bu makyaj modası da sürekli bir değişim ve gelişim içindedir. Durum böyle olunca bu modayı takip etmek bazen zorlu olabilir.

İşte bu yüzden şu an dünyadaki en popüler makyaj trendlerini sizler için derledik. Etrafınızdaki insanları etkilemeye hazır olun çünkü dönemin makyaj modasının sloganı “denemekten sakın korkma”!

Şeffaf ve Parlak Cilt
Şeffaf ve Parlak Cilt
1- Şeffaf ve Parlak Cilt

Oldukça narin ve zarif görünen doğal makyaj bir süredir moda ve önümüzdeki yıllarda da bu modanın devam edeceği bariz. Aslında doğal makyaj ipuçları için bilmeniz gereken tek ve basit bir şey var: sadece cilt tonunuzla uyumlu açık renkli bir fondöten kullanın ve ardından yumuşak bir fırça ile yanaklarınızı gölgelendirin, doğal renkler kullanarak göz kapaklarınızı renklendirin ve son olarak bir rimel ile son dokunuşu yapın.

Altmışlar Geri Mi Dönüyor?
Altmışlar Geri Mi Dönüyor?
2- Altmışlar Geri Mi Dönüyor?

Hepimiz modanın kendisini tekrar eden bir döngü olduğunu biliyoruz. Şu an da altmışlar geri dönmüş durumda. Yani bol miktarda kaş, küt saç kesimleri, pastel veya bej göz farları ve takma kirpikler çok moda. Aynı zamanda farklı ruj renkleri denemekten de çekinmemelisiniz. Aslında son makyaj modasına göre ya gözlerinizi ya da dudaklarınızı ön plana çıkartmanız gerekiyor.

Turuncu veya Mercan Rengi Göz Farları
Turuncu veya Mercan Rengi Göz Farları
3- Turuncu veya Mercan Rengi Göz Farları

Gözlerinizin herkesi etkilemesini istiyorsanız turuncu, mavi, yeşil veya pembenin hafif tonlarını kullanarak parlak ve renkli bir göz farı kullanmanız gerekiyor. aynı zamanda eğer gece dışarı çıkacaksanız görümünüze biraz parlaklık katmak için takılardan da faydalanmalısınız.

Göz Kalemi
Göz Kalemi
4- Göz Kalemi

Gözünüzün altına uygulayacağınız göz kalemi de bugünlerde çok moda. Artık piyasada hemen hemen her renkte göz kalemi bulmak mümkün ve hoşunuza giden bir tonu bulmak için denemeler yapmaktan çekinmemelisiniz. Yine takma kirpikler kullanmaktan da çekinmeyin. Bu senenin olmazsa olmaları arasında takma kirpikler var.

Kahverengi Tonları
Kahverengi Tonları
5- Kahverengi Tonları

Kahverengi tonlarındaki makyaj her zaman modadır çünkü hem gündüz hem de gece rahatlıkla kullanılabiliniyor. Harika sonuçlar elde etmek için kapatıcı olarak bronz tonlarında bir renk kullanın ve karamel tonlarında bir göz kalemi ile gözlerinizi ön plana çıkartın. Son olarak makyajınızı elmacık kemiklerinizi ön plana çıkartacak altın tonlarında bir fondöten ile sonlandırın. Bu sayede hem son moda hem de çok şehvetli bir görünüm elde edeceksiniz.

Mat Dudaklar
Mat Dudaklar
6- Mat Dudaklar

Nihayetinde parlak dudakların modası yavaş yavaş geçmeye başladı. Artık sıra kusursuzca belirlenmiş mat dudakların. Bordo, mor, pembe, kahverengi, siyah ve eflatun gibi renkler bu yılın modası olacak. Kullanabileceğiniz bu kadar renk seçeneği varken, kendiniz için doğru rengi bulmakta zorlanmayacaksınızdır.

Parlak Elmacık Kemikleri
Parlak Elmacık Kemikleri
7- Parlak Elmacık Kemikleri

Klasik ve doğal tonlar bu yıl çok moda olacaklar. Turuncu tonlarında bir fondöten ile elmacık kemiklerinizi daha da ön plana çıkartmanız mümkün. Kusursuz bir makyaj için yüzünüzün bu bölgesine çok dikkat etmeniz gerekiyor.