Ana SayfaKadınCilt BakımıKrauterhof selülit kremi sıkılaştırır mı, zayıflatır mı?

Krauterhof selülit kremi sıkılaştırır mı, zayıflatır mı?

Bikini sezonunun geldiği günümüzde kadınların genelinde yaşanan selülit sorunu artık selülit kremi ile son buluyor. Vücutta biriken yağların düzensiz bir şekilde cildin altına yerleşmesi ile portakal kabuğu görünümündeki selülitler meydana gelir. Peki, hangi selülit kremi daha iyidir? Selülit kremleri nasıl kullanılır? Doğal selülit kremi var mı?

İçerikleri

Beslenme alışkanlıklarına bağlı olarak alınan kilolar yağa dönüştüğü zaman selülit kaçınılmaz oluyor. Spor, düzenli beslenme, kuru fırçalama ile beraber selülit kremi selülitle savaşınızda sizlere yardımcı olmaktadır. Cildi aktivite eden selülit kremleri engebeli görünüme son vererek vücudunuzu yaza hazırlar.

Hangi Selükit Kremi Daha İyi?

Piyasada birçok farklı markanın selülit kremi bulunmaktadır. Bu nedenle hangi seülit kremi daha iyi karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Yapılan araştırmalarda etkisi diğerlerine göre çok daha fazla olan selülit kremleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Anne Semonin Liposiss
  • Murad Firm and Tone Serum
  • Sisley Cellulinow İnstensive Anti – Cellulite Body Care
  • Elemis Cellutox Active
  • Krauterhof

Krauterhof Selülit Kremi Nasıl Kullanılır?

En etkili selülit kremlerinden biri olan Krauterhof selülit kremi nasıl kullanılır detaylı olarak öğrenilmelidir. Etken maddesi sayesinde portakal kabuğu görünümünü azaltan kremin kokusu çok hoştur. Cildinize tazelik ve ferahlık veren Krauterhof kremi akşamları selülit olan bölgeye masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Uygulama sırasında ve sonrasında 15-30 dakika kadar ısınma hissi oluşması normaldir.

Krauterhof Selülit Kremi Günde Kaç Kez Kullanılır?

Yoğun selülit sorunu yaşayan kişilere önerilen Krauterhof selülit kremi oldukça etkilidir. Krauterhof selülit kreminden en iyi faydayı sağlamak için bu kremden önce Krauterhof Anti selülit serumun kullanılması önerilmektedir. 14 günlük kür halinde bu serum uygulandıktan sonra Krauterhof krem ile vücut bakımına günlük olarak devam edilebilir.

Krauterhof Selülit Kremi Ne Kadar Sürülür?

Her gün akşam saatlerinde sorunlu bölgenin genişliğine göre yetecek şekilde krem kullanılmalıdır. Krauterhof selülit kremi ne kadar sürülür sorusunun cevabı kişinin selülit oranına göre değişmektedir. Selülit oranı az ise az miktarda krem sürülmesi gerekirken, yoğun selülit durumlarında daha fazla krem kullanılabilir.

Krauterhof Selülit Kremi Sıkılaştırır Mı?
Krauterhof Selülit Kremi Sıkılaştırır Mı?

Krauterhof Selülit Kremi Sıkılaştırır Mı?

Selülitlerden kurtulurken sıkılaşmak isteyen kişiler Krauterhof selülit kremi sıkılaştırır merak etmektedirler. Krauterhof markasının özel olarak ürettiği selülit kreminin inceltici kompleks içermesi sıkılaşmaya yardımcı olur. Düzenli kullanım sonrasında selülitlerden kurtulurken sıkılaştığınızı da hissedeceksiniz.

Krauterhof Selülit Kremi Zayıflatır Mı?

Krauterhof selülit kremi selülit tedavisinde kullanılan etkili kremlerden biridir. Bu kremin direkt olarak zayıflatmak gibi bir etkisi yoktur. Ancak içeriğindeki etken madde sıkılaşmayı sağladığı için dolaylı yoldan zayıflatır denilebilir.

Krauterhof Selülit Kremi Göbeğe Uygulanır Mı?

Portakal kabuğu görünümü anlamına gelen selülit birçok kişinin korkulu rüyası olmaktadır. Çeşitli nedenlere bağlı olarak oluşan bu görünümden Krauterhof selülit kremi sayesinde kurtulabilirsiniz. Bu kremi ayrıca göbeğinize de uygulayabilirsiniz.

Krauterhof Selülit Kremi Kullananların Yorumları

Krauterhof selülit kremi kullananların yorumları incelendiğinde kremden memnun kalanların sayısının çok fazla olduğu görülmektedir. Krauterhof krem ilk sürüldüğü zaman selülit olan bölgede ısınma etkisi yaratmaktadır. Bu hissi duyan kişiler sporla beraber kısa sürede selülitlerinden kurtulduklarını ve inceldiklerini söylemektedirler.

Doğal Selülit Kremi Yapımı Nasıldır?

Her ne olursa olsun doğallıktan vazgeçmeyenler için doğal selülit kremi yapımı nasıldır anlatacağız. Evde yapabileceğiniz bu doğal krem ile selülitlerinizden kurtulabileceksiniz. Cam bir kase içerisine Hindistan cevizi yağı ile balmumunu ekleyin. Benmari usulü ile bu karışımı eritin. Eriyen balmumu içerisine kalan yağları da ekledikten sonra selülit kreminiz artık hazır. Bu kremi 2 günde bir temiz cildinize uygulayabilirsiniz. Krem içerisindeki maddelere alerjisi olanların kremi uygulamadan önce doktora danışması gerekmektedir.

Selülit Azaltmak İçin Ev İlaçları

Selülit tedavisinde kullanılan birkaç popüler ev ilacı vardır, ancak bunların çoğu bilimsel kanıttan yoksundur. Bu ev ilaçları, yaşam tarzınızdaki ve egzersiz alışkanlıklarınızdaki iyileştirmelerle birlikte bir öz bakım rutininin parçası olarak kullanılabilir.

Egzersiz yapmak;

Egzersiz, selülitin daha az fark edilmesini sağlar ayrıca vücut yağını azaltmanıza yardımcı olabilir. Aerobik egzersizi ve kuvvet antrenmanını birleştiren bir egzersiz programı seçin. Bu, vücut yağını yakmanıza ve kaslarınızı güçlendirmenize ve tanımlamanıza yardımcı olacaktır. Daha kaslı bir vücut daha pürüzsüz ve daha sıkı görünecek ve hissedilecektir. Vücudunuzun selülite eğilimli bölgelerine odaklanan bir egzersiz rutini oluşturun .

Kuru fırçalama;

Bu tekniğin kan ve lenf akışını uyardığı, ölü deri hücrelerini çıkardığı ve yeni hücre büyümesini teşvik ettiği söylenir. Bu destekleyebilir detoksifikasyon ve sinir sistemini uyarırlar.

Kuru cildi beş dakikaya kadar nazikçe pürüzsüz hale getirmek için doğal bir bitki lifi veya vücut fırçası kullanın. Ayaklardan başlayabilir ve yukarı doğru hareket edebilirsiniz. Uzun sıvı darbeleri veya dairesel hareketler kullanın. Bu en iyi banyo veya duştan önce yapılır.

Kahve telvesi uygulamak;

Kahve telvesini pul pul dökmek için kullanmak, ölü hücreleri çıkarmanın, yeni hücre büyümesini teşvik etmenin ve cildi sıkılaştırmanın popüler bir yoludur. Kahve telvesini tek başına kullanabilir veya hindistancevizi yağı, zeytinyağı veya şekerle karıştırabilirsiniz. Etkilenen alanı birkaç dakika boyunca hafifçe ovalayın. Karışımı durulamadan önce 10 dakika cildinizde bırakmayı da deneyebilirsiniz.

Kahve telvesi şişkinliği azaltabilir, kan dolaşımını uyarabilir ve lenf akışını teşvik edebilir. Ancak, bu iddiaları destekleyecek bilimsel bir araştırma maalesef yok.

Elma sirkesi tüketmek;

Elma sirkesi tüketmek kilo vermeye yardımcı olabilir. Günde üç kez bir çorba kaşığı seyreltilmiş organik elma sirkesi için. Veya eşit miktarda elma sirkesi ve su karışımını cildinize uygulayın.

Selülitlerden Nasıl Kurtuldum?