17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviKalp damarlarının yağlanmasını önleyici ve damar tıkanıklığına karşı

Kalp damarlarının yağlanmasını önleyici ve damar tıkanıklığına karşı

Kalp damarlarının yağlanmasını önleyici ve damar tıkanıklığına karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun önerdiği kalp ve damar açıcı doğal kür tarifi.

İçerikleri

Kalp damarlarının yağlanmasını önleyici ve damar tıkanıklığına karşı harika sonuçlar ortaya çıkaran doğal kür ile sağlığınıza kavuşacaksınız. Maydanoz, sarımsak, limon ve su gibi evinizde kolaylıkla bulunan malzemelerle hazırlayacağınız bu karışım ile kalp ve damar sağlığınızı koruyabilirsiniz. Tarifini vereceğimiz maydanoz limon sarımsak kürü yılda 1-2 defa uygulamanız kalp ve damar sağlığınız için yeterli olacaktır. İşte maydanoz, limon ve sarımsaktan oluşan bu karışımın hazırlanışı ve faydaları..

Kalp Damar Tıkanıklığını Önleyen Kür Nasıl Hazırlanır?
Kalp Damar Tıkanıklığını Önleyen Kür Nasıl Hazırlanır?

Kalp Damar Tıkanıklığını Önleyen Kür Nasıl Hazırlanır?

Malzemeler:

  • 1 diş sarımsak
  • 10-12 tane taze maydanoz
  • 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limonun suyu
  • Yarım su bardağı klorsuz su

Not: Sarımsakların kahverengileşmemiş olmasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca maydanozlar yeşil, taze ve küçük yapraklı olmalıdır. Sararmış maydanozu kullanmayınız.

Nasıl hazırlanır?

Kalp ve damar tıkanıklığını karşı kullanacağınız bu karışımı hazırlarken bir mutfak robotu veya blender’a ihtiyacınız olacak. İlk olarak maydanozları saplarıyla birlikte bir kaç parçaya ayırarak robota atın. Üzerine limon suyunu ilave edin. Sarımsağı bıçakla doğrayarak karışımın içerisine ilave edin. Ardından yarım bardak suyu da ilave ettikten sonra robotunuzu çalıştırın. Yaklaşık olarak 1 -1 buçuk dakika robotunuzu çalıştırın. Hazırladığınız bu karışımı kahvaltıdan yaklaşık 20 dakika önce aç karnına için. Damar tıkanıklığına karşı müthiş bir tedavi edici özelliğe sahiptir.

Uygulanışı;

Bu kürün uygulama şekli günden güne farklılık göstermektedir. Küre başladığınız ilk 3 gün sarımsaklı olarak, ikinci 3 gün sarımsaksız ve son 3 gün ise yine sarımsaklı olarak uygulanır. 9 gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verin. 3 gün ara verdikten sonra tekrar 9 gün aynı şekilde uygulayın ve kürü sonlandırın.

Maydanoz, Limon ve Sarımsak Kürünün Faydaları Neler?

  • Kalp damarlarının içten yağ bağlamasını önler.
  • Kalp damarlarında plak oluşumunu önler.
  • Kalbi besleyen damarların daralmasını ve tıkanmasını önleyicidir.
  • Kan dolaşımını güçlendirir. Kalp damarlarını açar.
  • Kalp damar tıkanıklığını tedavi edicidir.
  • Kalp damarlarını açıcı özelliği vardır. Birçok baypas hastası bu kürü kullandıktan sonra ameliyat olmaktan kurtuldu.

Maydanoz Limon Sarımsak Kürünün Zararı Var mıdır?

Eğer düşük tansiyona sahipseniz bu kür tansiyonu bir miktar düşürebilmektedir. Bu sebeple düşük tansiyonlu olanların damar tıkanıklığı kürünü uygularken dikkat etmesi gerekir

Kalp damarlarının yağlanmasını önleyici ve damar tıkanıklığına karşı