25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaKadın1 günde hızlı tırnak uzatma için 11 doğal çözüm!

1 günde hızlı tırnak uzatma için 11 doğal çözüm!

Ellerimizi pek çok şey için kullanırız ve çoğu zaman ellerimiz başkalarının fark ettiği ilk şeylerden biridir. Losyonlar ve diğer cilt bakım ürünleri genellikle tırnaklarımızı kurutur ve kırılgan hale getirebilir. Sağlıklı ve güçlü tırnaklar daha iyi görünüp bakımı daha kolay olsa da, tırnakları hızlı uzatmak pek çok insan için kolay değildir. Pekiyi hızlı tırnak uzatma için doğal çözümler nelerdir?

İçerikleri

Kısa tırnaklar oje sürülmesini zorlaştırdığı için hızlı tırnak uzatma nasıl yapılır? sorusu çoğu kadının ortak sorusudur. Tırnaklar ellerinizin güzelliğini ortaya çıkarırlar, bu yüzden doğal hızlı tırnak uzatma yöntemlerini kullanarak güzel ellere ve tırnaklara sahip olabilirsiniz.

1 Günde Hızlı Tırnak Uzatma İçin Neler Yapılabilir?

Bu yazıda, harika sonuçlar ortaya koyan ve zaten insanların sonuçlarla tanıklık etmesini sağlayan test edilmiş ev ilaçları ile bir günde nasıl tırnak uzatacağınızı öğreneceksiniz.
Daha uzun tırnaklar istiyorsanız, tırnaklarınıza nasıl düzgün bakacağınızı bilmeniz çok önemlidir. Onları ısırma alışkanlığını bırakmanız ve bunun yerine bir tırnak makası kullanarak düzenli olarak kesmeye başlamanız gerekir.

Doğal Yağlar İle Hızlı Tırnak Uzatma

Doğal yağlar, tırnaklarınızın sağlığı için önemli olan mineralleri içerir. Tırnaklarınızı güçlendirebilir, daha beyaz yapabilir ve doğal şekilde daha hızlı uzamasına yardımcı olabilirler. Badem yağı, hint yağı, jojoba yağı, pamuk tohumu yağı ve hindistancevizi yağı gibi doğal yağlar tırnak büyümesi için en iyisidir.

Tek yapmanız gereken bu yağlardan biriyle günlük olarak tırnaklarınıza ve tırnak etlerinize masaj yapmaktır ve sonuca şaşıracaksınız.

E vitamini İle Hızlı Tırnak Uzatma

E vitamini kapsülleri tırnaklarınız için son derece faydalıdır. Kapsülü açın ve içindeki yağı tırnaklarınıza dökün. Haftada en az bir kez bunu güzellik rutininize dahil etmeyi başarırsanız, tırnaklarınız daha hızlı ve daha güçlü uzar.

Doğal yağlar ve ev yapımı tedaviler tırnaklarınızda harikalar yaratabilir, ancak diyetinize yumurta, sebze ve C vitamini içeren gıdalarda bulunan iyi miktarda protein eklemelisiniz. Bu, daha sağlıklı tırnaklara ve dolayısıyla daha hızlı büyümeye yardımcı olacaktır.

Limon Suyu ve Zeytinyağı İle Hızlı Tırnak Uzatma

10 damla limon suyunu iki yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırın ve bu karışımı tırnaklarınıza sürün ve parmak uçlarınızla iyice masaj yapın. En iyi sonuçları almak için bunu günlük olarak tekrarlayın.

Vazelin ile Tırnak Uzatma Nasıl Yapılır?

Sade petrol içeren vazelin bazlı ürünlerin popüler bir markasıdır. Cildi ve saçı pürüzsüzleştiren, yatıştıran ve nemlendiren ucuz ve çok amaçlı bir üründür.

Vazelin, nemi hapseden ve tırnakları koşullandıran harika yumuşatıcı özelliklere sahip olduğu için tırnakları bir gecede uzatabilir. Böylece tırnağın daha uzun, daha kalın ve daha güçlü uzamasını sağlar.

  • Adım 1- Ellerinizi yıkayın.
  • Adım 2- Bol miktarda vazelin tırnaklarınıza uygulayın.
  • Adım 3- Tamamen emilene kadar tırnaklarınıza ve parmaklarınıza nazikçe masaj yapın
  • Adım 4- Gece boyunca tırnaklarınızda bekletin.

Tırnaklarınızı vazelin yardımıyla doğal olarak kolayca uzatabilirsiniz. İşlem gerçekten benzersizdir ve tırnaklarınızı sağlıklı hale getirir. Bu uygulama sayesinde, vazelini kullandıktan sonraki bir veya iki hafta içinde uzun tırnaklara kavuşacaksınız.

Diş Macunu İle Hızlı Tırnak Uzatma Nasıl Yapılır?

Diş macunu, dişleri beyazlatmak ve diş sağlığını geliştirmekle ünlüdür. Ama aynı zamanda, daha hızlı tırnak büyümesi için harika bir çözümdür. Etkili kullanıldığında tırnakları daha uzun ve daha güçlü hale getirebilir. Ayrıca onları daha beyaz ve parlak hale getirecektir.

Bir gecede tırnak uzatmak için, tırnaklara biraz diş macunu sürün ve gece boyunca tırnaklarınızda bırakın. Ardından ertesi sabah tırnaklarınızı yıkayın ve nemlendirin.

Hindistan Cevizi Yağı Tırnak Uzatır Mı?

Hindistan cevizi yağı, tırnak eti enfeksiyonunu önleyen ve tırnak büyümesini uyaran laurik asit içerir. Hindistan cevizi yağında bulunan yağ asitleri, demir, proteinler ve E vitamini, tırnaklarda bulunan doğal proteinlerle birlikte çalışarak tırnakları kırılmaya karşı korur.

Hindistan cevizi yağı, tırnaklar ve tırnak çevresindeki deri için nem ve beslenme sağlayan besinler içerir. Tırnaklardaki mantar enfeksiyonlarını tedavi eder ve sağlıklı ve güçlü tırnak uzamasını artırır.

Bir gecede tırnak uzatmak için bir kapta biraz sızma hindistan cevizi yağını ısıtın ve tırnaklarınıza ve parmaklarınıza nazikçe masaj yapın. Ardından, gece boyunca tırnaklarınızda bırakın.

Zeytin Yağı Tırnak Uzatır Mı?

Zeytinyağı, cildi besleyen A ve E vitaminlerini ve tırnak çevresindeki cildin yenilenmesi için ihtiyaç duyduğu nemi ve beslenmeyi sağlayan yağ asitlerini içerir. Zeytinyağında bulunan E Vitamini kan dolaşımını iyileştirir ve tırnakların daha hızlı uzamasını sağlar.
Bir gecede tırnak uzatmak için biraz zeytinyağı ısıtın ve 5 dakika boyunca tırnak ve tırnak etlerine masaj yapın. Eldiven giyin ve gece boyunca ellerinizde bırakın.

Sirke Ve Tuz Tırnakları Uzatır Mı?

Tuz, vücutta önemli elektrolitler olarak görev yapan temel mineralleri içerir. Sıvı dengesi, sinir iletimi ve kas fonksiyonuna yardımcı olurlar. Ayrıca tırnak büyümesini uyaran kalsiyum, potasyum, demir ve çinko içerir.
Bir gecede tırnak uzatmak için biraz tuz, sirke veya yağ (hindistan cevizi veya zeytinyağı) bir kapta karıştırın ve tırnaklarınızı bu kapta 30 dakika bekletin.

Limonla Nasıl Tırnak Uzatılır?

Limon, sitrik asit ve C vitamini içeren çok yönlü bir meyvedir. Yeni hücre büyümesine yardımcı olur ve cilde elastikiyetini geri kazandırır. Limon suyundaki C vitamini tırnakların sağlıklı uzamasını kolaylaştırır. Ağartma maddesi olarak tırnak lekelerinin giderilmesine de yardımcı olur. Bir gecede tırnak uzatmak için 1 yemek kaşığı limon suyunu 3 yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırın. Karışımı 1 dakika ısıtın ve tırnaklarınızı 10 dakika boyunca bu karışımda bekletin.

Portakal Suyu ile Tırnak Uzatma Nasıl Yapılır?

Portakal suyu temel besinler açısından zengindir ve tırnakları güçlü, parlak ve sağlıklı tutan kolajen üretimine yardımcı olan C Vitamini içerir. Bir gecede tırnak uzatmak için bir portakalın suyunu bir kaseye sıkın. Tırnaklarınızı 10 dakika içinde bekletin ve yıkayın. Ardından, uygun şekilde nemlendirin.

Sarımsak Tırnak Uzatır Mı?

Sarımsak bakteri, maya, mantar, parazit ve virüsler üzerinde antimikrobiyal etkiye sahiptir. Sarımsaktaki allisin ve kükürt içeren bileşikler, doğal olarak sağlıklı, uzun ve güçlü tırnakların büyümesini uyarır. Bir gecede tırnak uzatmak için biraz ezilmiş sarımsak suyunu tırnaklarınıza sürün ve gece boyunca bekletin. Sarımsağı cildinize sürmemeye çalışın yoksa cimrileşebilir ve ciltte yanıklara neden olabilir.

Bu ev ilaçları çok etkilidir ve bir günde tırnakların uzamasına yardımcı olur, ancak tırnaklarınızın uzun, kalın ve güçlü kalmaları için onları sağlıklı beslenme ve iyi tırnak alışkanlıklarıyla desteklemeniz gerekir.

Tırnak Uzatmak İçin Evde Uygulanacak Doğal Bakımlar