24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKadınKızlık zarı dikimi kalıcı mı, yapıldığı anlaşılır mı?

Kızlık zarı dikimi kalıcı mı, yapıldığı anlaşılır mı?

İçerikleri

Alınan darbe, cinsel ilişki ya da mastürbasyona bağlı olarak yaşanan kızlık zarı bozulması durumunda kızlık zarı dikimi işleminden yararlanılmaktadır. Kızlık zarı dikimi ya da onarımı gibi isimler ile anılan işlem kısa sürede gerçekleştirilecek olan son derece ağrısız bir işlemdir.

Lokal anestezi altında yapılmakta olan işlemde farklı kızlık zarı dikimi seçimlerinden yararlanılmaktadır. Geçici ve kalıcı olarak ifade edilen kızlık zarı dikimi Ankara kentimizde Esra Çabuk Cömert Muayenesinde gerçekleştirilmektedir.

Geçici olan kızlık zarı dikimi işlemi bir illa yedi gün arası bir süreye sahip olmak ile beraber kalıcı kızlık zarı dikim işlemi ise herhangi bir cinsel ilişki olmaması durumunda ömür boyu bozulmamaktadır.

Kızlık Zarı Dikimi Yapıldığı Anlaşılır mı?

Kızlık zarı farklı sebeplere bağlı olarak bozulabilmektedir. Yaşanan cinsel beraberliğin yanı sıra darbeye maruz kalmakta kızlık zarının bozulmasına sebep olabilmektedir. Kızlık zarının bozulması sonrasında dikim işleminden yararlanılabilmektedir.

Kızlık zarının cinsel beraberlik sonrasında bozulması sonrasında dikiminde cinsel beraberliğin sayısı ya da kürtaj gibi unsurlar önem taşımamaktadır. Kızlık zarının dikim işleminde geçici ve kalıcı olan seçeneklerden faydalanılabilmektedir. Kızlık zarı dikim işleminde uzman ve deneyimli kişilerden yararlanmanız son derece önemlidir.

Kızlık zarı dikim işlemi ortalama yirmi dakika kadar sürmektedir. Flep yöntemi ile dikim işlemi yapılmakta olup dikişte kullanılan ip ise kendiliğinden erimektedir. Kalıcı kızlık zarının dikim işlemi sonrasında 4 illa 6 hafta arasında iyileşme sürecine de sahiptir. İyileşme süreci sonrasında kızlık zarı tamamen düzelir.

Kızlık zarı dikimi işlemlerinde geçici ve kalıcı olan işlemlerden faydalanılmaktadır. Herhangi bir şekilde belli olmayan kızlık zarı dikim işlemi aynı zamanda ultrason ve benzeri işlemlerde de anlaşılmaz. Sadece uzman bir hekim tarafından yapılacak olan muayenede anlaşılabilme ihtimali vardır. Kızlık zarı dikimi Ankara kentimizde Esra Çabuk Cömert Muayenesinde uzman tarafından yapılmaktadır.

Kızlık Zarı Dikim İşlemi için Neye Dikkat Etmeli?

Kızlık zarı dikim işlemi kızlık zarının bozulması durumunda gerçekleştirilmektedir. Kızlık zarı dikimi işlemlerinde konusunda uzman ve deneyimli kişiden destek alınması son derece önem taşımaktadır.

Kızlık zarı dikim işlemlerinde geçici ve kalıcı olan seçenekler sunulmaktadır. Geçici olan işlemler en fazla yedi gün süre kalıcılığı bulunmaktadır. Bu sebep ile zamanlama son derece önem taşır. Geçici kızlık zarı dikimi işlemleri beraberlik öncesinde on iki saat içinde de gerçekleştirilebilmektedir.

Kızlık zarı dikimi işlemlerinde lokal anestezi uygulanmakta olup herhangi bir ağrı da hissedilmez. Bunun yanı sıra kalıcı olan kızlık zarı dikimi için ise belli bir süre iyileşme süreci bulunmaktadır. Bu neden ile yapılacak olan kızlık zarı dikimi çeşitleri arasından tercih yaparken de dikkatli olmanız önerilir. Op. Dr. Esra Çabuk Cömert tarafından gerçekleştirilecek olan işlem için randevunuzu telefon ile alabilirsiniz.

Kızlık Zarı Dikimi Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler?

İlginizi Çekebilir: