16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviVücuttaki enfeksiyonları tedavi eden ve parazitleri öldüren en güçlü doğal antibiyotik

Vücuttaki enfeksiyonları tedavi eden ve parazitleri öldüren en güçlü doğal antibiyotik

Enfeksiyonlar vücuda bir virüs ya da bakterinin girmesi sonucu oluşur. Bu enfeksiyonları iyileştirmek için ilaçlara veya doğal yöntemlere başvurulabilir. Peki enfeksiyonları tedavi etmek için en güçlü doğal antibiyotik nedir?

İçerikleri

Enfeksiyonları tedavi eden doğal antibiyotik, sayısız uzmana göre en güçlü doğal çözüm olarak kabul edilir ve enfeksiyonları etkili bir şekilde tedavi eder. Ayrıca parazitleri yok eder.

En Güçlü Doğal Antibiyotik Nedir?

Bu antibiyotik vücutta kan dolaşımını ve lenf akışını artıran güçlü antiviral ve antifungal özelliklere sahip bir antibiyotiktir. Bitki bazlıdır ve sağlığınız için birçok yararı vardır. Candida ve her türlü viral, bakteriyel, parazitik ve mantar hastalıklarına karşı güçlü bir silahtır. Kanı temizler, dolaşımı hızlandırır ve çeşitli kronik hastalıkları tedavi eder. Etkililiğini yüksek kaliteli, doğal ve taze malzemelerin birleşiminden almaktadır. Ancak bu ürünü hazırlarken eldiven giymeniz gerektiğini unutmayın çünkü acı biber cildinizi tahriş edebilir.

En Güçlü Doğal Antibiyotik için Kullanılan Malzemeler Nelerdir?

  • Çeyrek su bardağı ince kıyılmış sarımsak
  • Bir su bardağı rendelenmiş zencefil
  • 2 yemek kaşığı rendelenmiş turp
  • 700 ml organik elma sirkesi
  • 2 yemek kaşığı zerdeçal veya 2 adet zerdeçal
  • Çeyrek su bardağı ince doğranmış soğan
  • 2 taze biber

En Güçlü Doğal Antibiyotik Nasıl Hazırlanır?

Elma sirkesi hariç tüm malzemeleri birleştirin. Daha sonra karışımı bir konserve kavanozuna aktarın ve malzemelerin üzerine sirkeyi dökün. Kavanozun 2/3’si malzemeler ile, diğer üçte biri sirke ile doldurulmalıdır. Kavanozu kapatın ve sallayın. Ürünü serin ve kuru bir yerde iki hafta muhafaza edin. Her gün birkaç kez sallamanız gerekir. Karışımı iki hafta sonra süzün. Kürün içerisindeki parçacıklı malzemeleri yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Bu ürün uzun süre bozulmadığı için buzdolabında saklanmasına gerek yoktur. Zeytinyağı ile karıştırırsanız salata olarak kullanabilir veya bir yahniye ekleyebilirsiniz.

En Güçlü Doğal Antibiyotik Nasıl Kullanılır?

Bu karışımın aroması çok güçlü ve keskindir, bu nedenle tükettikten sonra yanma hissini yatıştırmak için bir dilim limon veya portakal yiyebilirsiniz. Bu karışımı su ile seyreltmeden olduğu gibi tüketin. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek ve soğuk algınlığını önlemek için bu ilaçtan günde bir yemek kaşığı tüketmelisiniz. Günlük küçük bir çay bardağına ulaşana kadar dozunuzu kademeli olarak artırmalısınız. Ciddi enfeksiyonlar ve hastalıklar için gün boyunca beş ila altı kez birer yemek kaşığı tüketebilirsiniz.

Ayrıca içeriğindeki maddeler doğal olduğundan ve toksik olmadığından hamile kadınlar ve çocuklar için tamamen güvenlidir. Bu doğal ilacın mucizevi etkileri, bileşenlerinin çeşitli ve sihirli özelliklerinden kaynaklanmaktadır. Bu nedenle çeşitli hastalıkların tedavisinde ve enfeksiyonların önlenmesinde oldukça faydalı bir seçenektir.

Feridun Kunak Doğal Antibiyotik Tarifi