28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviVücuttaki Enfeksiyonu Ve Parazitleri Öldüren En Güçlü Doğal Antibiyotik

Vücuttaki Enfeksiyonu Ve Parazitleri Öldüren En Güçlü Doğal Antibiyotik

Bu sihirli içecek enfeksiyonlara karşı savaşmanıza ve parazitleri vücudunuzdan atmanıza yardımcı olacak..

İçerikleri

Bu kür, birçok viral, bakterisel, parazit ve mantar hastalığının tedavisinde ve hatta vebadan da birçok insanın kurtulmasına da yardımcı oldu. Etkisi kesinlikle göz ardı edilmemelidir. Birçok kronik durum ve rahatsızlığı tedavi de edebilir. Kan dolaşımını temizlediği kadar hızlandırıyor da ve temizleme becerisine sahiptir.

Bu reçete en ölümcül hastalıkları atlatmak için savaşan tonlarca insana yardım etmiştir. Bu reçetenin etkili olabilmesi için sırrı, çok doğal, kaliteli ve taze malzemeler içermesidir. Bu kür çoğumuzun şikâyetçi olduğu soğuk algınlığı, grip gibi kış hastalıklarının yanında, siğil olarak bilinen bulaşıcı hastalıklara neden olan AIDS, çiçek ve hemorajik ateş gibi ciddi hastalıklara da neden olabilen bakterilerle, parazitik ve Mantar şikayetlerinin de tedavisinde oldukça etkilidir. Gücünü ve etkisini kesinlikle hafife almayın, antibiyotik ilaçlar kadar etkilidir.

Birçok kronik hastalıkları tedavi edebilir. Kan dolaşımını hızlandırır ve kanı temizler . Bu formül, yüzyıllar boyunca en ölümcül hastalıklarla mücadele etmek için milyonlarca insana yardımcı oldu. Sırrı yüksek kaliteli doğal ve taze malzemelerle hazırlanan güçlü olan karışımında! Özetle, bu kür tüm hastalıkların tedavisinde etkili olduğu, başarılı bir şekilde bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve en şiddetli enfeksiyonları yenmede yardımcı olduğu kanıtlanmış.

Malzemeler;

  • 700 ml elma sirkesi (her zaman organik kullanın
  • Çeyrek fincan ince kıyılmış sarımsak
  • Çeyrek fincan ince kıyılmış soğan
  • 2 taze biber, bulabileceğiniz en acısını kullanın
  • Çeyrek fincan rendelenmiş zencefil
  • 2 yemek kaşığı yaban turpu
  • Rendelenmiş 2 yemek kaşığı toz zerdeçal

Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri bir kasede birleştirin, sirke hariç. Karışımı bir orta boy kavanozuna aktarın. Elma sirkelerini döküp ağzına kadar doldurun. Kavanozun 2 / 3’ü kuru malzemelerden oluşuyorsa ve kalanını sirke ile doldurmak en iyisidir. İyice kapatın ve sallayın. Kavanozu serin ve kuru bir yerde 2 hafta tutun. Günde birkaç kez iyice sallayın. 14 gün sonra karışımın iyice suyunu sıkın. Tel ince süzgeçten geçirin. Daha iyi sonuçlar almak için üzerine bir gazlı bez koyun. Ana kürümüz kullanıma hazırdır. Toniği buzdolabında tutmanız gerekmez, çünkü kolay kolay bozulmaz. Ekstra İpucu: Mutfakta da kullanabilirsiniz – zeytinyağını karıştırın ve salata sosu olarak kullanabilirsiniz.

Dikkat: Tadı çok yoğun ve acıdır!

Ekstra İpucu: Yanma hissi ve ısınmasını kolaylaştırmak için kürden biraz aldıktan sonra bir dilim limon veya portakal koyabilirsiniz. Etkisini düşürdüğü için karışımı sulandırmayın.

Kürü nasıl kullanacaksınız?

Karışımdan birkaç yudum alıp gargara yapın birkaç saniye. Günlük bir çorba kaşığı almak bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve soğuk algınlığına karşı korumaya yeterlidir. Tadına alışana kadar az az içmekte fayda var. Daha güçlü hastalıklar için günde 5-6 defa bir çorba kaşığı alabilirsiniz. Hamileler ve çocuklar için doktorunuza danışmadan tüketmeyiniz.

Sağlığa faydaları

Sarımsak: sağlıklı bakteri seviyesini arttırır. Güçlü bir doğal antibiyotiktir. Soğan: Sarımsakla ikili olunca, vücudu koruması maksimum seviyeye çıkıyor. Yaban turbu: Çoğu doktor kabul ettiği üzere, sinüs kanallarını açar. Grip ve soğuk algınlığını geçirir. Zencefil zerdeçal biber: Tam bir anti kanserdir. Vücuda sayısız faydaları vardır. Elma sirkesi: Tıbbın babası olarak anılır. Sağlık uzmanları, insanların yaşlandıkça daha fazla kalsiyuma ihtiyaç duyduğunu kabul ediyor. Bu da elma sirkesinde fazlaca bulunuyor. Potasyum açısından da zengin. Kilo verdirir. Eklem çevresindeki ürik asitleri atar. Kabızlığa karşı etkili. Saç dökülmesine karşıdır. Doğal antibiyotik kullanarak sağlığınızı koruyun!