28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınCilt BakımıEmla krem geciktirici olarak kullanılır mı? Fiyatı

Emla krem geciktirici olarak kullanılır mı? Fiyatı

Emla krem, kırdığı satış rekorları ve kullanıcıların yüksek memnuniyeti ile dikkat çeken bir kremdir. Özellikle ağda esnasında acıya dayanamayan kişilerin yardımcısı olan Emla krem nedir? Emla krem nasıl kullanılır? Emla krem faydaları nelerdir? Son dönemlerin en çok merak edilen kremi ile ilgili tüm bilinmeyenleri sizlere aktarıyoruz.

İçerikleri

Ortaya çıkardığı etkileri ile özellikle sosyal medyada ön planda olan Emla krem, uygulanan alanın kısa süre içerisinde uyuşmasına yardımcı olmaktadır. Bu etkiyi yaratırken hücre zarındaki sinirlere de zarar vermeyen Emla kremi merak eden kişi sayısı sürekli artmaktadır. Dikkatli kullanılması gereken Emla krem ile alakalı tüm önemli bilgileri yazımızın devamında bulabileceksiniz.

Emla Krem Nedir?

Son zamanlarda sosyal medyanın da gücü ile daha çok tanınan Emla krem nedir merak edilmektedir. Günümüzde en çok araştırılan krem olan Emla krem, özellikle ağda sırasında yaşanan acıyı azalttığı için dikkat çekmektedir. Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören bu kremi ağda dışında epilasyon ve cerrahi işlemlerde kullanabilirsiniz.

Diğer bazı kremlere göre daha hafif olduğu için uzman doktorlar tarafından Emla krem tercih edilmektedir. Emla kremin içerisinde Prokain ve Lidokain bulunmaktadır. Bu etken maddeler sayesinde sürüldüğü yerde kısa süre içerisinde uyuşmayı sağlamaktadır.

Emla Krem Ne İşe Yarar?
Emla Krem Ne İşe Yarar?

Emla Krem Ne İşe Yarar?

Sadece ağda acısına iyi geldiği düşünülen Emla krem ne işe yarar öğrendikten sonra bu kremi evinizden asla eksik etmeyeceksiniz. Ciltte oluşan yanık, böcek ısırığı ve arı sokması gibi durumlarda acıyı azaltan Emla krem hemen herkesin kullanabileceği özelliklere sahiptir. Eczanelerde satışa sunulan Emla krem, deride kısa sürede bir uyuşukluk meydana getirmektedir. Emla kremin diğer faydaları şu şekilde sıralanabilir:

  • Uyuşturucu bir etkisi vardır. Bu sayede cilde sürüldüğü zaman acı hissini azaltır.
  • Epilasyondan once cilde sürüldüğü zaman hissedilen acıyı azaltır.
  • Kol, kas, çene ve yanak gibi hassas olan bölgelere ağda yapmadan önce sürüldüğü zaman acı hissini azaltır.
  • Aşı ve serum gibi farklı işlemlerden önce kullanıldığı zaman ağrıyı hafifletir.
  • Kulak delme, dövme ya da peercing işlemlerinde duyulan ağrıyı azaltır.

Emla Krem Ne İçin Kullanılır?

Emla kremi duymayan kalmamıştır. Ancak Emla krem ne için kullanılır konusunda yeterli bilgiye sahip olamayabilirsiniz. Deride yüzeysel olarak geçici bir uyuşturma etkisi yarattığı için acı veren dövme, ağda, lazer gibi operasyonlar öncesinde kullanılır. Yüzeysel anestezi olarak da bahsedilen Emla krem, ciltte bulunan hücre zarının işlevini kısa süreli kaybetmesini sağlayarak uyuşturma etkisi yaratır. Emla kremi kas ve bıyık alımında da kullanabilirsiniz. Ancak yan etki olma riskine karşı kremden ufak bir miktar alarak yüzünüzün görünmeyen bir bölümüne sürün ve alerjik etki yaratıp yaratmadığını kontrol edin.

Emla Krem Nasıl Kullanılır?

Emla kremin kullanımı oldukça kolaydır. Yapacağınız işlemden ortalama 45 dakika önce Emla kremi ilgili alana sürün ve üzerini streç filmle kapatarak bekleyin. Uygulamaya geçmeden önce kremin kalan kısmını vücudunuzdan tamamen silin. Ayrıca kremi sürmeden önce ilgili alanın temizlenmiş olmasına dikkat edilmelidir.

Emla Krem Ağda ve Epilasyon Öncesinde Nasıl Kullanılır?
Emla Krem Ağda ve Epilasyon Öncesinde Nasıl Kullanılır?

Emla Krem Ağda ve Epilasyon Öncesinde Nasıl Kullanılır?

Emla kremle alakalı özellikle Emla krem ağda ve epilasyon öncesinde nasıl kullanılır sorusu merak edilmektedir. Bölgesel anestezi sağlaması için kullanılan Emla krem, ağda veya epilasyon işlemine başlamadan 1 saat kadar önce uygulanmalıdır. Daha sonra krem temizlenerek işleme başlanabilir.

Emla Krem Ne Kadar Sürede, Kaç Dakikada Uyuşturur?

Emla krem, kullanıldığı andan itibaren uyuşturma işlemine başlar ve 1 saate kadar tamamen uyuşma sağlar. Uyuşukluk hissi ise 60-120 dakika devam edebilir.

Emla Krem Etkisi Ne Kadar Sürer?

Birçok kişi emla krem etkisi ne kadar sürer öğrenmek istemektedir. Çünkü kremin uyuşturucu etkisinin uzun süreceği konusunda tereddüt yaşanmaktadır. Ancak Emla kremin etkisi en fazla 120 dakika sürmektedir. Bu süre kişiye göre değişiklik gösterdiği için 60-120 dakika arası uyuşukluk hissinin sürdüğü söylenebilir.

Emla Krem Gebelikte Kullanılır Mı?

Emla kremin gebelik döneminde kullanılması önerilmez. Ancak bu konuda doktorunuza danışabilirsiniz. Emla kremi kullandıktan sonra hamile olduğunuzu fark ederseniz mutlaka doktorunuza gidiniz.

Emla Krem Bebeklerde Kullanılır Mı?

Emla krem bebeklerde kullanılır sorusuna evet yanıtı verilmesi birçok kişiyi şaşırtmaktadır. Emla krem, serum ya da iğne öncesinde günlük maksimum 1 gram kadar kullanılabilir. Bebeğin ayı arttıkça kullanım miktarı da artmaktadır. Ancak prematüre bebeklerde kesinlikle kullanılmamalıdır.

Emla Krem Hamilelikte Kullanılır Mı?

Emla kremin hamilelik döneminde kullanılması tavsiye edilmez. Ancak bu konuda doktorunuza danışarak daha doğru bilgileri alabilirsiniz.

Emla Krem Vajinismus İçin Kullanılır Mı?

Birçok kişinin en büyük problemleri arasında yer alan Vajinismus, bazı evliliklerin bitmesine neden olmaktadır. Emla kremin uyuşturucu ve acıyı azaltıcı etkisini duyanlar Emla krem vajinismus için kullanılır merak etmektedir. Ancak Emla kremin bu konuda bir faydası yoktur. Bazı kişiler uyuşturucu etkisi için Emla kremi Vajinismus için kullanmaktadır. Ancak Emla krem bu bölgede yanma hissinden başka bir etki yaratmaz.

Emla Krem Basura (Hemoroid) İyi Gelir Mi?

Basur yani hemoroid problemi de kişide ciddi ağrılara neden olmaktadır. Emla krem basur için geçici bir çözümdür. Çünkü ağrıyı ve acıyı hafifletse de, basuru kesin olarak tedavi etmez.

Emla Krem Yüze Sürülür Mü?

Emla krem yüze sürülür konusunda dikkat edilmelidir. Herhangi bir zararı bulunmayan Emla kremi yüzünüzde kullanmadan önce bir test yapmanız tavsiye edilmektedir. Kremden çok ufak bir miktar alarak yüzünüzün küçük bir bölümüne sürün ve alerjik bir etki oluşup oluşmadığına bakın. Herhangi bir yan etki olmadığı zaman yüzünüzde uygulayacağınız işlemler için Emla kremi kullanabilirsiniz. Ancak göz çevresine sürmemeye dikkat edilmelidir.

Emla Krem Makata Sürülür Mü?

Büyük ağrı yaşatan durumlardan biri de makat çatlağıdır. Makat çatlağı ağrısı için lokal anestezik etkisi olan Emla krem kullanılabilir.

Emla Krem Diş Etine Sürülür Mü?

Emla krem harici kullanım içindir. Bu nedenle diş etine sürülmesi önerilmez. Ayrıca diş ağrıları için kısa çözüm olacaktır. Kremin etkisi geçtiği zaman ağrı yeniden başlayacaktır.

Emla Krem Vajina İçine Sürülür Mü?

Emla krem ağda ya da epilasyon öncesinde vajinaya sürülebilir. Ancak Emla krem vajina içine sürülür mü derseniz hayır yanıtını alırsınız. Emla kremin vajina içine sürülmesi önerilmez.

Emla Krem Bikini Bölgesine Sürülür Mü?

Emla kremi bikini bölgesinde kullanabilirsiniz. Bu bölgeye yapılacak işlemler öncesinde emla kremi kullanarak ağrıyı hafifletebilirsiniz.

Emla Krem Genital Bölgede Kullanılır Mı?

Genital bölgede oluşan siğil gibi durumlar için cerrahi operasyon yapılabilir. Bu operasyon öncesinde emla krem genital bölgede kullanılabilir. Kremin ne kadar ve nasıl kullanılacağı doktor tarafından belirtilmektedir.

Emla Krem Vajinaya Nasıl Sürülür?

Ağda veya epilasyon gibi işlemlerden 30 dakika kadar önce Emla kremi bu bölgeye içine gelmeyecek şekilde uygulayabilirsiniz.

Emla Krem Genital Bölgeye Nasıl Uygulanır, Sürülür?

Emla krem çok az olmak kaydıyla genital bölge çevresine sürülmelidir. Yapılacak işleme göre ne zaman sürüleceğine dikkat edilmelidir.

Emla Krem Geciktirici Olarak Kullanılır Mı?
Emla Krem Geciktirici Olarak Kullanılır Mı?

Emla Krem Geciktirici Olarak Kullanılır Mı?

Birçok alanda kullanılan Emla krem geciktirici olarak kullanılır sorusuna yanıt vermek istiyoruz. Emla krem geciktirici olarak kullanılabilir. Pekiyi, Emla krem geciktirici olarak nasıl kullanılır? Eğer kadın kullanacak ise G çevresine az miktarda Emla krem sürmelidir. Bu sayede hem acı da azalma olur hem de geciktirici olarak yardımcı olur. Erkeklerde hissizlik yaratacağı için geciktirici olarak kullanılabilir. Erkeklerde ilişkiden 1-2 saat önce penis ucuna sürülmesi önerilmektedir.

Emla Krem SGK Karşılıyor Mu?

Emla krem SGK karşılıyor mu çok merak edilmektedir. Ancak bu krem SGK tarafından karşılanmamaktadır.

Emla Krem Reçetesiz Alınır Mı?

Emla krem hem reçeteli hem de reçetesiz olarak alınan bir kremdir.

Emla Krem Hangi Doktor Yazar?

Emla kremi yaşanan duruma göre Cildiye, Üroloji ya da Kadın Hastalıkları ve Doğum doktoru yazabilir.

Emla Krem Yan Etkileri Neler?

Emla kremin yan etkileri çok ciddi değildir ve herkeste görülmez. Cildi çok hassas olan kişilerde tahriş ve kırmızı noktalar görülebilir. Bu durumda doktorunuza danışmanız tavsiye edilmektedir.

Emla Krem Muadili Kremler Hangileri?

Emla kremi hiç bir yerde bulamadığınız zamanlarda zor durumda kalmamak için Emla krem muadili kremler hangileri öğrenmeniz önemlidir. Emla krem bulunamadığı zaman Lpkain krem ve Lidorin krem kullanılabilir.

Emla Krem Fiyatı 2022

Emla krem güncel fiyatı 220,17 TL’dir.

Emla Krem Kullananların Yorumları Neler?

Emla krem kullananların yorumları neler incelenmelidir. Bu sayede Emla krem ile alakalı gerçek bilgilere sahip olabilirsiniz. Emla krem kullananlar kremin etkisini kısa sürede gösterdiğini belirtmektedir. Bu sayede acıyı hissetmediklerini söyleyen kullanıcılar herhangi bir yan etki ile karşılaşmadıklarını açıklamışlardır.

Bunlar da ilginizi çekebilir!