19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaKadınGüzellik SırlarıBotoks Etkisi İle Yüzünüzü Güzelleştiren Havuç Maskesi Tarifi!

Botoks Etkisi İle Yüzünüzü Güzelleştiren Havuç Maskesi Tarifi!

Botoks'a artık ihtiyacınız yok, havuç maskesi ile her türlü kırışıklığı sihirli bir şekilde ortadan kaldırarak, sıkı ve güzel bir cilde sahip olacaksınız.

İçerikleri

Botoks Etkisi İle Yüzünüzü Güzelleştiren Havuç Maskesi Tarifi! – Yaşlanma ve stresli bir yaşam tarzı cildinizin yorgun ve yaşlı görünmesine neden olur. Ne yazık ki, yaşlanan cildinize uygulamak istediğiniz bazı çözümler size istediğiniz sonuçları vermeyecektir. Neyse ki mutfağınızda yer alan birkaç basit malzeme ile kolayca yapabileceğiniz doğal havuç maskesi sayesinde, botox yaptırmışçasına doktora gitmeden sıkı ve güzel bir cilde sahip olacaksınız. Ve her şeyden önemlisi botox uygulamasının maliyetine katlanmadan güzel bir cilde kavuşacaksınız.

Sağlıklı Bir Cilt İçin..

Her şeyden önce cildiniz vitamin bakımından zengin bir diyete ihtiyaç duyar. Güzel ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için özellikle diyetinize bol miktarda A vitamini ve bol miktarda beta-karoten içeren havucu eklemelisiniz. Yaşlandıkça ya da rüzgara ve havaya maruz kaldıkça, serbest radikaller cildin üzerinde olumsuz etkiler yapar. Havuç maskesindeki antioksidanlar, serbest radikaller tarafından cildinize verilen hasarı hafifletmeye yardımcı olur.

Havuç maskesi ayrıca cildi nemlendirir, kırışıklıkların görünümünü azaltır, akneleri yok eder ve cildi temizleyen antiseptik özelliklere sahiptir.
Maskeyi kullanmadan önce yüzünüzün temiz olduğundan emin olun. Ekstra yumuşaklık için yulaf ezmesi gibi yumuşak bir temizleyici kullanabilirsiniz.

Havuç Maskesi İçin Gerekli Malzemeler

  • 1 Yemek kaşığı mısır nişastası
  • 5 Yemek kaşığı havuç suyu (taze sıkılmış)
  • 1 Yemek kaşığı az yağlı ekşi krema

Havuç Maskesi Nasıl Yapılır?

Mısır nişastasını yarım bardak suda çözün, daha sonra homojen bir kıvama gelinceye kadar çırpın. Karışımı bir tencereye koyarak üzerine 100 ml kaynamış su ekleyin. Karışımı soğumaya bırakın. Karışım soğuduktan sonra ekşi kremayı ve havuç suyunu ekleyin. Havuç maskesini yüzünüze uygulayın ve yaklaşık yarım saat kadar bekletin. Maskeyi ılık suyla yıkadıktan sonra yüzünüze biraz nemlendirici krem ​​sürün.

Havuçlu Maskesi İle İlgili İpuçları

  • Eğer havuç suyunu elde etmek için katı meyve sıkacağınız yoksa sorun değil. Havuçları ince bir rende ile rendeleyebilirsiniz. Daha da iyi sonuç almak için blender kullanmanızı tavsiye ederiz.
  • Havuçları rendeledikten sonra, havuç suyu elde etmek için ince bir süzgeçten geçirin.
  • Taze havuç suyu satan bir yerden havuç suyu temin edebilirsiniz.
  • Cildinizde çok tahribat varsa havuç maskesini üç gün boyunca kullandığınızdan emin olun. Doğal bileşenler içeren havuç maskesi botox etkisi ile cildinizi sıkılaştırarak harika görünmenizi sağlayacaktır.
  • Cildinizdeki yaşlılık ve deformasyon izlerini yok etmek için için bol miktarda A vitamini, C Vitamini, omega-3 yağ asidi ve E Vitamini içeren yiyecekler yediğinizden emin olun.

Göz Çevresi Kırışıklıkları İçin Doğal Kür