25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınCilt BakımıArmathene krem ne işe yarar, ne için kullanılır? Fiyatı

Armathene krem ne işe yarar, ne için kullanılır? Fiyatı

Armathene Krem, çeşitli cilt sorunlarına iyi gelen etkili bir kremdir. Her evde bulunması gereken Armathene Krem nedir? Armathene krem ne işe yarar? Armathene krem nasıl kullanılır? Tüm bu sorulara yazımızın devamında detaylı yanıtlar verdik.

İçerikleri

Bir yumuşatıcı görevi gören Armathene krem, kuru cildin rahatlamasını sağlamaktadır. Özellikle emzirme sırasında meme ucu yaralarından şikayetçi olan emziren annelerin meme ucu yaralarını iyileştirdiği için oldukça popülerdir.

Armathene Krem Nedir?

Çok yönlü bir krem olan Armathene krem nedir diye bir araştırma yaptık. Etken maddesi Deskpantenol olan Armathene kremin cilt onarma özelliği bulunmaktadır. Cerrahi yaralar, bacak ülseri, yatak yaraları, kronik yaralar, anüs çatlakları ve meme ucu çatlakları gibi birçok cilt sorununa iyi gelmektedir. Armathene kremin etken maddesine karşı alerjisi olan kişilerin bu kremi kullanmaması önerilmektedir.

Tedavi esnasında mutlaka doktorun önerilerine dikkat edilmelidir. Çünkü yanlış kullanımlar ilaçtan istenen faydanın sağlanamamasına neden olmaktadır. Doktorlar hastanın yarasına ve durumuna göre en uygun kullanım şeklini tarif etmektedir.

Armathene Krem Ne İşe Yarar?

Birçok kişi için Armathene krem ne işe yarar önem arz etmektedir. Enfeksiyon riski taşıyan yüzeysel yaraları iyileştiren Armathene krem, pişikler ve yanıklar gibi birçok soruna iyi gelmektedir. Etken maddesi sayesinde cildin iyileşmesini destekleyen kremin cildi nemlendirme ve kaşıntıyı azaltma etkisi de bulunmaktadır.

Armathene krem, ciltte yüzeysel bir şekilde oluşan yaraların, sıyrıkların ve çatlakların iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Kremin yaygın olarak kullanılma sebepleri dışında diğer bazı durumlar için de doktorunuz bu kremi kullanmanızı uygun bulabilir.

Armathene Krem Ne İçin Kullanılır?

Armathene krem ne için kullanılır geniş bir konudur. Çünkü bu krem birçok cilt sorununda kullanılmaktadır. Armathene kremin kullanıldığı bazı durumlar aşağıda sıralanmıştır:

  • Emziren annelerde meme ucu çatlakları
  • Anal bölge veya makat çatlakları
  • Topukta oluşan çatlaklar
  • Yanıklar
  • Dermatit yaralar
  • Kesik ve sıyrıklar
  • Cerrahi işlemler sonrası oluşan yaralar
  • Pişik ve pişik mantarları
  • Bebek pişiği
  • Cilt kuruluğu

Armathene Krem Nasıl Kullanılır?

Armathene krem, doktorun veya eczacının önerdiği şekilde kullanılmalıdır. Ancak uzman olan kişiler tarafından kullanıma dair bilgilendirme yapılmadı ise kremin içerisindeki yönergeler izlenmelidir. Armathene krem, yara ve yanıklarda günde 1-2 kere kullanılmalıdır. Emzirme sebebi ile oluşan meme ucu çatlaklarında her emzirme sonrası sürülmelidir. Bebeklerde pişiği iyileştirmek için her bez değişimi sonrasında kullanılmalıdır.

Armathene Krem Emziren Anneler Kullanabilir Mi?

Bebeklerine bir şey olacak korkusu yaşayan anneler, Armathene krem emziren anneler kullanabilir mi araştırmaktadır. Armathene krem, emzirme ile oluşan göğüs ucu yaralarını tedavi etmektedir. Bu nedenle her emzirme sonrasında bu krem kullanılabilir.

Armathene Krem Hamileler Kullanabilir Mi?

Hayvanlar üzerinde çeşitli çalışmalar yapıldığında Armathene kremin bebek üzerinde olumsuz bir etkisine rastlanmamıştır. Ancak bu çalışmalar hamile insanlar üzerinde yapılmamıştır. Bu nedenle etkisinin ne olacağı bilinmemektedir. Doktorunuz önermediği sürece bu kremi gebelik döneminde kullanmayınız.

Armathene Krem Pişik İçin Kullanılır Mı?

Çok yönlü bir krem olan Armathene krem pişik için kullanılır sorusunun yanıtı birçok kişiyi memnun etmektedir. Armathene krem pişik tedavisinde etkili bir kremdir. Bebeklerde her bez değiştirme sonrasında Armathene krem kullanılabilir.

Armathene Krem Yanık İçin Kullanılır Mı?

Armathene kremin cildi iyileştirici etkisi bulunmaktadır. Bu özelliği sayesinde yanık tedavisinde etkili olmaktadır. Düzenli kullanıldığı takdirde yanık tedavisinde kısa sürede etki etmektedir.

Armathene Krem Çatlak İçin Kullanılır Mı?

Çatlak sorunu çeşitli bölgelerde meydana gelen can sıkıcı bir durumdur. Armathene krem çatlak için kullanılır araştırdığımızda, bu kremin farklı çatlak sorunlarına iyi geldiğini görüyoruz. Armathene kremi meme ucu çatlaklarında, topuk çatlaklarında ve makat çatlaklarında kullanabilirsiniz. Kullanım şeklini doktorunuzdan öğrenmeniz daha doğru olacaktır.

Armathene Krem Genital Bölgede Kullanılır Mı?

Armathene krem genital bölgede yaşanan çatlak ve bazı diğer sorunlar için doktor önerisi ile kullanılabilir. Doktora danışmadan kullanmamanız tavsiye edilmektedir.

Armathene Krem Yüze Sürülür Mü?

Armathene kremi kullanacak olan kişiler, ilk olarak Armathene krem yüze sürülür araştırmaktadır. Cildi onaran ve cildin kendisini yenilemesini sağlayan Armathene krem yüze sürülebilir. Yüzdeki kuruluğa ve tahrişe iyi gelmektedir.

Armathene Krem Vajinaya Sürülür Mü?

Armathene krem vajina için kullanılan bir krem değildir. Ancak doktorunuz tedavi için gerekli görür ve önerir ise kullanabilirsiniz.

Armathene Krem Göğüs Ucu Çatlağına Sürülür Mü?

Armathene krem göğüs ucu çatlağına sürülür sorusuna evet yanıtımız özellikle emziren anneleri rahatlatacaktır. Cildi onaran ve iyileştirici bir etkisi bulunan Armathene krem göğüs ucu çatlağına sürülebilir.

Armathene Krem Fiyatı Ne Kadar?

Armathene krem fiyatı 39 TL olarak güncellenmiştir.

Armathene Krem Muadili Kremler Hangileri?

Tedavi sürecinde reçete edilen Armathene kremi bulamadığınız zaman Armathene krem muadili kremler hangileri öğrenerek tedavinize devam edebilirsiniz. Ancak muadil kremleri kullanmadan önce doktorunuza ya da eczacınıza danışmanız tavsiye edilmektedir. Armathene krem muadili kremler arasında Dexpanten merhem, Dexpanten krem, Beheptal krem ve Bepanthen krem yer almaktadır.

Armathene Krem Yan Etkileri Neler?

Cilt sorunlarını tedavi eden bir özelliği olsa da, Armathene krem yan etkileri neler iyi bilinmelidir. Armathene kremin görülme riski az olan yan etkileri kurdeşen, karın ağrısı, boğazda şişlik ve soluk almada güçlüktür. Bu yan etkiler görüldüğü zaman krem kullanımına son verilerek doktora gidilmelidir.

Armathene Krem Kullananların Yorumları Neler?

Armathene krem kullananların yorumları çok değerlidir. Kremi deneyimleyen ve krem hakkında bilgi sahibi olan bu kişilerin yorumları sayesinde Armathene krem hakkında birçok şeyi öğrenebilirsiniz. Yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla Armathene krem cilt sorunlarını etkili bir şekilde ve kısa sürede tedavi etmektedir. Düzenli kullanıldığı zaman kısa zamanda cildi yenilediği söylenen Armathene krem ciddi yan etkiler ortaya çıkarmıyor.

İlginizi Çekebilir