19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaSağlıkAnti-Skab krem ne işe yarar, uyuza iyi gelir mi? Fiyatı

Anti-Skab krem ne işe yarar, uyuza iyi gelir mi? Fiyatı

Anti-Skab Krem, bit ve buna benzer uyuz akarlarını yok eden bir losyondur. Etken maddesi ile bu parazitlerin sinir sistemini bozan Anti-Skab Krem nedir? Anti Skab Krem ne işe yarar? Anti Skab Krem nasıl kullanılır? Bit sorunu yaşayan herkesin merak ettiği bu soruların yanıtını yazımızın devamında bilgilerinize sunuyoruz.

İçerikleri

Anti-Skab kremin kullanımına çok dikkat edilmelidir. Herkesin bitler ve uyuzlardan etkilendiği bölge farklı olacağı için kullanım dozu herkese göre değişiklik gösterir. Bu nedenle doktora danışmadan Anti-Skab Krem kullanılmamalıdır.

Anti-Skab Krem Nedir?

Her bireyin başına en az bir kere bit ya da uyuz olayı gelmiştir. Bu nedenle AntiSkab krem nedir diye araştırmış olan kişi sayısı fazladır. Etkili bir bit losyonu olan Anti-Skab krem ile ilgili en detaylı bilgileri sizlere sunacağız. 30 gramlık tüplerde satılan Anti-Skab krem, piretroid ilaç sınıfındadır.

Etken maddesi sayesinde akarları ve bunun yumurtalarını felç ederek ilerleyen Anti Skab Krem oldukça etkilidir. Son günlerde özellikle uyuz hastalığı artmıştır. Bulaşıcılığı yüksek olan uyuz hastalığı uzun sürmektedir. Anti Skab krem en iyi uyuz ilaçlarından biridir. Doktorunuzun gözetiminde bu kremi düzenli olarak kullandığınız zaman uyuz ve bit sorunundan kurtulacaksınız.

Anti Skab Krem Ne İşe Yarar?
Anti Skab Krem Ne İşe Yarar?

Anti Skab Krem Ne İşe Yarar?

Temelde bit ve uyuz ilacı olan AntiSkab krem ne işe yarar geniş bir konudur. Çeşitli cilt sorunlarını tedavi eden bu Krem özellikle cildi enfekte ederek tahrişe neden olan uyuz tedavisinde kullanılmaktadır. Anti-Skab kremi vücudun birçok yerinde kullanabilirsiniz.

Etken maddesi Permetrin sayesinde kaşıntıya neden olan parazitleri öldüren Anti Skab krem kasık bitlerini de tedavi etmektedir. Kullanımı kolay olan bu kremi düzenli kullanmanız tavsiye edilmektedir.

Anti-Skab Krem Neye İyi Gelir?

AntiSkab krem neye iyi gelir özellikle uyuz hastalığı yaşayanlar bilmektedir. Çünkü ilk kullanımda bile uyuz akarlarını felç ederek vücuttan atmaktadır. Çok etkili bir ilaç olan Anti-Skab kremi kullandıktan sonra kaşıntının geçmesi 10 günü bulabilir. Ancak kaşıntı iki hafta içinde geçmez ise ikinci bir kullanım gerekebilir. Anti Skab Krem sirkeleri, bitleri ve uyuza neden olan akarları hedef almaktadır. Topikal bir ilaç olan Anti-Skab Krem haricen kullanılır.

Anti Skab Krem Ne İçin Kullanılır?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Anti-Skab Krem bit ve uyuz tedavisinde kullanılan bir kremdir. Bit ve uyuzların sinir sistemini çökerterek ilerleyen Anti Skab Krem kısa sürede etkisini göstererek vücudun rahatlamasını sağlar. Reçetesiz olarak satılsa da, doktor bilgisi dahilinde kullanılması tavsiye edilmektedir. Yanlış kullanım nedeni ile istenmeyen durumlar yaşanabilir. Çünkü kremin kullanım dozu herkeste değişiklik göstermektedir.

Anti-Skab Krem Nasıl Kullanılır?

AntiSkab krem nasıl kullanılır çok dikkat edilmelidir. Bazı kremler vücudun belirli bölgelerinde kullanılırken, Anti Skab krem hemen her yerde kullanılabiliyor. Bu kremi kullanmadan önce duş alınması önerilmektedir. Temizlenen vücudun baş dışında tüm bölgelerine uygulanmalıdır. Özellikle el ve ayak parmakları arası, koltuk altı, bilekler, dış genital organlar, tırnak altlarına sürülmesine dikkat edilmelidir.

Krem sürdükten sonra 8-12 saat kadar beklenmelidir. Losyonun hızlı emilme özelliği olduğu için krem sürülmemiş gibi görünebilir. Bu durumda tekrardan Krem sürmeniz dozu arttıracağından önerilen dozdan fazla kullanmamanız çok önemlidir. 8-12 saat sonrasında vücut yıkanabilir. Ancak fayda sağlamak için kremin önerilen süre kadar vücutta bekletilmesi tavsiye edilmektedir.

AntiSkab krem kullanım dozu herkeste aynı değildir. Bu nedenle direkt olarak dozla ilgili bir bilgi verilmediği görülmektedir. Anti Skab kremin ne kadar kullanılacağı hem yaşa hem de kişinin hastalığının durumuna göre değişiklik göstermektedir. Doktorunuz doğru değerlendirmeleri yaparak en doğru doz ayarını verecektir.

Anti-Skab Krem Günde Kaç Kez Kullanılır?

Kısa sürede etkisini gösteren AntiSkab krem günde kaç kez kullanılır çok iyi bilinmesi gereken bir sorudur. Çünkü Anti-Skab krem ilk kullanımda uyuz ve bit istilasından kurtarmaktadır. Genelde ikinci bir kullanıma gerek yoktur. İlk kullanımdan sonra kaşıntının geçmesi 10 günü bulabilir. Bu nedenle günde bir kere kullanılması yeterlidir.

Anti Skab Krem Emzirenler Kullanabilir Mi?

Anti-Skab krem kullanımında kremin anne sütüne geçip geçmediği ve çocuğa bir zararı olup olmadığı kesin olarak bilinmiyor. AntiSkab krem emzirenler kullanabilir mi araştırdığınız zaman çok bilgi olmadığını göreceksiniz. Anti Skab kremin çok az miktarda anne sütüne geçeceği düşünülmektedir. Bu nedenle doktor tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanılmamalıdır. Doktorunuz fayda – zarar değerlendirmesini yaparak kullanımınız konusunda en doğru kararı verecektir.

Anti-Skab Krem Hamileler Kullanabilir Mi?

Emziren annelerde olduğu gibi gebelikte de Anti-Skab kremin fetüse etki edip etmediği net olarak bilinmiyor. Hamilelik döneminde doktor izin verir ise bu krem kullanılmalıdır. Anti-Skab kremi kullanırken hamile olduğunuzu fark ederseniz, krem kullanımını durdurarak derhal doktora gitmelisiniz.

Anti-Skab Krem Bebeklerde Kullanılır Mı?

Annelerin en çok araştırdığı AntiSkab krem bebeklerde kullanılır sorusuna değinmek istiyoruz. Anti Skab Krem 2 aylık ve daha büyük bebeklerde kullanılabilir. Ancak iki aydan iki yaşa kadar bebeklerde 3.75 losyondan fazla kullanılması önerilmez. Kullanım dozu ve şekli kesinlikle doktora danışılmalıdır. Çocuklarda yan etki riski daha fazladır. Bu nedenle çok dikkatli kullanılması ve herhangi bir yan etki görüldüğü zaman derhal doktora gidilmesi tavsiye edilmektedir.

Anti-Skab Krem Genital Bölgede Kullanılır Mı?

Anti-Skab kremin kullanım alanı oldukça geniştir. Tüm vücutta kullanılabilen bu kremi dış genital bölgede kullanabilirsiniz. Kullanım dozu yaşa ve kişiye göre değişeceğinden doktorun önerisi göz önünde bulundurularak kullanılmalıdır.

Anti-Skab Krem Yüze Sürülür Mü?

Son günlerin yaygın hastalığından olan uyuz hastalığı ciddi kaşıntıya ve yaraya neden olmaktadır. Etkili bir uyuz kremi olan AntiSkab krem yüze sürülür öğrenmek isteyen kişi sayısı fazladır. Anti Skab Krem yüz bölgesindeki uyuzları öldürmek için bu bölgede önerilen dozda kullanılabilir. İlk kullanımda etkisini gösterdiği için genelde ikinci bir kullanıma gerek duyulmaz.

Anti-Skab Krem Vajinaya Sürülür Mü?

Anti-Skab krem, uyuz istilasında tüm vücuda kullanılabilmektedir. Vajina bölgesinde vajina içine sürmemeye dikkat edilerek kullanılabilir. Ancak her ihtimale karşı doktorunuza danışmanız çok daha doğru olacaktır.

Anti-Skab Krem Uyuza İyi Gelir Mi?

Anti-Skab Krem bir uyuz kremidir. Uyuza neden olan akarların sinir sistemlerini etkileyerek ölmelerine neden olan Anti-Skab, ilk kullanımda vücudu bu istiladan kurtarmaktadır. Herkeste aynı dozda kullanılmayan bu kremin doz ayarını doktorlar yapmalıdır.

Anti Skab Krem Yan Etkileri Neler?

AntiSkab krem yan etkileri neler diye araştırma yaptık. Uyuz hastalığı ile beraber görülen şişlik, kaşıntı, kızarıklık ve tahriş gibi cilt sorunları Anti-Skab kremden sonra bir süre artabilir. Bununla beraber hafif batma ve yanma hissi de görülebilir. Bu etkiler devam ederse ya da daha da kötüleşirse, krem kullanımı durdurularak doktora danışılmalıdır.

Anti-Skab Krem Fiyatı Kaç Lira?

Anti-Skab kremin fiyatı birçok ilaca göre uygundur. Anti-Skab krem eczanelerde 41 TL’ye satılmaktadır.

Anti-Skab Krem Reçetesiz Alınır Mı?

Anti-Skab krem normal reçeteli bir kremdir. Eczanelerden reçetesiz olarak alinabilir.

Anti-Skab Krem Muadili Kremler Hangileri?

Anti-Skab kremi bulamadığınız zaman AntiSkab krem muadili kremler hangileri öğrenerek tedavinize bu kremlerle devem edebilirsiniz. Anti-Skab krem muadili kremler şu şekilde sıralanabilir:

  • Kwellada losyon
  • Kwellada şampuan
  • Metrin krem
  • Metrin şampuan
  • Niksen şampuan
  • Zalvor krem

Anti-Skab kremi bulamadığınız zaman yukarıda sıralanan kremleri doktorunuza ya da eczacınıza danışarak kullanabilirsiniz. Bu kremlerin hepsinin etken maddeleri hemen hemen aynıdır. Aynı etken maddeler sayesinde aynı sorunları tedavi etmektedir.

Anti-Skab Krem Kullananlar Yorumları Neler?

AntiSkab krem kullananlar yorumları neler birçok kişiye ışık olmaktadır. Çünkü uyuz hastalığı çok can sıkıcı bir hastalıktır. Şiddetli kaşıntıya neden olan uyuz hastalığı için Anti-Skab kremi kullanan kişiler, kremin anında etki ettiğini söylemektedir. Genelde ilk kullanımda bu hastalıktan kurtulduklarını belirten kişiler, kremi sürdükten sonra en az 8 saat bekletmelerini söylemektedir. Anti-Skab kremi kullanan kişiler, uzun süre geçmeyen ve sıkıntı yaşatan uyuz hastalığından kurtulduklarını belirtmişlerdir. Ayrıca kremin ilk gün bile etkisinin çok yüksek olduğunu söylemişlerdir.

İlginizi Çekebilir: