22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviZerdeçallı limonata ile depresyona son verin!

Zerdeçallı limonata ile depresyona son verin!

Zerdeçalın çok güçlü anti-inflamatuar özelliklerinin yanında depresyona da iyi geldiğini biliyor muydunuz?

İçerikleri

Uzmanlar zerdeçalın kanserli hücrelerin daha fazla büyümesini önlemede ve kolesterolü düşürmede etkili olduğunu söylemektedirler. Bunların dışında zerdeçalın faydaları saymakla bitmiyor, ancak cilt kanseri, alzheimer hastalığı, artrit, mide ekşimesi, sarılık, diyare, safra kesesi ve karın ağrısı gibi diğer rahatsızlıklara da iyi geldiğini belirtmek gerekiyor.

Zerdeçal Depresyonla Savaşıyor!

Son bilimsel çalışmalar zerdeçalın depresyon üzerinde olumlu etkileri olduğunu gösteriyor. Tarife uygun hazırlanacak bu limonatadan içmeye başladıktan birkaç gün sonra değişim fark ediliyor. Zerdeçal ve limonun sayısız yararları düşünüldüğünde depresyonda olmasanız da bol buzlu zerdeçallı limonata ile sıcak yaz günlerinize keyif katabilirsiniz.

Depresyonda Prozac’tan daha etkili ve sağlıklı bir içecek!

Depresyonla mücadele etmek için çeşitli yöntem ve ilaçlar var. Piyasadaki en yaygın olarak kullanılan ilaçlardan biri olan Prozac’dır. Ancak üzücü olan şey şu ki; bu ilaçların tamamının kilo kaybı, iştahsızlık, bulantı, uyuşukluk, baş dönmesi, daha kaygılı hissetme hali, uyku sorunları, iştah kaybı, yorgunluk, terleme, solunum zorluğu, intihar etkisi ve midede kanama gibi ciddi yan etkilere neden olduğu da biliniyor.

Şimdi siz Saglikhaberlerleri.com.tr takipçilerine bir müjde vermek istiyoruz ki, zerdeçal düzenli kullanımında böyle büyük bir depresif bozukluğu, hiçbir yan etkisi olmadan doğal olarak iyileştirebiliyor! Zerdeçal içerisindeki curcumin bileşeninden ötürü, stres ve depresyondan sorumlu Prozac’taki ilaç fluoksetine eşdeğerdir. Depresyon için, zerdeçal gibi elinizde doğal bir ilacınız var artık!

Zerdeçallı Limonata Nasıl Yapılır?

Zerdeçallı limonata yapmanın pek çok yolu var. Ancak burada seçtiğimiz en kolay, en etkili ve aynı zamanda en lezzetli tariftir.

Malzemeler;

  • 4 su bardağı soğuk su
  • 2 yemek kaşığı toz zerdeçal
  • 4 yemek kaşığı organik akçaağaç şurubu veya doğal bal
  • 1 adet limonun suyu
  • 1 adet kan portakalı suyu (tercihe bağlı)

Hazırlanışı;

Tüm malzemeleri bir kâsede iyice karıştırın. İçerisine limon dilimleri ekleyebilirsiniz.

Kullanımı;

Doğal bir anti-inflamatuar, antioksidan ve antiviraldir. Temel besin maddelerinin emilimini artırarak bağışıklık sistemini daha güçlü hale getirir. Kalori yakmak için birçok detoks ve meyve suyunda kullanılır. İçerisindeki curcumin bileşeninden ötürü stres ve depresyona  karşı etkilidir.

Zerdeçal, büyük miktarlarda alındığında bile herhangi bir yan etkiye sahip olmayan çok sağlıklı bir köktür. Günlük olarak tüketilebilir ve her tür gıda ile kullanılabilir.

Malzemeleri rahatça temin edilebilen zerdeçallı limonata karışımını hazırlamak oldukça basittir. Besin değerini azaltacağından bu malzemelerin fazla sıcakta bekletilmemeleri tüm etkilerinin vücuda geçmesi bakımından önemlidir.

Zerdeçallı limonatayı deneyin ve sizin için nasıl fayda sağladığını bizzat görün. Sonuçta zerdeçallı limonata, bağışıklık sisteminizi güçlendirerek sizi birçok hastalıktan koruyacak ve daha sağlıklı olmanıza yol açacaktır.