19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSağlıkSpor / EgzersizZayıflamak, sıkılaşmak isteyenler için stepper spor aleti nedir?

Zayıflamak, sıkılaşmak isteyenler için stepper spor aleti nedir?

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kadınlar aralarında kilo verme yarışına girerler. Birçok kişi tarafından kilo vermek için diyet programları, yürüyüşler, egzersizler ve hiç kuşkusuz spor salonları ve spor aletleri akla gelir.

İçerikleri

Spor salonlarına gitmenin yanı sıra insanlar kendi evlerine spor aleti alarak zayıflamaya çalışmaktadırlar. Özellikle dışarıya çıkamayan insanlar için en iyi alternatif ise stepper spor aletidir.

Sizleri Stepper aleti ile tanıştırmak isteriz. Yürüyüş bandı almak istiyor fakat fiyatının yüksekliği sebebiyle alamıyorsanız daha makul bir fiyata stepper aleti alarak ev içinde günlük yürüyüşünüzü yapabilir ve böylece sıkılaşarak sağlık şekilde kilo verebilirsiniz.

Stepper Spor Aleti Nedir?

Stepper bütün vücut yapısını çalıştırarak sıkılaşmada büyük bir etkisi olduğu görülmektir. Tek yapmanı gereken stepper aletiniz üzerine çıkarak adım atmak.

Aşağı ve yukarı devamlı adım atarken bir yandan da yaktığınız kalorileri ekranda görebilirsiniz. Oldukça eğlenceli sizi sıkmayan bir spor aletidir. Ayrıca yakılan kalorileri ekranda gördüğünüzde daha da bir gaza gelerek yürüyüş yapmayı bırakmak istemeyeceksiniz.

Yürüyüş bandında ileri adım atarken stepper aletinde aşağı yukarı merdiven çıkar gibi adımlar atıyorsunuz bu sayede vücudunuz ayak kaslarınızdan başlayarak en üst kaslara kadar iyi bir şekilde sıkılaşma geçirecektir.

Stepper aletinden basen, göbek, alt karın ve stepper çeşitlerine kadar üst karın kası dahi olmak üzere birçok kas çalışarak kilo vermenizde çok büyük etki oluşturacak.

Stepper Kaç Kalori Yakar?

Stepper ile yaklaşık 40 dakika gibi bir sürede 500 – 600 kalori yakabilirsiniz. Unutmayın ki stepper ev içinde kullanabilecek en pratik spor aleti olduğu gibi en kolay ve en hızlı şekilde de sizi sıkılaştıracak bir spor aletidir.

Stepper spor aletiniz bir tıkla sipariş verebilir ve en kısa zamanda vücudunuzu sıkılaştırarak kilolarınıza elveda diyebilirsiniz.

Stepper Çeşitleri Neler?

Üzerine çıkıp adım atmak için tasarlanan stepperler son dönemlerde popüler olmasıyla birlikte birkaç çeşidinde ortaya çıkmasına neden oldu.

  • Çekme ipli stepper sayesinde alt kaslar çalıştığı gibi üst kaslar, özellikle kol kasları da müthiş bir derece de sıkılaşır.
  • Birkaç model bulunan stepperin bir diğer çeşidi de dengede durmanızı sağlayan uzun bir tutunmağı olan modelidir.

Stepper Fiyatı Nedir? 2021

Stepperler ilk çıktığı yıllarda oldukça uygun fiyata piyasaya sunulmuştu yaklaşık 150- 350 TL arasında değişiyordu.

2021 piyasasına göre 500- 1000 TL arasında satışa sunulmaktadır.

Stepper Spor Aleti Ses Yapar mı?

Sadece attığınız adımların çok hafif bir dışa vurum sesi çıkar. Eğer ki içiniz rahat etmediği takdirde komşularıma ses gider derseniz stepper aletleri için altlık matlar bulunmaktadır. Bir adet evinizde bulundurarak mat üzerinde stepper kullanabilirsiniz.

Hızlı Kilo Vermek İçin Ne Yapılmalı?

Stepper ile vücut sıkılaşır ve sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Bunun yanı sıra etkili ve hızlı bir şekilde kilo vermek için size uygun diyet programları da seçebilir ve uygulayabilirsiniz.

Sağlıklı beslenme ve stepper spor aleti ile oldukça hızlı ve kalıcı kilo verebilirsiniz

Uyarı!

Önceden 10 dakika kadar ısınma hareketleri yaparak stepper aletlerinizi kullanınız. Stepper aleti sizi çok yoruyor ve halsizleştiriyorsa doktor tavsiyesinde kullanmanızı öneririz. Stepper aletini dinlenerek yapınız. Çok yorulduğunuzda bırakınız. İlk başladığınız zamanlarda maksimum 25 dakika yapmanız tavsiye edilir.