26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKadınSevgililer günü hediyesi için parfüm markası önerileri

Sevgililer günü hediyesi için parfüm markası önerileri

İçerikleri

Bir insana dair hatırlanan en eski şeylerin başında kokusu geliyor. Sevgililer günü gibi özel günlerde, bu nedenle en çok tercih edilen ürünlerin başında parfüm geliyor. İçerdiği eşsiz notalarla, size her an farklı bir his yaşatan kaliteli parfümler unutulmaz bir hediye olarak evlerin baş köşesinde yer alıyor ve her kullanıldığında, karşınızdaki kişiye sizi hatırlatır. Peki 14 Şubat sevgililer günü hediyesinde parfüm satın almayı düşünüyorsanız ancak marka konusunda karar veremediyseniz, neyi tercih etmelisiniz? Parfümde marka seçimi oldukça önemli. Bunun nedeni parfümün en ince detaylarına varana kadar özel bir konsept olması. Alt, orta ve üst notalarındaki detaylar, şişe tasarımı, içeriğin kalitesi ve uzun süren koku, her markada tabii ki aynı deneyimi sunmuyor. Sevgililer günü hediyesi olarak kaliteli bir markanın parfümünü hediye etmek istiyorsanız, Versace ve Chanel en çok öne çıkanların başında geliyor.

Yenilikçi ve İkonik: Chanel
Yenilikçi ve İkonik: Chanel

Yenilikçi ve İkonik: Chanel

Dünya modasına yön veren markalar içinde yer alan Chanel, parfüm ürünlerinde en çok tercih edilen markalardan biri. Kozmetik dünyasının lider markalarından Chanel’in parfümlerinin en önemli yönü, markanın zamansız ve ikonik formunu yansıtması. Bu da hem parfümün içeriğinde, hem şişenin tasarımında hem de diğer detaylarda öne çıkıyor. Cilt bakım ve kozmetik ürünlerinde çok tercih edilen bir marka olan Chanel’in parfümlerine baktığımızda, No 1 serisi en çok öne çıkanlardan. Vücut misti ve cilt bakımı konseptine sahip bir ürün olan Chanel No 1, markanın inovatif ve yenilikçi formunu yansıtırken aynı zamanda doğanın eşsiz gücünü de cildinize aksettiriyor. Anti aging, yaşlanma karşıtı formu ile öne çıkan No 1, canlandırıcı gücü ile sevgililer günü hediyesi olarak tercih edilebilecek parfümlerden.

İtalya’nın Lüks Konsepti: Versace

İtalya’nın Lüks Konsepti: Versace

Modada İtalyan imzası her zaman bir adım önde ve bu parfümlerde de geçerli. Modanın başkenti olarak nitelendirilen Milano’da başlayan bir butiğin hikayesi bugün dünyada tercih ediliyor. Kadın parfüm modellerinde Versace her zaman öne çıkmayı başarmış bir marka. Özel tasarıma sahip şişelerinde dünyanın en eşsiz doğal hazinelerini sunan marka, lüksün ve iddianın buluştuğu ürünler sunuyor. Sevgililer günü hediyesi olarak kaliteli bir parfüm arıyorsanız Versace ürünlerini tercih edebilirsiniz. EROS serisi başta olmak üzere Bright Crystal, Dylan Blue ve Crystal Noir gibi birbirinden özel seriler sizi Versace imzası ile bekliyor.

Sevgililer günü hediyesinde unutulmaz bir hediye vermeyi düşünüyorsanız yapmanız gereken Chanel ve Versace gibi dünyaca ünlü markaların yer aldığı Sephora dünyasında aradığınız ürünü bulmak. Üstelik sevgililer günü indirimi kapsamında tüm ürünlerinde harika fiyatlar da sizi bekliyor.

Bu ürünlere ve çok daha fazlasına Sephora magazalarından, sephora.com.tr’den ve Sephora mobil uygulamasından sahip olabilirsiniz.