18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlık PersoneliSağlık Sektörü Çalışanlarının Olmazsa Olmazı Terlikler

Sağlık Sektörü Çalışanlarının Olmazsa Olmazı Terlikler

İçerikleri

Sağlık sektöründe çalışanlar bilir, çalışma saatleri içerisinde, hijyen ve temizlik açısından riskli pek çok durum söz konusudur ve sebeple, kişisel giyim ürünlerinin muhafaza edilmesi, ister hastane, ister özel klinik ister bir bakım merkezi olsun, oldukça zor olmaktadır. Genellikle bu noktada, üniformalar yardıma koşar. Hem hizmet alan hastaların, personeli tanımasına yardımcı olan bu sistem, bir yandan da lekelenme, kirlenme ve yıpranma riski olan özel giysileri koruma açısından oldukça yararlıdır. Ancak bu noktada, yalnızca kıyafetleri muhafaza etmek yeterli değildir.

Tamamlayıcı bir unsur olan ayak giyimi de, sağlık sektöründe oldukça hayati öneme sahiptir. Dahası bu önem, yalnızca çalışanları değil, hizmet sunulan ortamın hijyeninin korunması ve sağlık kurumu dışından ayak yolu ile girmesi muhtemel riskleri de azaltma gerekliliğinden doğmaktadır. Bunun yanında, özellikle son yıllarda, sağlık kurumlarının da kalite kontrol sistemine girmesi, artık tüm personellerin üniformaları ile uyumlu ve temiz olmasını bir şart haline getirmiştir. Bu sebeple, sağlık sektöründe çalışan doktor, hemşire, bakıcı, temizlikçi ve benzeri pek çok personel, özellikle iş yerleri içerisinde giyecekleri uygun terliği bulmak için uğraşmaktadır.

Genellikle hemşire terliği olarak bilinen bu ürünlere ulaşma konusunda ise, pek çok kişi sorun yaşamakta, dahası işlerinin yoğunluğu göz önünde bulundurulduğunda, kalitesiz ve ayak sağlığına olumsuz etki edecek ürünleri tercih etmek durumunda kalabilmektedir. Bunun bir sebebi, söz konusu ürünün isminin bilinmemesi ve bir diğer nedeni de, alınabilecek doğru adresin bulunamamasıdır. Ancak, Sabomar ile sağlık çalışanları, işyerlerinde üniformalarına uyumlu olacak şekilde pek çok ürüne ulaşma imkanına sahiptir. Sabomar içerisinde sağlık çalışanlarının bulabileceği ve rahatlıkla iş yerlerinde kullanabilecekleri ürünler ise şu şekildedir:

Sabo Terlikler

Sabo terlik olarak adlandırılan bu ürün, oldukça rahat, kaymaz, sert ve çeşitli renklerde bulunan anti bakteriyel bir üründür. Sabomar web sitesi içerisinde klasik modellere ulaşılabileceği gibi, üniformalarla uyumlu renklerde çeşitli topuk düzeylerinde bulmak mümkündür. Klasik modeller genellikle tek veya iki renkten oluşurken, renkli ve desenli olanları da mevcuttur.

Özellikle doktorların tercih ettiği ve gergin hastane ortamlarını biraz olsun üniformaları ile renklendirmek isteyen kişiler için oldukça uygun bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Örnek vermek gerekirse, anesteziyolojist olarak çalışan birisi, mesleğinin konseptine uygun eğlenceli bir terliği ya da acil serviste çalışan başka bir personel üzerinde emergency yazan şık bir terlik modelini tercih edebilirler. Bunun yanında, çeşitli ayak numaralarına uygun, kadın ve erkekler için özel tasarlanmış olanları da yine www.sabomar.com adresinden temin edilebilmektedir.

Crocs Terlikler

Son yıllarda yalnız sağlık kurumları içerisinde değil, gündelik yaşamda da oldukça popüler olan crocs terlik modelleri, sabo terlikler ile sık sık karıştırılabilmektedir. Ancak bu terliklerin, kendine has bir takım ayırıcı özellikleri vardır. Öncelikli olarak, bu kategorideki ürünler, yalnız terlik değil, oynatılabilir kemeri sayesinde ayakkabı olarak da kullanıma imkan tanımaktadır.

Özellikle oldukça yoğun ortamda çalışan ve koşuşturması eksik olmayan çalışanların, daha rahat şekilde kullanabileceği bu ürünler, oldukça rahat tabanlı, ayak sağlığı için koruyucu niteliktedir ve delikli yapısı ile bir anlamda ayakların hava almasına da yardımcı olmaktadır. Elbette yine, hem kadın hem erkekler için çeşitli boylarda ve renklerde bu ürünlere ulaşmak mümkündür. Özellikle Avrupa’da çok eski yüzyıllardan bu yana kullanılan bu terlik konseptleri, sağlık ve hijyen alanındaki yararlarının yanında, rahatsız ve kapalı ayakkabıları giymekten meydana gelebilecek ter kokusunu ve mantar gibi viral hastalıkları da önleyici niteliktedir.

Diğer Seçenekler

Sektörel kullanım için gerekli olan terliklere bir tıkla ulaşmaya imkan sağlayan sabomar.com, müşterilerinin memnuniyeti için, pek çok seçenek sunmaktadır. Bu sebeple, ürünleri isimlerine göre kategorileştirmenin yanında, ziyaretçilerine diledikleri modelde terliğe ulaşmak için alt kategoriler de sunmaktadır. Örneğin, bayan müşteriler, alacakları terliklerin tamamen düz olmasını istemiyor ise, dolgu topuklu, ya da tahta topuk tercih ediyorsa yine bu kategorideki ürünleri inceleyebilir ve sahip olabilirler. Üstelik sağlık alanında çalışan kişilerin hassasiyetle dikkat edecekleri kaliteli ürün yelpazesi, pek çok önemli ve iyi markadan ürünün satışı ile de gözler önüne serilmektedir.

Sabomar, mesleki giyim söz konusu olduğunda, ürünün tesliminin ne kadar önemli olduğunun farkında olarak, müşterilerin, satın aldıkları ürüne en kısa sürede ulaşması için, siparişi en hızlı şekilde kargoya teslim etmektedir. Bu açıdan, her gün saat 16.00’a kadar yapılan siparişler, o gün içerisinde kargoya verilmiş ve en kısa sürede size ulaşması için yola çıkmış demektir. Siparişler ise, web sitesi üzerinden verilebilmenin yanında, telefon ile ulaşım imkanı da sağlamaktadır. Bu sebeple, sağlık alanında çalışmaya başlayacak ya da çalışan ve uygun terlik edinme ihtiyacı olan kişilerin, istek ve ihtiyaçlarına uygun, dahası, ayak sağlığının korunması açısından ortopedik nitelikli pek çok ürün, kolaylıkla buradan temin edilebilecektir.

Tüm bunlara ek olarak, yalnız sağlık sektörü değil, yemekhanelerin bulunduğu her kurumda bu departmanda çalışan kişilerin de ihtiyaçlarına uygun ürünlere ulaşmak da mümkündür.