19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaKadınCilt BakımıNibulen krem yüze sürülür mü, genital bölgede kullanılır mı?

Nibulen krem yüze sürülür mü, genital bölgede kullanılır mı?

Nibulen krem, genel olarak farklı özelliklere sahip enfeksiyonların tedavisinde kullanılan bir kremdir. Çok güçlü ve etkili olan bu kremin kullanıcı sayısı oldukça fazladır. Bu durum Nibulen krem nedir? Nibulen krem ne işe yarar? Nibulen krem nasıl kullanılır? gibi soruları akıllara getirmektedir. Nibulen kremle alakalı soruların yanıtını ve bu kremin cilt üzerindeki etkisini yazımızın devamında bulabileceksiniz.

İçerikleri

Mantar enfeksiyonlarının ortaya çıkardığı sorunları gidermeyi hedefleyen Nibulen krem, mantarları öldürür ve oluşumunu engeller. Doktorunuzun önerdiği şekilde düzenli olarak kullandığınız zaman Nibulen kremin etkileri daha da artmaktadır. Nibulen krem birçok mantar hastalığına iyi gelmektedir. Kremin yalnızca doktor reçetesi ile kullanılması tavsiye edilmektedir.

Nibulen Krem Nedir?

Son günlerde Nibulen krem nedir soruları ile çok sık karşılaşmaya başladık. Kullanım oranının artması bu kreme olan ilgiyi arttırmaktadır. Nibulen kremin etken maddesi siklopiroksolamin isimli bir maddedir. Mantar nedeni ile ortaya çıkan rahatsızlıkları iyileştiren Nibulen krem oldukça etkilidir. Kremi kullanan kişilerin yapmış olduğu olumlu yorumlar Nibulen kremin etkisini ortaya koymaktadır.

Eczanelerde 20 gramlık tüpler halinde satışa sunulan Nibulen kremin iki farklı formu daha bulunmaktadır. Deri yüzeyine sürülen Nibulen kremin başka kullanım şekli yoktur. Kullanım konusunda doktorun verdiği reçeteye birebir uyulması gerekmektedir. Bu sayede krem etkilerini artırarak sorunu daha çabuk ortadan kaldırmaktadır.

Nibulen Krem Ne İşe Yarar?
Nibulen Krem Ne İşe Yarar?

Nibulen Krem Ne İşe Yarar?

Nibulen kremin içeriğinde bulunan etken maddesi mantar enfeksiyonlarını tedavi etmektedir. Nibulen krem ne işe yarar sorusuna genel itibari ile mantar hastalıklarına iyi gelir yanıtı verilebilir. Mantar enfeksiyonlarını iyileştiren Nibulen krem, bu enfeksiyonların dağılmasını da engellemektedir. Nibulen krem SEBOREİK DERMATİT hastalığına da iyi gelmektedir.

Nibulen Krem Ne İçin Kullanılır?

Nibulen krem ne için kullanılır sorusuna yanıt vererek bu konuda sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Nibulen krem çeşitli mantar hastalıkları için kullanılabilir. Nibulen kremin kullanıldığı hastalıklar şu şekilde sıralanabilir:

  • Tırnak mantarı
  • Ayak mantarı
  • Seboreik Dermatit
  • Güneş mantarı
  • Kasık mantarı
  • Saçkıran
  • Vajinal mantar
  • Genital mantar

Nibulen Krem Nasıl Kullanılır?

Birçok kişi Nibulen krem nasıl kullanılır konusunda bilgi sahibi değildir. Bu konuda doktorun vermiş olduğu öneri dikkate alınmalıdır. Ancak doktor kullanım konusunda herhangi bir bilgi vermediği zaman kremin prospektüsünde yer alan bilgiler uygulanmalıdır. Vücudunuzda hasta olan bölüme Nibulen kremden biraz alarak sürün ve üzerini asla kapatmayın. Nibulen kremi günde iki defa kullanabilirsiniz.

Nibulen Krem İçeriği Nedir?

Nibulen kremin 1 gramında 10 mg kadar siklopiroksolamin bulunmaktadır. Kremin yardımcı maddeleri ise polietilenglikol, benzil alkol ve arıtılmış sudur.

Nibulen Krem Kortizonlu Mu?

Birçok kişi Nibulen krem Kortizonlu mu diye merak etmektedir. Nibulen krem Kortizon içermeyen etkili bir kremdir.

Nibulen Krem Bebeklerde Kullanılır Mı?

Doktor tarafından kullanılması zorunlu görülmedikçe Nibulen kremin 6 yaşından küçük olan çocuklarda ve bebeklerde kullanılmaması önerilmektedir.

Nibulen Krem Hamilelikte Kullanılır Mı?

Anne adayları tarafından Nibulen krem hamilelikte kullanılır sorusunun yanıtı merak edilmektedir. Nibulen krem sadece doktor tarafından zorunlu görüldüğü zaman hamilelikte kullanılmalıdır. Bunun dışında hamilelik döneminde kullanılması tavsiye edilmez.

Nibulen Krem Yüze Sürülür Mü?

Nibulen krem gözlere temas ettirilmeden yüz bölgesinde kullanılabilir.

Nibulen Krem Genital Bölgede Kullanımı Nasıldır?
Nibulen Krem Genital Bölgede Kullanımı Nasıldır?

Nibulen Krem Genital Bölgede Kullanımı Nasıldır?

Nibulen krem genital mantarlar için kullanılabilir. Kremin içerisinde verilen ablikatörü kullanarak mantarlı bölgeye kremi sürebilirsiniz. Daha sonra üzerini kapatmadan kremin kurumasını beklemelisiniz.

Nibulen Krem Ayak Mantarı İçin Kullanılır Mı?

Nibulen kremin kullanım alanı geniştir. Bu kremi ayak mantarı için de kullanabilirsiniz. Düzenli kullanıldığı zaman etkisini çok kısa süre içerisinde göstermektedir.

Nibulen Krem Tırnak Mantarı İçin Kullanılır Mı?

Nibulen krem tırnak mantarı hastalığında da etkili bir kremdir.

Nibulen Krem Egzama İçin Kullanılır Mı?

Egzama birçok kişide görülen bir rahatsızlıktır. Nibulen kremin prospektüsünde egzamaya iyi geldiğine dair bir bilgi yoktur.

Nibulen Krem Sivilce İçin Kullanılır Mı?

Nibulen krem sivilceye iyi gelmez. Sivilce için doktorunuzdan uygun bir kremi reçete etmesini isteyebilirsiniz.

Nibulen Krem Seboreik Dermatit İçin Kullanılır Mı?

Nibulen krem Seboreik Dermatit hastalığı için kullanılabilir. Düzenli kullanım ile etkisini hemen gösterir.

Nibulen Krem Reçetesiz Satılır Mı?

Normal reçeteli bir ilaç olan Nibulen kremi reçeteli veya reçetesiz olarak eczanelerden satın alabilirsiniz. Nibulen Krem Eşdeğeri (Muadili) Kremler Hangileri?

Nibulen krem muadili kremler hangileri öğrendiğiniz zaman tedavinize ara vermeden devam edebilirsiniz. Nibulen kremin yerine Canolen ve Siroksil kremleri kullanabilirsiniz.

Nibulen Krem Yan Etkileri Neler?

Her kremin olduğu gibi Nibulen krem yan etkileri vardır. Nibulen kremin çok nadir görülen yan etkileri kızarıklık, kaşıntı, yanma hissi ve cilt tahrişidir. Bu yan etkileri gördüğünüz zaman kremi kullanmayı bırakarak doktorunuza danışmalısınız.

Nibulen Krem Fiyatı 2022

Nibulen krem güncel fiyatı 35 TL’dir.

Nibulen Krem Kullananların Yorumları Neler?

Nibulen krem kullananların yorumları neler merak edilen önemli bir konudur. Bu yorumlar sayesinde Nibulen krem ile ilgili önemli bilgilere ulaşabilirsiniz. Nibulen krem kullanan kişiler, kremin çok etkili olduğunu belirtmektedir. Düzenli kullanıldığı zaman kısa süre içerisinde mantar sorununu yok ettiği söylenen Nibulen kremin ciddi bir yan etkisi de olmadığı görülmektedir.

Bunlar da dikkatinizi çekebilir!