24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKadınCilt BakımıLansinoh krem ne işe yarar? Kullananların yorumları neler?

Lansinoh krem ne işe yarar? Kullananların yorumları neler?

Lansinoh krem, yalnızca HPA lanonin içeren bir göğüs ucu kremidir. Tamamen doğal bir içeriğe sahip olan Lansinoh krem, hassas hale gelen göğüs uçlarını korumaya yardımcı olur. Özellikle anne adayları ve emziren anneler tarafından yoğun talep gören Lansinoh krem neye iyi gelir? Lansinoh krem ne için kullanılır? Lansinoh krem pisliğe iyi gelir mi? Lansinoh krem ile alakalı merak edilenlerin hepsini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

İçerikleri

Meme uçları ve çatlayan ciltlere Özel olarak üretilen Lansinoh krem, İngiliz Alerji Kurumu’ndan onay almış özel bir kremdir. Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen Lansinoh krem hem emziren annelerin hem de hamile olan anne adaylarının çantalarından eksik etmediği bir kremdir.

Lansinoh Krem Nedir?

Etkisini kısa sürede göstermesi ile dikkat çeken Lansinoh krem nedir iyi bilinmesi ve ona göre kremin kullanılması önerilmektedir. HPA teknolojisi kullanılarak saflaştırılan Lansinoh krem hassaslaşan göğüs uçlarını yumuşatarak korumaktadır. Annelere özel olarak üretilen Lansinoh krem kısa sürede göğüs ucuna iyi gelmektedir.

Emziren annelerin en önemli yardımcısı olan Lansinoh krem düzenli olarak kullanıldığı zaman göğüs ucu yaraları iyileşmektedir. İçeriği temiz olduğu için emzirmeden önce Lansinoh krem sürdüğünüz göğsünüzü yıkamanıza gerek yoktur.

Lansinoh Krem İçeriği Nedir?

Özellikle anne adayları ve emziren anneler Lansinoh krem içeriği nedir diye araştırmaktadır. Lansinoh kremin içeriği oldukça temizdir. Bu nedenle çekinmeden bu kremi kullanabilirsiniz. Lansinoh lanonin krem yüzde yüz doğaldır ve yalnızca HPA lanonin içermektedir.

Lansinoh Krem Neye İyi Gelir?

Doğumdan sonra emzirme sürecine giren annelerin meme uçlarında yara hem de hassasiyet oluşmaktadır. Bu durumda çok acı çeken anneler Lansinoh krem neye iyi gelir diye araştırdığında kremin meme ucu hassasiyetine iyi geldiğini öğrenirler. Yanlış emzirme pozisyonu ile ortaya çıkan yara ve hassasiyet için Lansinoh krem oldukça etkilidir.

Lansinoh Krem Ne İşe Yarar?
Lansinoh Krem Ne İşe Yarar?

Lansinoh Krem Ne İşe Yarar?

Ciltte kullanılması için tasarlanan Lansinoh krem cilt kuruluğu, kaşıntı ve pişik gibi sorunlara iyi gelmektedir. Ayrıca radyasyon nedeni ile ciltte meydana gelen yanık ve tahrişler için de Lansinoh krem kullanılabilir.

Lansinoh Lanonin Krem Nasıl Kullanılır?

Cilt tahrişlerinde çok etkili olan Lansinoh Lanonin krem nasıl kullanılır öğrenmeniz kremin etkisini artıracaktır. Lansinoh kremi doktorunuzun önerdiği şekilde kullanmanız tavsiye edilmektedir. Önerilen miktardan daha çok veya daha geniş alanlarda kullanılmamalıdır.

Lansinoh krem gözlere, burna, rektuma, vajinaya ve ağza sürülmemelidir. Sadece cilt için kullanılan krem bu bölgelere değdiği anda bol su ile durulanmalıdır. Kremi göğüs uçlarında kullanacağınız zaman her emzirme sonrasında kremi göğüs ucunuza sürebilirsiniz. Pisik için kullanılacağı zaman bebeğin altını güzel bir şekilde temizleyin ve cildi kuruduktan sonra temiz cilde uygulayın. Radyasyon tedavisinden sonra oluşan yaralar için kullanırken doktorunuza danışmanız tavsiye edilmektedir.

Lansinoh Krem Kaç Günde Etki Eder?

Lansinoh krem ile alakalı Lansinoh krem kaç günde etki eder sorusu merak edilmektedir. Lansinoh krem, etkisini hemen göstermektedir. Düzenli kullanım ile beraber bir hafta içerisinde sonuç alınmaktadır.

Lansinoh Krem Açıldıktan Sonra Ne Kadar Kullanılır?

Lansinoh krem açılmadığı sürece son kullanma tarihine kadar saklanabilir. Ancak açıldıktan sonra sadece 12 ay kullanılabilir. 12.aydan sonra kremin kullanılmaması gerekir.

Lansinoh Krem Hamilelikte Kullanılır Mı?

Lansinoh krem genelde emzirme döneminde kullanılan bir krem olduğu için Lansinoh krem hamilelikte kullanılır bilinmemektedir. Lansinoh kremi doğum öncesinde gebeliğin 32.haftasından itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz.

Lansinoh Krem Bebek Emzirirken Silinir Mi?
Lansinoh Krem Bebek Emzirirken Silinir Mi?

Lansinoh Krem Bebek Emzirirken Silinir Mi?

Lansinoh krem emzirme döneminde göğüs ucunda oluşan yaraları iyileştirerek hassasiyeti gidermektedir. Lansinoh kremi kullanırken bebeği emzirmeden önce göğüs ucunu silmeye gerek yoktur. Krem tamamen doğaldır ve bebeğe bir zararı yoktur.

Lansinoh Krem Makat Çatlağına İyi Gelir Mi?

Lansinoh krem temelde göğüs ucu kremi olarak bilinse de bazı diğer hastalıklara da iyi gelmektedir. Lansinoh kremi doktor kontrolünde makat çatlağı için kullanabilirsiniz.

Lansinoh Krem Uçuğa İyi Gelir Mi?

Lansinoh kremin mucizelerinden biri de uçuk tedavisinde etkili olmasıdır. Bir uçuk kremi olmayan Lansinoh kremi uçuk için de kullanabilirsiniz. Dudakları yumuşatan Lansinoh krem uçuğun kısa sürede geçmesine yardımcı olmaktadır.

Lansinoh Krem Pişiğe İyi Gelir Mi?

Lansinoh krem pişiğe iyi gelir mi sorusuna evet yanıtını verebiliriz. Bebeklerde çok sık yaşanan pişik probleminde, Lansinoh kremi temizlenen pişik bölgesine kullanabilirsiniz. İnce bir tabaka halinde sürdüğünüz kremin etkilerini kısa sürede görmeye başlarsınız.

Lansinoh Krem Sivilceye İyi Gelir Mi?

Genel olarak cildi yumuşatma etkisi bulunan Lansinoh krem pullu, kuru, pürüzlü ve kaşıntılı cilt sorunlarında da kullanılabilir. Lansinoh kremi doktorunuza danışarak sivilce için kullanabilirsiniz.

Lansinoh Krem Egzamaya İyi Gelir Mi?

Lansinoh Krem Egzamaya iyi gelir mi sorusu da çok sık karşılaştığımız bir sorudur. Lansinoh Lanonin krem egzama tedavisinde kullanılan bir kremdir.

Lansinoh Krem Yanığa İyi Gelir Mi?

Ciltte kullanılması için tasarlanan Lansinoh krem radyasyon nedeni ile oluşan cilt yanıklarına iyi gelmektedir. Ayrıca diğer cilt tahrişlerinde de etkilidir.

Lansinoh Krem Yüze Sürülür Mü?

Lansinoh krem yüzde oluşan yaralar ve yanıklar için kullanılabilir.

Lansinoh Krem Hemoroid İçin Kullanılır Mı?

Kişinin ciddi ağrılar yaşamasına neden olan hemoroid için çeşitli tedaviler uygulanmaktadır. Lansinoh krem Hemoroid için kullanılır merak ediyorsanız hemen yanıtlayalım: Lanonin içeriğe sahip olan kremler hemoroide bağlı kanama, kaşıntı ve yanmaya iyi gelmektedir. Ancak doktorunuza danışmadan Lansinoh kremi hemoroid için kullanmayınız.

Lansinoh Krem Anal Fissür İçin Kullanılır Mı?

Lansinoh kremi doktor gözetiminde anal fissür için kullanabilirsiniz. Doktora danışmadan anal fissür için Lansinoh kremi kullanmayınız.

Lansinoh Krem Lekesi Nasıl Çıkar?

Lansinoh krem doğal içerikli bir kremdir. Bu nedenle temizlenmesine gerek yoktur.

Lansinoh Krem Muadili Kremler Hangileridir?

Lansinoh krem Muadili Kremler Hangileridir öğrenmenizi tavsiye ediyoruz. Acil durumlarda Lansinoh kremi bulamadığınız zaman muadili kremleri kullanabilirsiniz. Lansinoh kremi bulamadığınız zaman yerine kullanabileceğiniz kremler şunlardır:

  • Mustela göğüs ucu kremi
  • Dermolife Lanonin
  • Philips Avent göğüs ucu kremi

Lansinoh Krem Eczanelerde Var Mı?

Lansinoh krem reçetesiz olarak satılan ve SGK tarafından karşılanmayan bir kremdir. Bu kremi eczanelerde veya online satış sitelerinde bulabilirsiniz.

Lansinoh Krem Fiyatı Ne Kadar?

Lansinoh Lanonin kremin 40 ml fiyatı 155 TL’dir.

Lansinoh Krem Kullananların Yorumları Neler?

Lansinoh krem kullananların yorumları neler merak ediyor olabilirsiniz. Lansinoh kremi kullananlar arasında yer alan emziren anneler, çektikleri göğüs ucu yarasından ve ağrısından Lansinoh krem sayesinde kurtulduklarını belirtmektedirler. Kremin herhangi bir yan etkisi olmadığını belirten kullanıcılar kısa sürede etkisini gördüklerini belirtmektedirler.

Bunlar da ilginizi çekebilir!