19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiyetKilo Verdiren 7 Mucize Yiyecek

Kilo Verdiren 7 Mucize Yiyecek

Araştırma mucizeyi garantilemiyor ancak bu besinleri yiyerek kilo vermeniz mümkün...

İçerikleri

Bazı besin maddelerini özelliği kilo verdirici olmasıdır.Araştırma mucizeyi garantilemiyor ancak bu besinleri yiyerek kilo vermeniz mümkün…

Göbeğe karşı armut

En tatlısı ve sulusu dahi olsa bir armut lif açısından zengin ve kalori açısından oldukça fakirdir. Kahvaltıdan, öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden önce 1 armut yiyebilirsiniz. İçeriğindeki antioksidanlar sayesinde genellikle karın bölgesinde depolanan hayvansal yağların yakımını hızlandırır.

Patlamış mısır bile zayıflatıyor!

Tatlandırılmamış ve tuzlanmamış olmak kaydıyla garip görünse de mısır patlağı da zayıflamaya yardımcıdır. Tam tahıl gibi maddeler içerdiği için genel sağlık için önemlidir.

Elma sirkesi yağları yakıyor

Elma sirkesi yağları yakma konusundaki popüler ürünlerden biridir. Ancak aşırı keskin olması nedeniyle fazla tüketimi mide için zararlı olabilir. Salata soslarında kullanmak önerilmektedir. Asetik asit yağları yakar ve depolanmasını önler.

Soğuk patates

Patates salatasında kullanılan soğumuş haşlanmış patatesler mayonez kullanmadığınız takdirde sıcak olanlara oranla daha az glisemik içeriğe sahiptir. Bu besin soğuduğunda içindeki lifler yapı değiştirir ve kolayca çözünebilir hale gelir.

Çay da zayıflatıyor

Çay, zayıflatıcı etkisi bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış bir içecektir. Beyaz Çin çayı, yağ hücrelerinin kapasitelerinin %70′i kadar daha az yağ depolamasını sağlar.

Yemişler ve çekirdekler

Fındık ve kuruyemişlerin yarısı yağ olmasına rağmen bu yağlar doymamış olduğu için kilo yapıcı özellik göstermez. Aksine obeziteyi engeller ve aşırı kiloların depolanmasını önler.