28 Nisan 2024 Pazar
Ana SayfaKadınCilt BakımıHindistan cevizi yağı ve limonla vajina beyazlatma

Hindistan cevizi yağı ve limonla vajina beyazlatma

Vajina beyazlatma için ev ilaçları mı arıyorsunuz? Vajinanızın koyu renginden endişe ediyorsanız, bu doğal ilaçlar onu beyazlatmanıza yardımcı olacaktır.

İçerikleri

Bakım, güzellik rejimlerimizin çoğunun önemli bir parçasıdır ancak vücudumuzun tüm bölümleri arasında özel alanlarımıza bakmak her zaman öncelik listemizin en altındadır. Vajinal cilt hassastır ve kızarıklıklara, alerjilere ve koyu lekelere eğilimlidir. Vajinal bölgemizdeki koyu ten, çoğumuzun hayatımızın bir noktasında mücadele ettiği bir şeydir. Piyasada bulunan cilt beyazlatıcı kremler onu daha koyu hale getirir ve alerjik reaksiyonlara neden olur. Koyu cilt genellikle kötü beslenme alışkanlıklarına ve sigaraya atfedilir. Tüy dökücü kremler, dar giysiler, cilt enfeksiyonları, kalıtım, yaşlanma ve obezite diğer nedenledir. Pekiyi vajina nasıl beyazlatılır? İşte vajinayı doğal olarak beyazlatmanın en kolay 15 yolu.

Doğal Yollarla Vajina Beyazlatma Nasıl Yapılır?

Vajina kadın vücudunun en hassas bölgesidir ve vücudun diğer bölgelerine göre daha koyu görünür. Vajinanızı doğal olarak beyazlatabilecekken neden kimyasal dolu vajinal beyazlatıcı kremler kullanasınız ki? İşte vajinayı doğal olarak beyazlatmak için kolay ev ilaçları listesi.

1- Hindistan cevizi yağı ve limon ile vajina beyazlatma

Limon, hiperpigmentasyonu tedavi etmeye yardımcı olan C vitamini içerir . Hindistan cevizi yağı, cildi yumuşak ve esnek yapan doğal bir nemlendirici görevi görür. Ancak, bu doğal çareyi denemeden önce herhangi bir açık kesik veya cilt enfeksiyonu olmadığından emin olun.

Nasıl Kullanılır?

Bir kasede bir yemek kaşığı hindistancevizi yağını yarım limon suyu ile karıştırın. Karışımı etkilenen bölgeye uygulayın ve birkaç dakika masaj yapın. Bölgeyi su kullanarak temizleyin. Etkili sonuçları görmek için bunu her gün yapın.

2- Hindistan cevizi yağı ve bal ile vajina beyazlatma;

Bir kase alın ve 1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı ve 1 tatlı kaşığı balı karıştırın, karışımı mikrodalgada yaklaşık 20 saniye ısıtın. Karışımı vajinaya uygulayın ve 15 dakika bekletin. Gül suyu kullanarak karışımı çıkarın.

3- Salatalık ve aloe vera ile vajina beyazlatma;

Salatalığı ezin ve salatalık ve aloe veradan zengin bir macun yapın, 15 dakika boyunca etkilenen bölgelere uygulayın. Soğuk suyla durulayın.

4- Yoğurt ile vajina beyazlatma;

5-7 dakika yoğurt ile vajinal bölgeye masaj yapın. 15 dakika bekletin ve ardından ılık su ile yıkayın.

5- Sandal ağacı, domates suyu, limon suyu ve salatalık suyu;

Sandal ağacı, domates suyu, limon suyu ve salatalık suyundan bir macun yapın. Bu karışımı vajinanın beyazlatmak istediğiniz duvarlarına uygulayın ve bir süre bekletin. Bu işlemden sonra soğuk suyla yıkayın ve cildinizi kurulayın.

6- Patates ile vajina beyazlatma;

Vajinanızı beyazlatmak için patatesi kesin ve vajina çevresinde dairesel hareketlerle döndürün. Patates, etkilenen bölgenin beyazlamasını sağlayan doğal bir ağartmadır.

7- Zeytinyağı ile vajina beyazlatma;

Bölgeye zeytinyağı ile masaj yapın ve gece boyunca orada bırakın. Bu çare sadece cildi beyazlatmaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda kırışıklıkları azaltır ve cildi yumuşatır.

8- Limon suyu ile vajina beyazlatma;

Limon suyunu, biraz su ve bir yemek kaşığı bal ile karıştırın ve vajina duvarlarına nazikçe uygulayın. 3 ila 5 dakika bekletin ve sonra ılık su ile yıkayın.

9- Yumurta beyazı ile genital bölge beyazlatma;

Bir yumurtanın beyazını köpük köpük olana kadar çırpın. Yumurta köpüğünü vajinal bölgeye uygulayın. Kurumaya başlayınca soğuk su ile durulayın.

10- Aloe Vera ile genital bölge beyazlatma;

Bir kase alın, 1 çay kaşığı aloe vera jelini bir tutam zerdeçal ile karıştırın. Macunu vajinal bölgeye uygulayın. 20 dakika bekletin. Ilık suyla durulayın ve silin. İşlemi günde 3 kez tekrarlayın.

11- Limon + Zerdeçal + Pirinç tozu + Yoğurt

1 yemek kaşığı zerdeçal, 1 yemek kaşığı pirinç tozu, 1 yemek kaşığı yoğurt ve 2 damla limon suyunu bir kapta kremsi bir kıvam alana kadar karıştırın ve vajinanıza uygulayın. 20 dakika bekletin ve dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapın. Durulayın ve kurulayın.

12- Domates suyu, Patates suyu ve Bal

İki yemek kaşığı su, iki yemek kaşığı domates suyu, iki yemek kaşığı patates suyu ve az miktarda balı karıştırın. Bu karışımı vajinal bölgeye uygulayın ve 15 dakika bekletin. Bu işlemden sonra soğuk suyla yıkayın ve cildinizi kurulayın.

13- Sandal ağacı + Portakal kabuğu

1 yemek kaşığı sandal ağacı tozu, 1 tatlı kaşığı portakal kabuğu tozu ve 2 tatlı kaşığı gül suyunu karıştırıp pürüzsüz bir macun haline getirin. Karışımı özel bölgelerinize uygulayın. Beş dakika bekletin ve ardından soğuk suyla yıkayın.

14- Patates suyu + Zerdeçal

Patates suyu, fazla yağı gidermeye ve cildi tonlandırmaya yardımcı olan büzücü niteliklere sahiptir. Zerdeçal ise enfeksiyonları önlemeye yardımcı olan doğal bir antiseptik görevi görür.

Yarım patatesi soyun ve suyunu çıkarın. Meyve suyuna bir tutam zerdeçal ekleyin. Şimdi karışımı etkilenen bölgeye uygulayın ve yaklaşık 15 dakika bekletin. Ilık suyla yıkayın. Bu ilacı bir ay boyunca haftada bir kez kullanmak bölgeyi beyazlatmaya yardımcı olabilir.

15- Yağlı süt ile vajina beyazlatma

Biraz süt ve bir pamuk topu alın. Pamuk topunu süte batırın ve en az on beş dakika boyunca vajina bölgesinde nazikçe sürün. Süt, cildin koyulaşmasını gideren bir peeling maddesi görevi görür.

Uyarı!

Vajina hassas bir bölge olduğundan, bu ev ilaçlarını kullanmadan önce bir yama testi yaptığınızdan emin olun. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda mutlaka bir uzmana danışın.

Genital Bölge Nasıl Beyazlatılır?