Ana SayfaDiyetDomates diyeti ile kolay zayıflama

Domates diyeti ile kolay zayıflama

İçerikleri

Birbirinden çeşitli diyet programları ve listeleri her gün gerek gazetelerde gerekse medyada ya da sanal ortamda gözümüze takılıyor. Bunun yanı sıra zayıflama hapları ile insanları zayıflamaya teşvik ediyorlar.

Unutmamanız gereken bir husus var ki yapılan tüm haplar besinlerden oluşmuştur. Zayıflama ürünleri kimyasal reaksiyonlara uğrayarak önümüze katı halde geliyor. Oysaki zayıflamak için bunlara ihtiyacımız yok. Sağlıklı bir yaşam için mutfağınızda gerekli olan her şey var. Doğal yollardan kolayca zayıflayabilirsiniz. Kolaya kaçmamalı, zayıflama uğruna sağlığınızı tehdit edecek ürünleri tercih etmemelisiniz.

Domates Diyeti Nasıl Yapılır?
Domates Diyeti Nasıl Yapılır?

Domates Diyeti Nasıl Yapılır?

Domates diyetinin uygulanışı ve tarifi şu şekildedir;

Sabahleyin kalkar kalkmaz güne başlarken bir bardak suya yaklaşık olarak üç çorba kaşığı limon suyunu ekleyerek için. Limonlu suyu içtikten bir saat sonra bir bardak domates suyu için. Domatesleri organik olanlardan seçmeniz diyetinizde sonuç almak için önemlidir.  Yine 1 saat sonra, bir adet orta boy haşlanmış patates yiyebilirsiniz.

Bir saat sonra yarım bardak domates suyunu için. Bunun üzerine mevsimine göre birkaç dilim meyve yiyebilirsiniz. Yaz aylarında bir dilim karpuz tercih edebilirsiniz.

Yine bir saat sonra bir bardak domates suyu daha içebilirsiniz. Bir saat sonra sarımsaklı az tuzlu cacık yapabilirsiniz. Bir saat sonra tekrar bir bardak domates suyu için. Daha sonra sabah yaptığınız gibi bir bardak suya dört çorba kaşığı limon suyu ekleyip için. Bir saat sonra bir adet haşlanmış patates yiyin. Bunun üzerine 15-20 adet kiraz yenebilir. Akşam bir küçük kâse ev yapımı yoğurt yiyin. Bir dilim karpuz ve kibrit kutusu kadar peynir yiyerek 1 günlük domates diyetini uygulamış olursunuz.

Domates diyetinde genellikle işlemler birer saat ara ile sürmektedir. Bunun yanı sıra her saat arasında sebze yemekleri veya sirkeli mevsimsel salatalar yenebilir. Sağlıklı bir zayıflamak için domates diyetini tercih edebilirsiniz. Unutmamanız gereken bir husus da size en uygun diyeti yalnızca diyetisyenlerin verebileceğini unutmayın.