Ana SayfaDiyetBu Tarif İle Göbek Yağlarına Veda Edeceksiniz! İşte Mucize Tarif

Bu Tarif İle Göbek Yağlarına Veda Edeceksiniz! İşte Mucize Tarif

Kadın erkek herkesin ortak derdi gitmek bilmeyen göbek yağları. Göbek yağları en inatçı yağlardır. Göbek yağları çok zor eriyor ve kurtulamıyorum diyorsanız yazımıza bir göz atın.

İçerikleri

Zamanla her insanın yemek tercihi fast food tarzı besinlere kaydı. Dışardayız ve acıktık diyelim, sanki başka bir restorant veya yer yokmuş gibi hemen fast food yemeye koştuk. Ve bu uzun zaman böyle gitti. Televizyonun başında durmadan bir şeyler yedik. Ne sporumuzu yaptık ne yerimizden kalkıp yarım saatte olsa yürüdük. Geceleri acıktık diye koca bir ekmeği midemize indirdik. İte bu yaptıklarımızın hepsi bize büyük kilolarla geri döndü. Ama işin en sıkıcı tarafı bu kadar kiloyu almak bu kadar kolay ve zevkliyken, bu kiloları tekrar vermek neden bu kadar zor ve sıkıcı bir süreç?

Kilo verme işine koyulan kadınların ilk işi internette koca bir araştırmaya başlamaktır. İnternette yazılanların çoğu çok sağlıksız şeylerdir. O zayıflatır dedikleri ilaçlar sizi zayıflatsada çok büyük sağlık sorunlarına yol açar. Bilmediğimiz ilaçları kesinlikle kullanmamalıyız. Bitkisel ürünlere gelelim, eğer bir sağlık probleminiz varsa yine ona uygun bir şekilde araştırma yapmalısınız. Şimdi arama motoruna yazıldığında tonlarca zayıflama kürü, zayıflama tarifi, diyet listeleri çıkıyor. Örnek verecek olursam maydanoz içeceği, makarnayla patatesle zayıflama gibi… Deneyimlere bakıldığında ise bunlar bazı kadınlarda işe yararken bazılarında hiç etki yaratmamış. Dediğim gibi bu da kişinin metabolizmasıyla ilgili. Yine sizde işe yarayan diyet başkasında işe yaramayacaktır. Onun için çok detaylı ve iyi araştırma yapmalıyız.

Her kadın zayıf olsun şişman olsun hayatında bir kere diyet yapmaya kalkmıştır. Her mevsimin diyet için kendine göre zorluğu vardır. Mesela kışın yaza oranla daha çok kilo alırız. Bazımızı yağları basenler birikirken bazımızın göbek bölgesinde birikir. Ama Türkiye’ye bakarsak kadın ve erkeklerde genelde oluşan yağlar göbek ve bel çevremizde birikmiştir. Ama bu verdiğimiz tarifi düzenli ve sabır ile uygulayarak 2 hafta içerisinde bu yağların yavaş yavaş yok olduğunu göreceksiniz.

Soda, yoğurt ve limonu karıştırarak bir ayran elde ediyoruz.

Miktarı ise;

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 şişe maden suyu
  • Ve yarım limonun suyu

Karışımın Hazırlanışı: 3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine limonun suyunu ilave edin. İyice karıştırın, ardından yavaş yavaş maden suyunu karıştırarak ekleyin. Eğer malzemelerin hepsini birden eklerseniz çok fazla köpürüp taşabilir.

Maden Suyu, Yoğurt, Limon Kürünün Uygulanışı:

Hazırlamış olduğunuz bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce tüketebilirsiniz. Kür ile birlikte diyette yaparsanız daha verimli bir sonuç gözlemleyebilirsiniz. Düzenli kullanımda göbek yağlarını iyice eritiyor, zayıflamanıza etkili şekilde yardımcı oluyor. Aynı zamanda bu diyet yöntemi bağırsakları da çalıştırmada oldukça işe yarıyor. Afiyet olsun..

Bel ve Karın Bölgesinde ki Yağlar Nasıl Erir ?

Alkol’ü Bir Kenara bırakın. Tatalı tüketimini de kontrol altına alın. Yağ oranı yüksek gıdalardan uzak durun. Süt ve Süt ürünlerinden özellikle yoğurdu tüketin. Unutmayın ki Yatmadan Önce yaptıgınız atıştırmalar Bel ve Karın bölgesinde en cok yağlanmaya sebep olan besinlerdir. Akşam yemeğinden Sonra Sadece Meyve tüketin. Başka birşey yemeyin. Spor Yapın. Hergün mutlaka Yarım Saat yürüyüş Yapın. Bu yürüyüşünüze destek olarak ta haftada 2 yada 3 gün karın bölgesini çalıştıracak egzersizler yapın. Bu Egzersizler sayesinde Hem yağ yakımı hızlı olacaktır hemde bu bölgede ki kasların sıkılaşmasını sağladığı için zayıflamadan sonra daha guzel bir görünüme sahip olacaktır.

Egzersiz yapma fırsatınız olmuyorsa sabah kalktığınız da ve akşam yatmadan önce Temiz Açık havada derin nefes alıp yavaşca verin. Bunu Yaklaşık 30-35 Kere yapın. Masa Başında calısıyorsanız Karnınızı içeri çekin ve göğüs kısmını öne gelecek şekilde oturmaya çalışın. Bu Sizin kaslarınızın çalışmasına sebep olacaktır.  Başka bölgelerinizden (yüz vb ) Yerleden de zayıflayacagınızı düşünmeyin. Yağ nerede çok varsa ilk önce oradan yakılır. Bunun için Hiç pes etmeden spor yapmaya ve düzgün beslenmeye dikkat edin.