18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviBu karışımı kullanarak kolonunuzdan kilolarca zehirli atık çıkarın!

Bu karışımı kullanarak kolonunuzdan kilolarca zehirli atık çıkarın!

Hastalıkların yaklaşık % 77 kirli bir kolondan kaynaklanır. Kolonun temel işlevi vücuda su, vitamin ve mineral sağlamaktır. Kolonun duvarları kalıntılarla tıkanırsa, bu besinler asla hedefe ulaşmaz. Peki kolon temizliği nasıl yapılmalı? İşte detaylar..

İçerikleri

Gastrointestinal rahatsızlıklar birçok hastalığın kaynağıdır. Gastrointestinal sistem normal çalışmayı bıraktığında vücutta 70 saat içinde 2-9 kg istenmeyen madde birikerek kabızlığa neden olur. Sağlıklı bir kişi yediği yemeği 24 saat içinde sindirir. Vücut uzun süre toksin atmazsa bu durum obeziteye yol açar.

Kolon Temizliği Neden Önemlidir?

Hastalığın kökeni bağırsaklardadır, ancak sağlık da oradan başlar. Kalın bağırsak yoluyla, kolonun duvarlarından çeşitli toksit atıkları geçer. Bu nedenle bağırsaklarınızın düzenli bir temizliğe ihtiyacı vardır.

Daha az bilinen ise, bağırsak parazitlerinin gelişmesi için elverişli bir ortamı temsil eden bazı tortuların yıllarca kolonda bulunmasıdır. Dışkılardan ve bağırsak parazitlerinden kaynaklanan toksinler kalın bağırsak duvarından geçerek kana nüfuz eder. Bunun da vücut sağlığı üzerinde son derece zararlı etkileri olur.

Yıllar boyunca bir kişi kolonunda 2,5 ile 11 kg. arasında metabolik atık birikir. Bağırsaklar, etkileyici miktarda kısmen sindirilmiş maddeyi ayrışmada (çürüme), hatta ilaçları veya diğer toksik kimyasalları arka arkaya on yıllarca depolayabilir.

Yaşamsal sağlığı korumanın veya geri kazanmanın en önemli adımı – uzun ve sağlıklı bir yaşam için en önemli şey, daha sağlıklı bir karaciğerin garantisi olan temiz bir kolona sahip olmaktır.

Kolon Temizliğine İhtiyacınız Olduğunu Kanıtlayan Belirtiler

  • İnsan doğası öyledir ki kendimizi düzenli olarak beslememiz gerekir.
  • Bununla birlikte, yaşadığımız gastroenteroloji sorunlarının çoğu beslenme şeklimizden kaynaklanmaktadır. Yine de bazen bağlantı kurmakta zorlanıyoruz.
  • Vücudun tüm sağlığı, bağırsak yolunun yukarıdaki işlevlerin tümünü ne kadar etkili bir şekilde yerine getirebildiğine bağlıdır.
  •  Yıllar içinde kötü beslenme alışkanlıkları yavaş ama emin adımlarla bağırsak fonksiyonlarının bozulmasına neden olur.
  • Bağırsak rahatsızlıklarının ilk belirtilerinden biri dışkıların düzensiz hale gelmesidir. Başka bir deyişle, dışkılamada sorun yaşadığınızda veya dışarı çıkarmakta zorluk çektiğinizde.
  • Gastrointestinal temizlik gerektiren diğer semptomlar ve durumlar arasında kolit, Crohn hastalığı, kabızlık, ishal, divertiküloz, şişkinlik veya bağırsak polipleri yer almaktadır

Sizde de yukarıdaki belirtilerden birisi veya birkaçı varsa acilen kolon temizliği yapmalısınız.

bu karisimi kullanarak kolonunuzdan kilolarca zehirli atik cikarin 1 Bu karışımı kullanarak kolonunuzdan kilolarca zehirli atık çıkarın!

Bağırsakları Temizleyen Doğal Kür

Malzemeler:

  • 1/2 bardak organik elma sirkesi,
  • 2 yemek kaşığı limon suyu,
  • 1 yemek kaşığı zencefil suyu,
  • 1/2 çay kaşığı tuz,
  • 1/2 bardak sıcak su.

Önce tuzu sıcak suya ekleyin ve çözülene kadar iyice karıştırın. Diğer tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra bağırsaklarınızı temizleyecek olan kür artık hazır.

Uygulanışı:

İyi sonuç almak için, kahvaltıdan önce aç karnına 1 bardak için. Öğle yemeğinden önce bir bardak ve akşam yemeğinden önce bir bardak daha için. Bu döneme baharatlı yiyeceklerden ve ağır yemeklerden kaçının.

Kürün faydaları:

Bu doğal kür ile sadece bağırsaklarınızı temizleyip kilo vermekle kalmayacaksınız, aynı zamanda genel vücut sağlığınızı iyileştirmeye de de katkı sağlayacaktır. Bu süreçte meyve, sebze ve lif oranı yüksek besinler tüketin. Meyveler, sebzeler ve tam tahıllı unlar gibi sağlıklı yiyeceklerin düzenli olarak tüketilmesi, katkılı yiyecekler, şeker ve yüksek yağlı gıdalardan kaçınılması ve düzenli egzersiz, midenizin ve bağırsaklarınızın normal çalışmasını sağlamaya yardımcı olabilir.

Sağlıklı beslenmek ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile her zaman enerji dolu olacaksınız. Cildiniz daha sağlıklı olacak ve bir daha asla kilo vermek zorunda kalmayacaksınız.

Bu karışımı kullanarak kolonunuzdan kilolarca zehirli atık çıkarın!