28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviBal ve karbonat ile ölümcül hastalık için şaşırtıcı bir tedavi!

Bal ve karbonat ile ölümcül hastalık için şaşırtıcı bir tedavi!

Karbonat ve bal karışımı kanser hücrelerini  tedavi ediyor ve kanseri vücudunuzdan uzak tutuyor.

İçerikleri

Çağımızın vebası kanser hâlâ dünyanın en tehlikeli hastalıklarından biridir. Hepimiz bu hastalığın geliştiğini ve kanser hücrelerinin şekerle beslendiğini biliyoruz. Organik bal ve karbonat  karışımıyla yapılan bu inanılmaz doğal ilaç, oldukça şaşırtıcı sonuçlar veriyor.

Bal ve Karbonat Mucizevi Bir Kombinasyondur

Kanser hücreleri şekeri sever ve bu karışım “şekere aç” kanser hücrelerini hedef alır. Hemen anlatalım…

Yani balın tehlikeli kanser hücreleri ile savaştığını zaten biliyoruz. Sağlıklı hücrelere kıyasla kanser hücreleri on beş kat daha fazla glikoz tüketir. Ayrıca, karbonat vücudumuzda şekerleri nötralize ettiğini de biliyoruz. Bu yolla, karbonat kanser hücrelerinin şekeri kullanmasını engeller ve şekeri kullanamayan kanser hücrelerinin gelişimi durur. Bundan dolayı, karbonat ve balla yapılan bu karışım, vücudumuzdaki kanser hücrelerine girme ve bunları yok etme kabiliyetine sahiptir.

Bu nedenle, kanser tedavisinde bu mucizevi bal ve karbonat kombinasyonunu kullanmak çok fayda sağlar.

Ölümcül Hastalığa Karşı Reçete

Malzemeler:

  • Organik Bal
  • Karbonat

Tarifi hazırlama:

3 çorba kaşığı bala 1 çorba kaşığı kabartma tozu ekleyin. Bal ve kabartma tozunu çok iyi karıştırmanız gerekir ve sonuçta bir homojen karışım elde edersiniz. Homojen karışımı elde ettikten sonra, karışımı birkaç dakika boyunca çok düşük ateşte ısıtmanız gerekir. Karışımı ısıttığınızda, mucizevi ilaç kullanıma hazırdır.

Karışım Kansere Karşı Nasıl Kullanılır?

Bir ay boyunca her gün bu karışımdan 3 çay kaşığı tüketmeniz gerekir. Örneğin, sabah 1 çay kaşığı, öğleden sonra 1 çay kaşığı, akşamları 1 çay kaşığı alabilirsiniz.

Not:  Bu işlem sırasında et, şeker ve beyaz unu tüketmemeniz gerekir.