18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiyet3 günde 5 kilo verdiren form diyeti

3 günde 5 kilo verdiren form diyeti

İçerikleri

Yaşamamızın hızlı bir biçimde akması yine insanları çeşitli şeyleri bir an önce gerçekleştirmeye sürüklemektedir. Bunların en başında da yine fazla kilolardan bir an önce kurtulmak gelmektedir. Yine yaşam stresinde boğulmakta olan insanlar, aynı anda oldukça fazla kiloları ile uğraşmaktalar. İş saatlerinin uymaması, çocuklar ile uğraşmakta olan bayanlar ve farklı aktiviteler ile uğraşmakta olan beyler, yine spor yapma imkanını da bulamamaktalar. Fazla kilolarının da yine oldukça sıkıntı oluşturması birçok insanın canını sıkmaktadır ve bu kilolardan da bir an önce kurtulmayı arzu etmektedir.

Diyet listeleri de tam olarak bu esnada insanların uygulayabilecekleri en kolay yollardan biri olarak gözükmektedir. Fakat bazı diyetler yine insanların sağlığını tehdit etmektedir. Diyet listelerinin de yetersizlikleri vücutlarının fonksiyonel ihtiyaçlarını karşılaması açısından gerekli olan kaloriyi alamamalarına ve bu da yine bünyelerinin zayıflamasına ve yine hastalıklara sahip olmalarına sebep olmaktadır.

Hızlıca Kilo Verin

3 gün içerisinde 5 kilo verdiren bu liste, hızlıca kilo vermeyi arzu eden bireyler açısından oldukça uygun bir listedir. Vücudun gereken besini almasını sağlayıp fazlasından uzak tutmakta olan ve fazla kilolardan da kurtulmayı hedefleyen oldukça güzel bir listedir.

Ancak hangi diyet olursa olsun yine günün en önem arz eden öğünü olan kahvaltıya da son derece dikkat edilmelidir ve yine eksiksiz bir biçimde tamamlanması gerekiyor. Yine bu diyet listesine göre de öğünlerde tüketilmesi gereken gıdalara değineceğiz.

3 Günde 5 Kilo Verdiren Form Diyet Listesi
3 Günde 5 Kilo Verdiren Form Diyet Listesi

3 Günde 5 Kilo Verdiren Form Diyet Listesi

Sabah: Yarım limonun suyu sıkılmış bir bardak ılık su tüketilmelidir.

Kahvaltı: Tatlandırıcılı kahve veya yine tatlandırıcılı çay, 100 gram kadar peynir, 1 dilim kadar da tam buğday ekmeği tüketilmelidir. Tam buğday ekmeği yemek istemeyenler 1 2 adet kadar kepekli galeta tüketmelidir. Günün en önemli öğünü kahvaltı olduğu için kendinizi çok kasmamalısınız.

Öğle yemeği: 200 gram kadar sebzeli yemek tüketilmeli. 100 gram tavuk eti ve bolca salata da sebze yemeğinin beraberinde tüketilmelidir. Son olarak ise yarım muz tüketilmelidir. Muz hem şekeri dengeleyecek hem de sizi daha tok tutmayı sağlayacaktır.

Ara öğün: Akşam yemeğinden önceki ara öğününüzde 5 adet tuzsuz kraker tüketmeniz gerekmektedir. Dilerseniz öğle yemeğinde tüketecek olduğunuz muzu bu öğüne koyarak da tüketebilirsiniz.

Akşam yemeği: 1 kase kadar tavuk suyu çorbası, kararında yağsız kepekli makarna, bolca mevsim yeşilliği ve bunların beraberinde bir bardak kadar portakal suyu tüketmelisiniz. Makarnayı çok kaçırmadan tüketmeniz tavsiye ediliyor. Yarım tabak makarna diyeti daha düzgün ilerletmenizi sağlayacaktır. Mevsim yeşilliklerini dilediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Herhangi bir sınırı yoktur.

Kuşluk: Yatmadan önce ki son öğünümüzde ise bir kase meyveli yoğurt tüketerek günü tamamlamalısınız.

Püf Noktaları ve Uyarılar

  • Bu diyeti üst üste kesinlikle tekrarlamalısınız. Aksi taktirde sağlık sorunlarına yol açabilir.
  • Diyeti bitirdikten sonra tekrar yapmak için en az 1 ay ara vermelisiniz.
  • Bu liste, özel bir gününüz için acilen forma girmeniz ve fazla olan bir kaç kilo fazlanızı vermeniz içindir. Sürekli yapılması zararlı ve risklidir.
3 günde 5 kilo verdiren form diyeti