26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYaşamYeni sezon triko kazak ve mont-kaban modellerinde öne çıkanlar

Yeni sezon triko kazak ve mont-kaban modellerinde öne çıkanlar

İçerikleri

Sonbahar ve kış döneminde, erkekler için hem sıcak ve konforlu bir deneyim sunan, hem de harika bir tarz yaratan mont ve kabanlar en popüler dış giyim öğeleri içinde. Buna ek olarak, soğuk havaların kurtarıcı parçası triko kazak modelleri de ilgi gören tercihlerden. Her erkeğin gardırobunda mutlaka olması gereken bu ürünler, harika bir tarz sunmanın ötesinde vücudu olumsuz hava koşullarına karşı etkili bir şekilde koruyor. Peki 2022 2023 kış sezonunda, erkek mont ve kabanların yanında, triko kazaklarda hangi detaylar ön plana çıkacak? Erkek kaban ve mont satın alırken, triko kazak tercih ederken nelere dikkat edilmeli?

Erkek Kaban ve Mont Modelleri

Dış giyimin koruyucu ve iddialı parçası olan erkek kaban modelleri hem günlük yaşamda hem de iş giyiminde, okulda keyifle tercih edilen giyim ürünleri. Kabanlara ek olarak mont modellerinde seçim yapacaklar için, bu kış yeni sezon koleksiyonlarda birbirinden güzel alternatifler var. Erkek mont modellerinde ürün yelpazesi çok geniş olsa da, ön plana çıkan modellere baktığımızda rahat kesim mont ve kabanlar dikkat çekiyor. Hareket kabiliyetini kısıtlamayan bu montlar içinde spor ve şişme montlar, buna ek olarak kapitone montlar da bulunuyor.

Mevsim şartları ile uygun bir mont ve kaban seçmek de çok önemli. Kışlık erkek kaban ve montlar, özel kumaşları ile soğuklara karşı etkili koruma sağlıyor. Yağmurlu dönemlerde su geçirmeyen montlar tercih edilirken, kışın çetin geçtiği şehirlerde yaşayanlar için kaşe, kaşmir ve yün içeren kaban ve montlar tercih edilebilir.

Mont ve kabanların diğer özelliklerine baktığımızda yeni sezon ürünleri içinde yaka olarak dik yaka ve bebe yaka kabanlar öne çıkıyor, fonksiyonel anlamda ise fermuarlı, kapüşonlu modeller tercih sebebi oluyor.

Triko Kazaklar Her Kombine Hitap Edecek

Erkek giyimin en popüler parçalarından triko kazak hem konforlu ve rahat hissettiren hem de farklı kombinlerde gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek modeller barındırıyor. Triko kazak satın alırken, klasik ve spor giyim tarzı ile uyumlu modeller düşünülebilir. Örme kumaş anlamına gelen trikolar kalitesi ile uzun yıllar boyu giyilebilir. Kombin açısından bakıldığında beyaz, siyah ve ara tonları birçok farklı parça ile uyumlu olması ile öne çıkıyor. Kırmızı, mavi ya da diğer triko kazak modelleri ise mont ve kabanlarda, gömleklerde ve pantolonlarda uyumlu tonlarla harika bir görünüm sunabilir. Triko kazakların v yaka, bato yaka ya da bisiklet yaka alternatifleri ise her tarza uyum sağlayan bir çizgi sunuyor.

Erkek giyimin öncüsü Kiğılı, triko kazak ve erkek kaban – mont seçimlerinde ilk ziyaret edilecek adres. Kiğılı online satış mağazasında kaban, mont ve triko kazak modellerinde harika indirimler söz konusu.