18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviTrigliseridlere, Kan Şekerine Ve Kolesterol’e Elveda Deyin

Trigliseridlere, Kan Şekerine Ve Kolesterol’e Elveda Deyin

Sağlık Haberleri Editörümüz bugün iç hastalıkları konusunda birçok rahatsızlık belirtisinin üstesinden nasıl gelebilirsiniz, sizler için araştırdı.

İçerikleri

Yüksek kolesterol düzeyleri ve hipertansiyon, dünya çapında sayısız insanı etkileyen en yaygın tıbbi koşullardan biridir. Fiziksel hareketsizlik ve kötü beslenme alışkanlıkları nedeniyle ortaya çıkmaktadırlar. İşlenmiş gıdalar, bol yağda kızartılmış gıdalar, suni şekerler ve fastfood birçok soruna neden oluyor. Bu koşulların çok ciddi olduğundan ve onların zararlı etkilerinin farkında olmalısınız ve size zarar vermemeleri için gereken önlemleri almalısınız.

Kolesterolün yüksek seviyeleri atardamar plak oluşumunu sağlayabilir ve ateroskleroz olarak da bilinen arterlerin sertleşmesini sağlayabilir. Arterleri küçültür ve yavaşlamasına neden olur. Aynı zamanda kalpteki kan akışını engeller ve durdurur. Kan akışının kalbe gitmesi durduğunda kalp kasına zarar verir ve kalp krizi üretir.

Yüksek kolesterol düzeyiniz varsa, denediğiniz tedavileri bilirsiniz. Bu tedavilerin bazıları iyi etkilere neden olur ve size çok yardımcı olur, ancak size yardımcı olmayan başka şeyler de vardır. Neyse ki, bu yazıda, bu konularda size yardımcı olacak bir tarif göstereceğiz.

Bu reçete, aynı zamanda bu tür sorunları olan bir doktor tarafından önerilmiştir. Size aşağıda göstereceğimiz tarifi bu doktor keşfetti. Bir ayda kolesterol seviyelerini düşürmek harikadır. Bu doktor bu tarifi denemeden önce yüksek seviyelerde trigliserit, lipit, glikoz, kolesterol ve üre değerleri vardı. Daha sonra bu tarifi denedi ve bir ay sonra sonuçlara şaşırdı. Onun değerleri normale dönmüştü.

Bitkisel kürün hazırlanışı

Bu tarif için biraz suya ve bir parça bal kabağına ihtiyacınız olacak. Balkabağını soyup parçalara ayırmalısınız. Daha sonra, su ile birlikte bir karıştırıcıya ekleyin ve smoothie oluncaya kadar karıştırın. Sabah kahvaltıdan yirmi dakika önce tüketin. Her ay bir ay boyunca tüketin. Ancak bu tedaviye başlamadan önce bir kan testi yapmalısınız ve tedaviden sonra bir tane daha yaptırmalısınız. Kabak atardamarları açar ve kötü kolesterolü düşürür.