16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviTrigliseridi kesin olarak bitiren denenmiş kür

Trigliseridi kesin olarak bitiren denenmiş kür

Kan yağı olarak bilinen trigliserit nedir, nasıl düşürülür, trigliserit kürü nasıl yapılır? Trigliserit hakkında tüm merak edilenler haberimizin detayında.

İçerikleri

Trigliserit kan yağı olarak biliniyor ve kan içinde yağın olması kanın akışkanlığını bozuyor. Kalbe daha çok yük biniyor. Yaşlı ve kilolu insanlarda Trigliserit oranı normal değer olan 150 mg/dL değerinin çok üstüne çıkabiliyor ve ne yerlerse yesinler Trigliserid düşürücü kür uygulamadıklarında yada Trigliserit düşürücü Lipofen gibi ilaçlar içmediklerinde kan yağları ile kalplerinin ömrünü kısaltıyorlar.

Trigliserit şakaya gelmeyecek çok ciddi bir sorundur. Kalp krizine yol açabilir demiyoruz, kesinlikle kalp krizine yol açar. Bol bol asitli içecekler tüketenler, bol bol şeker tüketip hareketsiz yaşayanlar, şişmanlar, yaşlılar potansiyel kalp krizi adaylarıdır. Trigliserid ile kolesterol aynı şey değildir. Ancak kan yağının damar içinde plaklar oluşturması insanı ölüme götürdüğünden trgliserit kolesterol kadar kötüdür.

Trigliserit Kürü Nedir?

Amerika ve Avrupa’nın genç görünen yaşlı insanları, düzenli egzersiz yaparak trigliserit kürü uyguluyorlar. Bu kür yerine ilaç alınarak da belli oranda trigliserit düşürülebilir anacak sürekli alımda safra kesesi taşlarına yol açar. İlaçların yan etkileri az değildir. O halde doktorlar neden bu ilaçları veriyorlar diye düşünebilirsiniz. Doktorlar kar –zarar hesabı yaparlar ve hastanın kalp krizinden ölmesini istemezler. Safra kesesi taşları tedavi edilebilir ama kalp krizi boyut değiştirmeye yol açar. Bu yüzden dikkatli olmak gerekiyor. Trigliserit kürü nedir nasıl uygulanır sorularını hemen sizin için cevaplandıralım.

Trigliserit Kürü Nedir Nasıl Uygulanır?

Trigliserit kürü deneyenlerin trigliserit oranlarını düşürüyor. Kürü 5 gün kullanıp kan tahlili yaparak, ne kadar düşürdüğünü kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Eğer 150 mg/dL altına düşmediyse 5 gün daha devam edin. Eğer bu seviyenin altına düştüyse 5 gün ara verebilirsiniz. Zaten trigliserit kürü içinde insana zarar verecek bir madde yok.

Trigliserit Kürü Malzemeleri;

  • 1 adet limon
  • 1 kaşık hakiki bal
  • 2 kaşık ev yapımı elma sirkesi
  • 1 kaşık rendelenmiş yaş zencefil
  • 3 diş sarımsak

Trigliserit kürü hazırlama;

Limonun suyunu çıkarıp bir bardağa doldurun. Tam bir su bardağı limon suyu elde edin. Ardından yaş zencefili 3 kaşık olacak şekilde rendeleyin. Sonra da 3-4 diş sarımsak ( Çin sarımsağı değil) ezilmeli ve hakiki bir kaşık bal tatlandırıcı olarak eklenecek. 2 kaşık da ev yapımı elma sirkesini aynı kavanoza koyup hepsini karıştırın. Robottan geçirin ki kıvamı homojen olsun.

Trigliserit Kürü Nasıl Kullanılır?

Trigliserit kürü basitçe her yemekten 20 dakika önce, su filan içmeden 2 kaşık olarak alınır. Sabah da aç karnına 1 kaşık almanız yeterlidir. Bu kürü günde 3 kez denemeniz gerekiyor. Her yemekten 20 dakika önce 2 kaşık almanız yeterlidir. Sabah ise 1 kaşık alacaksınız. Tadı çok keskin gelebilir ama kimyasal ilaçlardan daha iyidir ve tamamen organiktir.

Trigliserit Nasıl Düşürülür?

Trigliserit doğal olarak bu kürle düşürülebilir ya da ilaç alınarak düşürülebilir. İlaçların karaciğere tahribatı söz konusu olabileceğinden, doğal yolu tercih etmenizi öneriyoruz. Bu kadar da yaşamı tehdit eden trigliserit yükselmesinin önüne geçmek için bu malzemeleri alarak kürü hazırlayın ve hemen tüketmeye başlayın. ABD de trigliserit kürü obezite hastaları ve 50 yaş üzeri herkes için uygulanıyor. Bu kürü deneyerek kan tahlillerinizi de ölçün ve sonuçları yorum olarak buraya yazın.

Kalbinizi yormayın

Özellikle obezite hastaları için bu basit, organik ve yararlı trigliserit kürünü öneriyoruz. Obezite hastalarının aşırı kiloları yüzünden daha büyük sorunları da olabilir. Şeker- tansiyon gibi hastalıklar 40 yaşından sonra obezite hastalarında sinsice ilerler.

Trigliseridi kesin olarak bitiren denenmiş kür