24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviŞekeri Dengeleyen İki Malzemeli Kür

Şekeri Dengeleyen İki Malzemeli Kür

Evinizde bulunan bu iki sebzeden hazırlayacağınız kür ile diyabet ilaçlarınıza veda edeceksiniz.. Mutlaka deneyin

İçerikleri

Diyabet, günlük yaşamı büyük ölçüde etkiler. Her ne kadar tedavi edilemez olduğu düşünülse de, diyabet kontrolü ve kontrol altında tutmanın etkili birkaç yolu vardır. Diyabet, insan sağlığı için ciddi bir tehdittir ve çok çeşitli sağlık konularını tetikler. Böyle şiddetli bir durum geliştirdikten sonra diyabetlilerin normal yaşamak ve günlük faaliyetlerini gerçekleştirmek için kan şekeri düzeylerini kontrol etmeleri gerekiyor.

Sağlıklı beslenme alışkanlıkları, uygun ilaçlar ve geleneksel ilaçlar, hayatınızı tekrar normale döndürme ve hoş olmayan belirtileri hafifletme amacına ulaşmanıza yardımcı olacaktır.
Bu makalemizde yer alan, diyabet probleminize iyi gelecek ev yapımı ilacı yapmak çok kolaydır, çünkü bu kür için herkesin evinde kolaylıkla bulunan iki sebze gereklidir.

Malzemeler;

  • 300 Gr. kereviz
  • 6 Limon suyu
  • 2 Bardak su

Hazırlanışı;

Önce kerevizi iyice yıkayın ve rendeleyin. Rendelediğiniz kerevizleri bir tencereye koyarak limon suyunu ve 2 bardak suyu ilave edin ve tencerenin kapağını kapatın. Malzemeleri koyduğunuz tencereyi içerisi su dolu daha büyük bir tencereye koyun. Tenceredeki su kaynama noktasına gelene kadar bekletin. Kaynadıktan sonra ocağın altını iyice kısın ve düşük bir sıcaklıkta yaklaşık 2 dakika kadar daha kaynatın.

Tencereyi ateşten alın ve karışım tamamen soğuyuncaya kadar kapağını açmayın. Karışım soğuduktan sonra kavanoza aktarın ve kavanozun kapağını sıkıca kapatarak buzdolabına muhafaza edin.

Nasıl tüketilmeli?

Bu karışımı bir çorba kaşığı olarak her sabah aç karnına, kahvaltıdan 30 dakika önce tüketin. İki ay süre ile her sabah 1 kaşık bu karışımdan tükettiğinizde kan şeker seviyenizin normalleşmeye başladığını göreceksiniz.

Bu tarifi başkalarıyla paylaşın ve şeker hastalığına karşı mücadele etmelerine yardımcı olun.