19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKadınModern ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken öğeler

Modern ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken öğeler

İçerikleri

Ev dekorasyonu, her yönüyle titiz bir şekilde düşünülmesi gereken bir alan ve en ufak aksesuarlarda bile, ince dokunuşlar çok önemli. Modern ev dekorasyonunda fark yaratmak istiyorsanız, mum ya da çerçeve gibi öğelerde doğru seçimler yapmalısınız. Çerçeve ve mumların yanı sıra, eve ruhunu katan halı modellerinde de doğru tercihler çok önemli. Eve rengi, karakteri veren halılar istediğiniz tarzı yaratmanızı sağlayabilir. Modern bir konsept oluşturmak istiyorsanız tercih etmeniz gereken aksesuarlara bakalım.

Dekoratif Evlere En Şık Dokunuş: Mum

Geçmişte bir gereklilikten tercih edilse de, mum modelleri günümüzde modern ve estetik bir dekorasyon anlayışının ayrılmaz bir parçası. Aralarında kokulu mum modellerini de içeren mumlarda, tüm odalarda tercih edilebilecek konseptte seçenekler var. Evlerin yanı sıra toplantı odalarında da güzel bir görünüm sunan mumlar aynı zamanda ev hediyesi için de iyi bir seçenek. Her mum modeli kendi konseptini iyi bir şekilde yansıtıyor, mum modellerinin kokulu ve renkli olması görsel bir güzellik katıyor. Renklerin anlamlarına geldiğimizde, evinizde genellikle beyaz ve sade tonlar hakimse renkleri ile öne çıkan mum seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Buna ek olarak sakinliğin ifadesi olan sarı renkli mumlar da ön planda.

Estetik Çerçeve Modelleri

Ev dekorasyonuna özen gösteren kişilere hitap eden çerçeve modelleri, tarzını ortaya koymak isteyenler için uygun. Yüzyıllardan bu yana gelen bir dekorasyon kültürü olan çerçeve modelleri, elit bir dekor tarzı sunuyor. Duvarlara fotoğraf asmak için tercih edilen çerçevelerde her ne kadar ana unsur çerçevelenmiş görsel olsa da şık bir görünüm için çerçevenin de önemi yüksek. Zamansız bir şıklık sunan çerçeve modellerinde renk seçimi, evinizin duvarına ya da çerçeveyi kullanacağınız fotoğrafa göre değişebilir. Çeşitli işlemelere sahip çerçeve modellerinin yanı sıra düz renkli sade modeller de tercih edilebilir.

Evin Başrol Oyuncusu: Halılar

Halı modelleri evde kapladığı geniş alan, rengi ve tarzı ile ön planda bir öğe olması ile dikkat çekiyor. Evinizin ister klasik isterseniz de modern bir dekorasyon anlayışı olsun, halı seçeneklerinde ize hitap eden modeller keşfedebilirsiniz. Post halı, kilim gibi alternatiflere de sahip olan halı modellerine baktığımızda herkese hitap eden seçenekler var. Kumaş kalitesi, tasarım ve detayları ile, halılar evinizde istediğiniz tarzı yaratmanızı sağlayacak. 2022 ev dekorasyon trendlerinde en çok tercih edilen halılar arasında dokuma halı ve kadife halı geliyor diyebiliriz. Buna ek olarak embos, jüt ve dijital baskılı halılar, şönil halı modelleri de ilgi gören konseptlerden.

Halı modellerinin yanı sıra, mum ve çerçeve gibi aksesuarlarda en iyisini arıyorsanız, English Home online satış sitesine göz atabilirsiniz.